vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

670 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Mimhsdr, mathimatikos1966, SEB, sakissalonika

Έρευνα για την κυκλοφορία σε στεφανιαία αγγεία πριν και μετά το η.τ. ή κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • Φύλο: Άντρας
  • ...like a normal person?
βλέπω κάνουμε και review από τις εξετάσεις μας...  ::)
λοιπόν, οτι λένε και οι αποπάνω. Χαλαρό περιβάλλον, χρησιμη εμπειρία και ο γιατρος ειναι εξαιρετική παρέα. Τον ευχαριστώ και απο εδώ για όσα κάνει.
Γιατρε σου στέλνω κι άλλον καπνιστη. (τωρα τον πακετάρω)

Αποσυνδεδεμένος Fight3R

• *
  • 63
  • Mess With The Best Die Like the Rest...!!!!
    • Ammoudara Beach Hotel/Apts
Λοιπον εκανα και εγω το χρεος μου ως καλο πειραματοζωο (σαρκασμος) και πριν απο λιγο γυρισα σπιτι εχοντας υποβληθει στην πιο απλη διαδικασια .. Πραγματικα κυριοι ειναι τρομερα απλο το μονο κακο ειναι οτι για 4 ωρες δεν εχει καφε και ατμισμα .... Να ζητησω βεβαια και ενα μεγαλο συγνωμη στον γιατρο που του εκαψα 2 ego-c ατμο ..(ειμαι κροκοδειλος τι να κανουμε :P ) ...

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έρχονται με καλή διάθεση και πρόθυμοι να συμμετάσχουν.
Επίσης, να ζητήσω συγγνώμη που αργώ να απαντήσω στα emails και τα pm σας, αλλά είμαι πραγματικά πνιγμένος και γυρίζω σπίτι πολύ αργά.

Επειδή έχω πάρα πολλά pm, αν έχω ξεχάσει κάποιον που δεν έχουμε κλείσει ραντεβού ας κάνει τον κόπο να μου το υπενθυμίζει. Δυστυχώς η έλλειψη προσωπικού με αναγκάζει να κάνω πολλά πράγματα μαζί, και ξεχνιέμαι καμιά φορά.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Καλημέρα Γιατρέ μας.

Από βδομάδα ποιες μέρες είναι διαθέσιμες, ώστε να πάρω μέρος στην έρευνα; (κι άλλα μέλη που τυχόν ενδιαφέρονται)

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
  • FIGHT FOR AEK..... PREPARE FOR GLORY....
Γιατρέ μου σου έστειλα π.μ.

Δυστυχώς δεν μπορώ καθημερινές καθότι εργάζομαι από το πρωί έως αργά το απόγευμα 20:30 .

Μην με ξεχάσεις θα ήθελα να βοηθήσω και να μάθω κιόλας .

Ελπίζω η περιέργεια να μου βγει σε καλό .

• 892
Καλησπέρα σε όλους.

Επειδή δυστυχώς έχω χαθεί με τόσους συμμετέχοντες και δεν ξέρω ποιον έχω ενημερώσει, γράφω εδώ ότι όσοι έχουν έρθει και έχουν συμμετάσχει στη μελέτη μέχρι και ΧΘΕΣ, μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους στο κατάστημα REPLACE SMOKE, Μαρίνου Αντύπα 88 Νέο Ηράκλειο. Τηλ επικοινωνίας: 2102714115

Αν αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, έχουν όλοι το τηλέφωνό μου.

Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
Ο γιατρός είναι και γ@μ$ τους τύπους.......
Άψογη εξυπηρέτηση, ενημέρωση και σύγκριση μέτα το πέρας της εξέτασης (ειδικά του καπνιστή πεθερού μου ο οποίος έχει πάρει ήδη το ecab και το ντουμανιάζει, άντε μπας κα ιτο κόψει επιτέλους), και φοβεός σε παρέα - συζήτηση......
Πιστεύω να βοηθήσαμε στην έρευνα και ευχαριστούμε για το δώρο........
ΑΑΑΑΑΑΑΑ και στη μελαχρινη νοσοκόμα ότι θέλετε...... ή άλλη πονάει λίγο.......  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
  • FIGHT FOR AEK..... PREPARE FOR GLORY....
Μολις γύρισα .

Ευχαριστω Γιατρέ για όλα .

Περάσαμε καλα .

Ευχάριστη ατμόσφαιρα πολυ καλοι άνθρωποι .

Ελπίζω να βοήθησα στην έρευνα την οποία κάνετε και να έχουμε καλα αποτελέσματα .

Αποσυνδεδεμένος COSMETICO

• *
  • 1
    • OVALE ALEXANDROUPOLI
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 09, 2013, 11:09 από Yiannis Rasta »

• 892
Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής. Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω στα pm, αλλλα η δουλειά είναι ατελείωτη. Π.χ. σήμερα Κυριακή ήμουν στο νοσοκομείο από τις 8:30 το πρωί και επέστρεψα στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι!
Έχουμε ξεπεράσει τους 50 συμμετέχοντες (ατμιστές και καπνιστές), κι αυτό είναι εντυπωσιακό και πρωτοφανές για τόσο μικρό χρονικό διάστημα!!!

Να απολογηθώ αν κάποιοι μου έχουν στείλει pm ή mail και δεν έχω απαντήσει. Είναι τόση πολύ η δουλειά και ο όγκος δεδομένων που μερικές φορές ξεχνάω.

Την Πέμπτη είναι η προθεσμία αποστολής μελετών στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας. Πιθανώς να δώσουν μια μικρή παράταση λίγων ημερών. Θα δούμε. Η μελέτη όμως δεν θα τελειώσει τότε αλλά θα συνεχιστεί (σε πιο νορμάλ ρυθμούς) για ακόμη μεγαλύτερο δείγμα.

Τέλος, αναμένω την παραλαβή ενός μηχανήματος που θα μετράει οξειδωτικό στρες. Θα ήταν πολύ χρήσιμο όλοι οι συμμετέχοντες να ξαναέρθουν μια βόλτα. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να τσιμπήσουμε το άκρο του δακτύλου (όπως μετράμε το σάκχαρο) για να βγάλει μια σταγόνα αίμα. θα γίνει 2 φορές, μία πριν και μια μετά το άτμισμα, και συνολικά δεν θα κρατήσει πάνω από 20 λεπτά. Θα ενημερώσω μόλις το παραλάβω.

Ευχαριστώ.

Γιατρέ, η μελέτη θα δημοσιευτεί αφού πρώτα παρουσιαστεί στο συνέδριο της Ευρωπαικής Καρδιολογικής Εταιρίας, έτσι δεν είναι;
Πότε περίπου να την περιμένουμε;

• 892
Τα πρώτα αποτελέσματα (σε αρκετά μεγάλο δείγμα θα έλεγα) στέλνονται αύριο στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας. Εφόσον γίνουν αποδεκτά, θα τα δούμε τον Αύγουστο.

Μαζί θα στείλω και τα πρώτα αποτελέσματα από την μελέτη τοξικότητας σε κύτταρα καρδιάς, που γίνεται στο εργαστήριο της Ιταλίας. Ελπίζω να γίνει αποδεκτή κι αυτή η μελέτη.

• 892
Καλησπέρα.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής. Θα χρειαστώ όλους να ξαναέρθουν, όπως θα διαβάσουν πιο κάτω. Το πρωτόκολλο συνεχίζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Την επόμενη Κυριακή μετά τις 12 το μεσημέρι περιμένω τους επόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν. Πολλοί ήδη μου έχουν στείλει pm για να συμμετάσχουν. Επειδή η αλληλογραφία μέχρι τώρα είναι τεράστια, θα τους παρακαλέσω να ξαναστείλουν pm ή mail για να το κανονίσουμε.
Τα παιδιά που έχουν ήδη συμμετάσχει θα ήθελα να ξαναέρθουν για τον εξής λόγο: σε 2-3 μέρες θα παραλάβουμε ένα μηχάνημα που μετράει το οξειδωτικό στρες του οργανισμού και την αντιοξειδωτική ικανότητα. Θέλουμε να δουμε αν οι μεταβολές σε αυτά πριν και μετά από το κάπνισμα και το άτμισμα σχετίζονται με τις μεταβολές που είδαμε στην στεφανιαία κυκλοφορία. Οπότε, ΔΕΝ θα ξανακάνουμε την ίδια εξέταση, απλά θα μετρήσουμε το εξειδωτικό στρες. Θα έρθουν πάλι χωρίς άτμισμα/κάπνισμα/καφέ για 4 ώρες. Η μέτρηση γίνεται λαμβάνοντας μια σταγόνα αίμα από το δάκτυλο, όπως ακριβώς μετράνε οι διαβητικοί το σάκχαρό τους στο σπίτι τους με τα φορητά μηχανάκια τους. Δεν θα μπει φλεβοκαθετήρας ούτε θα χορηγηθεί αγγειοδιασταλτική ή άλλη ουσία όπως την άλλη φορά, αφού ήδη έχουν κάνει αυτή την εξέταση.
Επίσης, όσοι ξαναέρθουν για την μέτρηση του οξειδωτικού στρες θα μπορούν να συμμετάσχουν στην καινούργια μελέτη που κάνουμε και που χρηματοδοτεί στο νοσοκομείο η εταιρία Nobacco. Για την μελέτη αυτή παίρνουμε μόνο κάποιες συγκεκριμένες εικόνες στον υπέρηχο. Δεν μπαίνει φλεβοκαθετήρας ούτε χορηγούμε κάποια ουσία. Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη μελέτη θα πάρουν δώρο 1 πλήρες κιτ Nobacco Want Epsilon και 5 υγρά τη αρεσκείας τους.

Περιμένω την συμμετοχή σας!!

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Απο την Τετάρτη και μετα μπορώ,επίσης μπορεί να κανονιστεί νε ερθουμε σαν γκρουπάκι 2-3-4 ατομα μαζί?
Καλό Σ/Κ.
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος abel

• **
  • 113
Υπολογισε τα 2 ατομα ξανα Κωνσταντινε  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359766 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110661 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374710 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F