vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

IGO-L επισκευάσιμος για dripping από Κίνα

Αποσυνδεδεμένος gxgreek

• Καινοτομια
  • *
  • 28
  • Φύλο: Άντρας
  • Η δυναμη του ενος
Απ: IGO-L επισκευάσιμος για dripping από Κίνα
« Απάντηση #75 στις: Απρ 16, 2013, 12:47 »
καλησπερα.μια βοηθεια??εχω σεταρει τον ιγκο με διπλο τριαρι φυτιλη και 20αρι συρμα.ολα τελεια!!εκτος απο ντουμανι.καποια εμπειρια επι του θεματος??μηπως θελει στρωσιμο??

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #76 στις: Απρ 16, 2013, 13:06 »
αντίσταση/volt αναλογία..; Το ντουμάνι είναι από τα δυνατά του χαρτιά... Μήπως έχεις την αντίσταση πολύ μέσα στην πισινούλα του και κολυμπάει; Και το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ σαν troubleshooting να μην είναι η τρυπούλα του στο καπάκι ακριβώς μπροστά στην αντίστασή σου.

Αποσυνδεδεμένος gxgreek

• Καινοτομια
  • *
  • 28
  • Η δυναμη του ενος
« Απάντηση #77 στις: Απρ 16, 2013, 13:15 »
αντισταση 2,1 βολτ 4,2.ειναι τοποθετημενη ψηλα.η τρυπα πρεπει να ειναι στην ευθεια με την αντισταση η καθετα σε αυτην??και απο ποια πλευρα??της μεγαλυτερης αποστασης η της μικροτερης??ευχαριστω εκ των προτερων!και ολα αυτα σε συγκριση με τον φοινικα μαιμου.

• 1258
« Απάντηση #78 στις: Απρ 16, 2013, 13:24 »
Η τρύπα πρέπει να είναι.. εκεί όπου ο αέρας θα χτυπάει καλύτερα την αντίσταση, πιο γενικός κανόνας αυτός. Αν τη βάλεις πάνω στον αρνητικό πόλο θα χτυπάει εκεί και θα "διαιρείται" στην πλευρά με την αντίσταση και από την άλλη. Αν τη βάλεις κάθετα είναι αρκετά μακριά, θες όσο πιο κοντά γίνεται για να περνάει όλος ο αέρας από αυτήν. Νομίζω το τέλειο για αυτή την αρχιτεκτονική ατμοποιητή είναι να τη βάλεις οριακά να μη χτυπάει ο αέρας στον αρνητικό πόλο προς την πλευρά που έχεις την αντίσταση. Αν θεωρήσουμε την αντίσταση ρολόι, ο αρνητικός πόλος 12:00 ακριβώς και πως η αντίσταση είναι αριστερά αυτού, η τρύπα να μπει περίπου στις 11:00. Το παράκανα με την ανάλυση παραδέξου το, αλλά η ανάλυση είναι το χούι μου! :)

« Απάντηση #79 στις: Απρ 16, 2013, 13:45 »
το οτι τον εχω σεταρισμενο με mesh στα 1.4Ω και χρειαζομαι 12Watt για να παιξει καλα ειναι λιγο παραξενο ή ειναι ιδέα μου?  :wall:

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • 1790
« Απάντηση #80 στις: Απρ 16, 2013, 13:47 »
Ναι είναι παράξενο
λογικά θα είναι λίγο λοξά το πλέγμα
προσπάθησε να βάλεις την τρύπα στην μερια της αντίστασης που είναι λίγο πιο ψηλά

αν το έχεις κουλούρα κοίτα μη έχει πολύ υγρό μεσα

Αποσυνδεδεμένος gxgreek

• Καινοτομια
  • *
  • 28
  • Η δυναμη του ενος
« Απάντηση #81 στις: Απρ 16, 2013, 13:53 »
εξισπαθι!!εισαι αρρωστος!!!ευχαριστω παρα πολυ!πολυτιμη η βοηθεια σου και για το συγκεκριμενο αλλα και γενικα για να γνωριζουμε πως θα συμπεριφερομαστε γενικα σε μονταρισματα!! :thumpup:

ιδεα!καινοτομια!επειδη με καμμια δεκαρια σταγονες στον ιγκο-λ στην αρχη γλειφει λιγο το υγρο απο την τρυπα δοκιμαστε κατι για οσους ενδιαφερονται.βαλτε στην τρυπα σφηνωτα χωραει βεβαια ενα κομματι απο σιδερενια μυτη βελονας μπουκαλακιου.να εξεχει περι το χιλιοστο και λιγοτερο απο μεσα.τοποθετηστε την τρυπα κατω απο την αντισταση αναλογα στην πλευρα που την στησατε.εικοσι σταγονες με μεγαλη μυτη και διαρροη μηδεν!!

Συγχωνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 16, 2013, 16:09 από Vrs5 »

• 1258
« Απάντηση #82 στις: Απρ 21, 2013, 21:14 »
Και τώρα νομίζω πως μπορώ να μιλήσω πιο αντικειμενικά. Καταρχάς το στήσιμο, στήσιμο από μηδέν, με τυλίγματα φυτιλιού και τα πάντα την πρώτη φορά μου πήρε 10 λεπτά ενώ σε 5 στήνω τον oddy. Συνήθεια και μόνο τελικά, δεύτερη φορά σε 5' από τότε θέλει 2'. Θέλει να τον στήσεις μια δυο φορές για να του πάρεις τον αέρα ώστε να μπορέσεις να τυλίξεις σωστά το συρματάκι γύρω από τη βίδα. Στο πρώτο δοκίμασα να βάλω το σύρμα μέσα στην τρύπα που βιδώνει, και προφανώς δεν χωρούσε να μπει η βίδα.. :idiot1: Δεύτερο στήσιμο τύλιξα την αντίσταση πρώτα γύρω από τη βίδα ώστε να κάνει κυκλάκια και μετά έβαλα την αντίσταση πάνω, απλά πέρασα τα βιδάκια και τα έσφιξα. Χρήσιμο εν μέρη, αλλά και το κυκλάκι παίρνει χρόνο άρα όχι και τόσο χρήσιμο.
Οπότε απλά φτιάχνω αντίσταση με πιο πολύ σύρμα απ'όσο χρειάζομαι (συνήθως τις φτιάχνω με σύρμα
ο ρ ι α κ ο ) και μπορώ να του κάνω δυο στροφές γύρω από τη βίδα, βίδα  ίσα λιγάκι ξεβίδωτη, και μετά να σφίξω τη βίδα για να πιάσει καλύτερα.
Έχει το θεματάκι πόσο φυτίλι θα του βάλεις. Όχι μόνο για να μην του βάλεις λίγο και δεν έχεις αυτονομία. πράγμα που έπαθα. Αν του βάλεις περισσότερο πάλι του κόβεται η ποσότητα που χωράει. Το τελικό μου στήσιμο που θα συνεχίσω να κάνω είναι ΟΛΟ το φυτίλι εκτός της αντίστασης να ακουμπάει μέσα στην πισινούλα του και να πιάνει από το 50% μέχρι το 75% της επιφάνειας. Καλό είναι να βλέπουν και οι δύο άκρες της αντίστασης φυτίλι που "φεύγει" (μην κουρευτεί κάποια πλευρά σύριζα). Σε κύκλους από την μια άκρη στην ίδια ή από τη μια άκρη στην άλλη δεν είδα διαφορές δεν θα ασχοληθώ. Για τους λεπτολόγους, δυάρι τριπλό στην αντίσταση πάνω και τα άλλα διάφορα σχέδια. Σύρμα το 0,2 δε μου έκανε αντίσταση που να δουλεύεται, πλέον 0,17
Αεράτη τζούρα που με χάλασε λιγάκι, όχι ιδιαίτερα διαφορετική από dripping, απλά εγώ τις θέλω πιο σφιχτές. Γεύση ικανοποιητική, χτύπημα φυσιολογικό τίποτα ιδιαίτερο, ντουμάνι ντουμάνι-ντουμάνι. Και με πιο μικρές απότομες τζούρες δηλαδή πάλι ντουμάνι...
Ποιότητα... Το μόνο που μπορώ να πω κακό πως ο κονέκτοράς του είναι λίγο κοντός σε μερικές μπαταρίες κάνει οριακά επαφή. Τον πέταξα (όπως τα πάντα) κάτω και δεν κατάλαβε τίποτα. Επειδή κάπου είχε αναφερθεί πως το καπάκι του φεύγει εύκολα (από τον Busardo σίγουρα) εμένα μου συνέβη το αντίθετο. Κάποια στιγμή επειδή τον είχα σε μπαταρία με χαλασμένο σπείρωμα κι απλά τον τράβαγα έξω, τον βίδωσα σε έναν αντάπτορα, τον οποίον αντάπτορα έπιασα με πένσα για να έχω και κράτημα για να του βγάλω το καπάκι του. Νομίζω τα είπα όλα, κι αν δεν τα είπα ο ατμοποιητής έχει κάποιον καιρό εδώ που θα τα έχουν πει άλλοι, όπως και νά'χει άξιζε σίγουρα τα λεφτάκια του κι ίσως και λίγα παραπάνω.. :)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #83 στις: Απρ 29, 2013, 12:26 »
Το έχω μερικές μέρες στα χέρια μου και τα συμπεράσματα μου:

- Πολύ κτύπημα
- Ικανοποιητικό ντουμάνι και γεύση
- Κινέζικη αντοχή

Πήγα χθες να αλλάξω αντίσταση και μου έσπασε ο πόλος

Μήπως ξέρετε άλλον κοντόχοντρο ατμοποιητή για dripping;
Με ύψος 20-30mm και διάμετρος 20-22mm.

• 1258
« Απάντηση #84 στις: Απρ 29, 2013, 12:42 »
Ξέρω κοντόχοντρος του atmistique που πολλοί εδώ μέσα τον ξέρουν dream αλλά αυτός δεν το λέει dream (δεν έχει τόσο πάχος όμως 16 mm..), όπως και τον octopus, όπου δε βρίσκω πρόχειρα διαστάσεις για να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτό που ψάχνεις. Κρίμα που έσπασε, ο δικός μου παρόλα τα πετάγματα αντέχει τώρα καν'να μήνα περίπου που τον έχω..

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #85 στις: Απρ 29, 2013, 13:16 »
Αφού έχει σπάσει ο αρνητικός πόλος που δεν έχει μόνωση έτσι κι αλλιώς, πιστεύω ότι είναι δυνατό να καθαρίσεις την τρύπα και να βιδώσεις ένα άλλο βιδάκι με το ίδιο σπείρωμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς πιάνει τον πόλο αλλα νομίζω ότι είναι εύκολη η επισκευή του... (το πολύ πολύ, καθάρισμα-τρύπημα στο απομεινάρι του πόλου, κόψιμο σπειρώματος με ένα κολαούζο και νέα βίδα)
Αν τελικά πάρεις νέο ατμοποιητή καλύτερα να πάρεις πάλι IGO-L.

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #86 στις: Απρ 29, 2013, 19:32 »
Ξέρω κοντόχοντρος του atmistique που πολλοί εδώ μέσα τον ξέρουν dream αλλά αυτός δεν το λέει dream (δεν έχει τόσο πάχος όμως 16 mm..), όπως και τον octopus, όπου δε βρίσκω πρόχειρα διαστάσεις για να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτό που ψάχνεις. Κρίμα που έσπασε, ο δικός μου παρόλα τα πετάγματα αντέχει τώρα καν'να μήνα περίπου που τον έχω..
Όπως είπα και πριν ο igo-l έχει Κινέζικη αντοχή που σημαίνει ότι
μπορεί να κρατήσει πάρα πολύ καιρό χωρίς να πάθει το παραμικρό
αλλά μπορεί και να χαλάσει με το παραμικρό.

Αφού έχει σπάσει ο αρνητικός πόλος που δεν έχει μόνωση έτσι κι αλλιώς, πιστεύω ότι είναι δυνατό να καθαρίσεις την τρύπα και να βιδώσεις ένα άλλο βιδάκι με το ίδιο σπείρωμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς πιάνει τον πόλο αλλα νομίζω ότι είναι εύκολη η επισκευή του... (το πολύ πολύ, καθάρισμα-τρύπημα στο απομεινάρι του πόλου, κόψιμο σπειρώματος με ένα κολαούζο και νέα βίδα)
Αν τελικά πάρεις νέο ατμοποιητή καλύτερα να πάρεις πάλι IGO-L.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σπαταλήσω τόσο χρόνο για να τον φτιάξω.
Κάτι άλλο θα βρω να πάρω για αντικαταστάτη.

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #87 στις: Απρ 29, 2013, 21:57 »
Εγώ πάντως τον δοκίμασα στον z max telescopic και δεν του πήγαινει καθόλου

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #88 στις: Μαΐ 04, 2013, 11:26 »
Τον παλεψα κι εγω μερικες μερες. Με διάφορα στησιματα, πανω κατω δεξια αριστερα την αντισταση, χιλιοστα πιο δω πιο κει την τρυπα, τα καλυτερα αποτελεσματα ηταν μια σκαλα πιο κατω απο τον paliv4 που εχω μετατρεψει σε ντριπερ με κεραμικο. Οποτε λεω, ας του μεγαλωσω την τρυπα. Με τη βοηθεια γειτονα-μαστορα (εγώ δεν...) την εκαμα 2 χιλιοστα οπως το φωτομοντελο στο πιο πανω βιντεο. Και ναι, το ντουμανι ειναι οπως του βιντεο, αλλά η αισθηση ειναι αερας κοπανιστος. Εβαλα εναν θετικο πολο με σιλικονακι και σωληνακι πολυ στενο, σε ενα ντριπ τιπ μεσα, και η τζουρα εσφιξε αξιοπρεπως, δινοντας θεαματικα αποτελεσματα οσον αφορα το ντουμανι.  (Ηθικο διδαγμα και υπ οψιν στους κατασκευαστες, καλυτερο αποτελεσμα εχεις οταν σφιγγεις την τζουρα μετα την ατμοποιηση, παρα πριν φτασει ο αερας στην αντισταση).
Παρ ολα αυτα, το ελλατωμα του πιστευω οτι ειναι η χαμηλη πισινα και η ψηλη αντισταση. Λιγο σφιχτα να εχεις τυλιξει, το υγρο μενει κατω, δεν τροφοδοτει σωστα. Και χαλαρα να εχεις σφιξει, παλι θελει να το κρατησεις λιγο με την οπη προς τα κατω, να κυλησει σωστα το υγρο μεσα στο φυτιλι. Το καλυτερο στησιμο ειναι οπως ειπε καποιος φιλος παραπανω, σηκωμα τα φυτιλια πανω απο την αντισταση και πιασιμο με ενα συρμα.
Επισης στο βιδωμα ξεβιδωμα στο μοντ, μπορει να γυρισει η καμπανα και να φυγει απο την σωστη θεση η τρυπα αερισμου.
Επισης οσο και να προσεχεις μπορει να σταξεις λιγο παραπανω και τρεξει υγρακι εξω.

Δεν τον εθαψα ε?  ;D
Καλος ειναι, απλα ετυχε να εχω καλυτερα αποτελεσματα με τον ηδη υπαρχοντα μεταποιημενο μου, οποτε δεν ενθουσιαστηκα...

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #89 στις: Μαΐ 04, 2013, 12:24 »
Δεν είχα σκεφτεί αυτά που λέει ο Πολυκράτης και μπορεί να έχει δίκιο.... από εμπειρία και χωρίς να το εξηγώ, όλοι αυτοί οι ατμοποιητές με "αναπνοή" από πλαινή τρύπα δεν μου πολυαρέσουν... Αντίθετα οι άλλοι που φέρνουν τον αέρα από κάτω μου (και πνίγουν πρίν την ατμοποίηση)  βγάζουν πολύ πιο μεστή γεύση....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 177 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 312 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20371 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1148 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878594 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363052 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468039 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912780 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1650 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376657 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ