Είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να δοκιμάσεις κι άλλα. Κι αν δε δοκιμάσεις, ποτέ δεν ξέρεις...
Κι εγώ δοκίμασα και κάρτο, και clearo, και κάτω αντίσταση και πάνω και μονή και διπλή και μεγάλο και μικρό και ντρίπινγκ και.... Σχεδόν τα πάντα εν ολίγης...
Έτσι ξέρεις συνηδητά που βρίσκεσαι όμως...
Αν μπορείς θα έλεγα να δοκιμάσεις κι άλλα...
Στο ρεζουμέ της υπόθεσης τώρα, θα σου έλεγα να κρατήσεις τον evod για τις τύπου και διαστάσεων ego μπαταρίες. Και για το mod να πάρεις τον protank 3. Αυτός έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους protank ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και με μονή και με διπλή αντίσταση. Έτσι θα σου δωθεί η ευκαιρία να δεις και bc &bdc! Επίσης είναι άριστος κατ' εμένα! Οι κεφαλές οι μονές 10 ευρώ η πεντάδα και οι διπλές λίγο ακριβότερες (νομίζω 2.5 ή 3 η μία). Κρατάνε όλες αρκετά και χωρίς διαροές. Περισσότερα στο νήμα του διάβασε...
Α, και θα έχεις και το + ότι οι μονές κεφαλές του κάνουν και στον evod. Δηλαδή θα έχεις στάνταρ καβάτζα και για τους 2!
PS. Τον evod δε θα τον χαρακτήριζα εγώ "έναν απλό kanger"! Είναι από τους καλύτερους στο είδος του πιστεύω...

Για να είμαι ειλικρινής, από τον χαρακτηρισμό σου τον είχα αποκλείσει! Ξαφνιάστηκα όταν συμφώνησες με τον haigs!