Επιτέλους ατμίζω με τον ΑΓΑ!
-Σύρμα ribbon kanthal 0.3 x 0.1
-400 mesh 4x4
Πήρα το κομμάτι του mesh και το έκαψα απο κάθε πλευρά ατύλιχτο 1 φορά.
Το τύλιξα με τη βοήθεια μιας βελόνας και αφού δοκίμασα ότι χωράει σχετικά άνετα στην τρύπα του ατμοποιητή , το έκαψα καλά 4 φορές με φλόγιστρο σβήνοντας το μετά απο κάθε μια στο νερό.
Μετά το πότισα 6 φορές με vg και το άναψα με αναπτήρα μέχρι να την κάψει.
Προσπάθησα αποτυχημένα να κόψω διαγώνια το μέρος του mesh που θα μπεί στο τάνκ ( γνήσιος αριστερόχειρας-δεν κόβει-δεν κόβει) και έβαλα το mesh στην τρύπα.
Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα με το σύρμα και τα παξιμάδια. Τα 3 παξιμάδια στον θετικό πόλο δεν είναι καθόλου σταθερά..και δυσκολεύτηκα αρκετά να τα κάνω να πιάσουν το σύρμα..
(Το θεωρώ το μοναδικό ίσως μειονέκτημα του ατμοποιητή.Αλλά αρκετά δυνατό.
Ακόμα και όταν πιάσουν το σύρμα..σου δίνουν μια αίσθηση πως το όλο στήσιμο είναι στον αέρα.)
Τελικά κατάφερα και τύλιξα μια αντίσταση με 3 σπείρες.Μου βγήκε 1.8.
Παράλληλα έχασα και ένα παξιμάδι απο την ατσουμπαλιά μου αλλά ευτυχώς είχε στο πακέτο ανταλλακτικό.
Ξέχασα να πώ, πως στο κομμάτι του mesh που τύλιξα τις σπείρες είχα βάλει πρώτα λίγο χαρτάκι rizzla.
Στο dry burn πείραξα τις σπείρες ώστε να ανάβουν όλες μαζί..
Το αποτέλεσμα βγήκε καλό...
Ατμίζω στο vv by seb στα 3.6 volt...
-Ατμό πολύ
-Χτύπημα σούπερ ( αυτό με εντυπωσίασε θετικά)
-Γεύση καλή
Οι πρώτες μου εντυπώσεις λοιπόν είναι οι εξής..
-Μου αρέσει η κατασκευή του ατμοποιητή.Πέραν απο τα υλικά που είναι γνωστά..μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείς να τον λύσεις και να τον δέσεις με ευκολία ολόκληρο..(στο βίντεο του άρες μάρες-δείχνει πως μπορείς να λιπάνεις λίγο τα σημεία με τα σιλικονάκια- το έκανα και έδεσε όλος άψογα)
-Δεν μου αρέσουν καθόλου τα παξιμαδάκια στο θετικό πόλο που δυσκολεύουν το στήσιμο σε αρχάριους σαν και μένα.
-Μου αρέσει η απόδοση του όταν τελικά καταφέρεις να φτιάξεις κάτι καλό..
-Δεν μου αρέσει που έιναι πολύ βαρύς και χοντρός.
Συνοψίζοντας το σεντόνι μου..θεωρώ πως αν ξέρεις τι πας να πάρεις και το λόγο που το παίρνεις αξίζει και με το παραπάνω..
Αξίζει και με το παραπάνω λοιπόν αν τον αγοράσεις για να καταπιαστείς με το mesh-να κάνεις δοκιμές-να αποτύχεις-να ξαναπροσπαθήσεις- για να δείς ( σαν κ μένα) αν τελικά σου αρέσει ή όχι το άτμισμα με το mesh..
Και φαίνεται πως αν τελικά σου-μας αρέσει θα κρατήσει και καιρό ( ελπίζω μόνο τα παξιμάδια να μη μας ξενερώσουν)
Είναι φτηνός-προσωπικά τον πήρα σε πολύ καλή τιμή απο το mpixlimpidi- και ακόμα και αν αποφανθείς πως το mesh δεν είναι για σένα...δεν θα κλαίς τα λεφτά σου..
Πάντως, η όλη διαδικασία ( και αυτό αφορά γενικά τους μεσάτους πιστεύω- όχι μόνο τον αγα) χρειάζεται όρεξη-υπομονή και ενδιαφέρον...
Αυτά απο μένα για αρχή...και ελπίζω να ευχαριστηθώ την αγορά μου και το άτμισμα ακόμα περισσότερο...(όπως λένε οι φήμες
)