vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Nautilus/Terminator rebuildable atomizer

Αποσυνδεδεμένος Kouliss

• *
  • 82
  • Φύλο: Άντρας
  • Εχουμε Γη και Πατρις Οταν Εχουμε Πλοια και ΘΑΛΑΣΣΑ
Απ: Nautilus/Terminator rebuildable atomizer
« Απάντηση #120 στις: Μαρ 08, 2013, 15:30 »
Για ποιο λογο μου ερχεται ελαφρως η γευση καμενου; τα εχω διπλοτσεκαρει ολα φυτιλι τριαρι συρμα 0,20στα 1.4 ohm και το παιζω 3.0-3.1 volt... Απο γευση πολυ λιγα... Χρησιμοποιω 18αρι υγρο 60vg 40pg.. Γνωριζει καποιος;;; αα το κεραμικο το εκαψα με το φλογιστρο και ακομη τα ιδια (με καινουρια φυτιλοαντισταση μονη)... Ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #121 στις: Μαρ 08, 2013, 15:38 »
Καλά έκανες και το έκαψες γλίτωσες από την "σαπουνίλα" που μυρίζει το κεραμικό σε αρκετούς από δαύτους. Υποθέτω ότι έχεις το 20αρι στην αντίσταση και συνεχίζεις με non resistance σύρμα σωστά? Για να σου βγάζει καμένο σημαίνει ότι κάπου δεν είναι σωστές οι αποστάσεις σου κοίταξε να τι μοιράσεις ομοιόμορφα πάνω στο φυτίλι σου. Να φροντίζεις να ακουμπάνε καλά επάνω χωρίς να το σφίγγεις πολύ όμως και πνίγεις το φυτίλι. Τσέκαρε το χωρίς υγρό πρώτα να δεις ότι ανάβουν ομοιόμορφα όλες οι σπείρες σου και μετά ρίξε λίγο υγρό πάνω για να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις κάπου hot spot. Πόσες σπείρες έχεις κάνει? Ρωτάω επειδή σου βγάζει αρκετά χαμηλή αντίσταση και ίσως κάποιες ακουμπάνε μεταξύ τους

Αποσυνδεδεμένος Kouliss

• *
  • 82
« Απάντηση #122 στις: Μαρ 08, 2013, 15:54 »
Εχω κανει 4 σπειρες με 20αρι κανθαλ και οι ακρες ειναι με μη αντιστασιμο συρμα... Ομως τοσυρμα χωρις αντισταση ειναι 0.36 και επισει οι τελικες σπειρες ακουμπουν στο κεραμικο... Επισεις λογω της ενωσης των συρματων του αντιστασιμου κ του μη το φυτιλι δεν εμπαινε ολοκληρο στα αυλακια και ετσι τα πιεσα κι μπηκαν μια χαρα με λιγο ζορι... Αυταεχω κανει ελπιζω να βοηθησα...

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #123 στις: Μαρ 08, 2013, 16:07 »
Πρόσεχε μην πνίγεις το φυτίλι αν δεν έχεις καλή τροφοδοσία θα παίρνεις καμένο. Το δοκίμασες στην αρχή χωρίς υγρό να δίνεις αν ανάβουν σωστά? Μετά με υγρό να δεις ότι δεν κοκινίζει καμία?

Αποσυνδεδεμένος Kouliss

• *
  • 82
« Απάντηση #124 στις: Μαρ 08, 2013, 16:25 »
Οντως το ελυσα και εκανα dry burn με υγρο ισα ισα κ ειδα οτι μια σπειρα αναβε πιο γρηγορα κι ετσι τη κουνησα λιγο κ μια χαρα... Ομως κ παλι απο γευση πολυ λιγα πραγματα...

Καταφερα και τον εστησα τελικα ουτε καμμενο ουτε τπτ!!! Ενα εχω να σας πω.... Απλα ΠΕΤΑΕΙ το εργαλειο.... Ευχαριστω για τις συμβουλες.... Πραγματικα τα αξιζει τα λευτα του..... :idiot1: :thumpup:

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 08, 2013, 22:16 από WileECoyote »

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #125 στις: Μαρ 09, 2013, 22:52 »
Eυχαριστω πολυ για την απαντηση, το εχω διαβασει το συγκεκριμενο νημα, απλα επειδη δεν εχω βρει καπου διαφανο τανκακι για τον Mythic ρωτησα μηπως εχουν τα ιδια σπειρωματα, γιατι για τον Ναυτυλο βρηκα.
Αρα δεν κανουν  :'(

Και παλι ευχαριστω!!!
δεν ξερω αν το ειδες αλλα εφεραν τελικα...
http://vapormania.gr/index.php?route=product/product&product_id=444

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #126 στις: Μαρ 13, 2013, 16:26 »
Αναφέρθηκε; Δεν αναφέρθηκε..; Διότι βγήκε η έκδοση 2...... Στο vapor freak (ίιιισα που πρόλαβα και δεν έκανα παραγγελία στον αμερικάνο.)
Και αν δεν καταλάβατε αμέσως περί τίνος πρόκειται, απλά τώρα αντιγράψαν τον 2ο!  Μόνο σε pre-order και με το housing με τη μια πλευρά μεταλευμένο!

Αποσυνδεδεμένος spiros385

• *
  • 95
« Απάντηση #127 στις: Μαρ 13, 2013, 16:50 »
exispathi τι εννοεις μεταλευμενο;

• 1258
« Απάντηση #128 στις: Μαρ 13, 2013, 16:55 »
Απ'όσο ξέρω πάντα, το housing του πρώτου οδυσσέα ήτα όπως το πρώτο του terminator. Στη δεύτερη έκδοση τη μία πλευρά ενώσαν το μέταλλο, ώστε να περνάει εκεί ο αρνητικός πόλος που κλείνει το κύκλωμα, και να μη 1)χάνει επαφή το σύρμα και παίζει η αντίσταση, και 2) να μην περνάει από το κενό που θα αφήσει το δαχτυλίδι με τη βάση και σου πλημμυρίζει. Λύνονται και τα δύο με ένα απλό o ring πριν το δαχτυλίδι, αλλά προφανώς αυτή η κατασκευή είναι πιο μελετημένη..
μπες στο vapor freak και κοίτα προσεχτικά τη φωτογραφία στο V2
https://www.vapor-freak.de/zubehoer/Nautilus-V2-SW/Nautilus-V2

• *
  • 95
« Απάντηση #129 στις: Μαρ 13, 2013, 17:02 »
δηλαδη κατω απο το δαχτυλιδι και προς τη μερια που βιδωνεται η βαση , βαζουμε o ring για αποφυγη διαρροων ;

• 1258
« Απάντηση #130 στις: Μαρ 13, 2013, 17:06 »
μπορείς να βάλεις, ανεβαίνει μόνο λίγο πιο πάνω η καμπάνα, άρα και χάνεις λίγο από την χωρητικότητα μιας και η καμπάνα λόγω σχήματος (καμπάνας! ) είναι πιο παχιά κάτω. Τώρα βέβαια μπορείς να περιμένεις και μέχρι τον απρίλιο να πάρεις ένα housing 2.. Απ'όσο λέει θα τα πουλάνε χωριστά, το πόσο δε λέει για αυτά μόνο... Της παλιάς μορφής είναι 6 και μια δεκαριά τα μεταφορικά

• *
  • 95
« Απάντηση #131 στις: Μαρ 13, 2013, 17:14 »
εχω εναν oddy της συμφορας :wall: ,να παιξω λιγο
οκ ευχαριστω :thumpup:

• 1258
« Απάντηση #132 στις: Μαρ 13, 2013, 17:20 »
Δεν είναι της συμφοράς, εδώ βέβαια ο καθένας έχει τις απόψεις του.. Κι εγώ έχω τον oddy και θέλω να πάρω και αυτόν για να δω διαφορές. Απλά τώρα με έβαλε στο δίλημμα τον δεύτερη έκδοση απλό, ή τον αμερικάνο διπλό με συρματόσχοινα αλλά πρώτη έκδοση..

• *
  • 95
« Απάντηση #133 στις: Μαρ 13, 2013, 17:24 »
μια τα σπειρωματα , μια οι διαρροες  , μια το καμμενο...... :wall: :wall: :wall:
ποτε ο Γιαννης δε μπορει , ποτε ο oddy  του πονει :)) :)) :))
ισως αργοτερα , τιμησω ή το nautilus  ή τον terminator

Αποσυνδεδεμένος Kouliss

• *
  • 82
« Απάντηση #134 στις: Μαρ 16, 2013, 10:58 »
Εγω θεωρω οτι ο Terminator ειναι τελειος.... ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ-ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΒΙΔΩΝΕΙ ΣΑΝ ΒΟΥΤΗΡΟ!!!! ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΕΙ!!!! μια εβδομαδα μαζι του κι εχω παθει πλακα!!! χροννια μπροστα απο πολλους συναδελφους του!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 174 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1140 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878554 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363012 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467965 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912523 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521433 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376587 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702972 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ