vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

382 επισκέπτες, 5 χρήστες
billythekid, PsykieG, Milarepa, stauros53, aragiannis

ΥΓΡΑ LIQUA

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Φύλο: Άντρας
  • Tango's dirty only if it's done right...
Απ: ΥΓΡΑ LIQUA
« Απάντηση #345 στις: Ιανουαρίου 21, 2014, 19:39 »
Τρύφωνα στο e-tsigaro κερκυρας υπάρχουν καινούριες γεύσεις liqua (λογικά θα το ξέρεις ήδη), μεταξύ των οποίων η σοκολάτα και το american tobacco. Άντε γιατί οι θαυμαστές σου αναμένουν με αγωνία το 3ο μέρος του review.

Εγώ δοκίμασα το american και το cola. Το american μου φάνηκε ένα ήπιο καπνικό, που δεν κουράζει, χωρίς κάτι έντονο στη γεύση, με μια ανεπαίσθητη γλυκάδα, αλλά δεν το δοκίμασα για πολύ γιατί τα καπνικά μου τα προτιμώ έντονα σε γεύση. Αν σε κάποιον φαίνεται βαρύ το cuban, εκτιμώ ότι το american θα του έρθει κουτί.

Δοκίμασα επίσης και το cola. Ένα πράγμα θα πω μόνο. Είναι λες και πήρες μπόλικα από αυτά, τα έλιωσες και τα άτμισες. Εδώ και 1 ώρα το drippάρω ασταμάτητα. Αυτό με την πικρίλα της νικοτίνης που αναφέρει ο γευσιγνώστης στο review του ισχύει, αλλά μετά από κάποια ώρα. Στην αρχή είναι μόνο γλύκα γλύκα γλύκα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #346 στις: Ιανουαρίου 21, 2014, 20:14 »
Χεχε, το American το έχω δοκιμάσει ήδη εδώ και μήνα, απλά περιμένω και τα υπόλοιπα που λείπουν για το τελευταίο μέρος, τα οποία είναι ήδη κρατημένα (Chocolate, Mints, Menthol, Grape). Το Blackberry, δεν θα συνεχίσει να παράγεται σύμφωνα με πληροφορίες μου οπότε δεν θα μπω στον κόπο να το τακτοποιήσω. Καλά που μου το θύμησες να πάω τώρα πριν κλείσει!

Αποσυνδεδεμένος anastas82

• *
  • 29
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #347 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 01:54 »
Πριν λιγες μερες τελειωσα ενα 30αρι Turkish. Μου φανηκε καλο αλλα καπως στιφο για τα γουστα μου. Freedom ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!  :thumpdown:  Θυμιζει ισως στο βαθος κατι απο freedom η επιγευση ομως που μου αφηνει ειναι σαν το virginia της nobacco.

Αποσυνδεδεμένος analyzer

• *
  • 86
« Απάντηση #348 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 22:36 »
Πηρα κι εγω (παρασυρθηκα μαλλον) το top3 - υποτίθεται- της liqua. Cuban, Turkish και French pipe.
Παιδια sorry για το σχολιο μου αλλα ....εγω απογοητευτηκα πληρως!!! :( :( :(
Και για τα 3. Για να μην πω χειροτερα.
Εντονες γευσεις,καπνικές μεν αλλα κουραστικές και λιγωτικές απο την 3η τζουρα....Τι να πω
Ασε το ασχημο αρωμα που αφηναν στο χωρο...
Ουτε καν δευτερη ευκαιρια δεν διατιθεμαι να τους δωσω.
Μαλλον ειμαι των πιο ηπιων καπνικων γευσεων

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #349 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 22:40 »
Φίλε analyzer, σίγουρα παρασύρθηκες, αν είσαι των όχι και τόσο αρωματικών γεύσεων. Η Liqua βγάζει 6 καπνικά και εσύ πήρες τα 3 από τα 4 αρωματικά.

Μάλλον έπρεπε να κινηθείς προς Traditional Tobacco και American Blend, με το τελευταίο όλο και να ανεβαίνει στις προτιμήσεις μου τελευταία... :)

Αποσυνδεδεμένος analyzer

• *
  • 86
« Απάντηση #350 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 22:55 »
Cruiser79 εχεις δικιο....Δε σε ακουσα νωριτερα  ???

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #351 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 23:22 »
Είναι τυχαίο ότι δυο άτομα άσχετα μεταξύ τους μου είπαν ότι το cuban μυρίζει σαν φαγητό με πράσα? :confused1:
Εμένα δεν μου μυρίζει κάτι τέτοιο και συνεχίζω να το ατμίζω. Το Turkish είναι όντως πολύ έντονο

Αποσυνδεδεμένος analyzer

• *
  • 86
« Απάντηση #352 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 23:31 »
Ειμαι τοσο απογοητευμενος που θελω να βρω τροπο μπας και γλιτωσω τουλαχιστον την καινουρια αντισταση.
Με τι να την πλυνω-καθαρισω να φυγει η μυρωδια??????
To tankaki ok καθαρισε

Αποσυνδεδεμένος Ritsa M

• *
  • 56
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #353 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 23:43 »
H μυρωδιά του CUBAN φεύγει εύκολα από τις αντιστάσεις του EVOD αν έχεις τέτοιο εν αντιθέσει με του ΤURKISH που μυρίζουν ακόμα και τα πλαστικά μέρει για μερες ακόμα και με καλο πλύσιμο εχεις την υποψία!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #354 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 23:44 »
...............Μαλλον ειμαι των πιο ηπιων καπνικων γευσεων

Μάλλον έπρεπε να δοκιμάσεις το bright tobacco. Ήπια γεύση, χωρίς να αφήνει ενοχλητική μυρωδιά στον χώρο που ατμίζεται.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #355 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 01:13 »
Και μιας και αναφέρθηκε το bright..
:)) :)) οτι δεν θα εχεις τοσα πολλα καταλοιπα στην αντισταση επανω με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερη ζωη-διαρκεια η αντισταση
SEB υποθέτω πως αυτό ατμίζεις έτσι..; (πράγματι "καθαρό", αλλά εμένα ήδη εκεί μου φαίνεται πολύ τσιγάρο γι τα γούστα μου).
Ενώ πράγματι σε γενικές γραμμές η Liqua έχει τέτοια φήμη, δεν ισχύει σε όλα του. Το french pipe που μου αρέσει είναι ππιο "βρωμιάρικο" σε αντιστάσεις από άλλα συνήθη υγρά, ειδικά το tiramisu μου τις μαυρίζει στο ένα τρίτο του χρόνου από μερικά φρουτένια!!

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #356 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 01:39 »
Πηρα κι εγω (παρασυρθηκα μαλλον) το top3 - υποτίθεται- της liqua. Cuban, Turkish και French pipe.
Παιδια sorry για το σχολιο μου αλλα ....εγω απογοητευτηκα πληρως!!! :( :( :(
Και για τα 3. Για να μην πω χειροτερα.
Εντονες γευσεις,καπνικές μεν αλλα κουραστικές και λιγωτικές απο την 3η τζουρα....Τι να πω
Ασε το ασχημο αρωμα που αφηναν στο χωρο...
Ουτε καν δευτερη ευκαιρια δεν διατιθεμαι να τους δωσω.
Μαλλον ειμαι των πιο ηπιων καπνικων γευσεων

To cuban απ'οσο θυμαμαι δε μυριζει ασχημα στο χωρο. Εχω κ κανα μηνα να το ατμισω, αλλα δν ειχα ακουσει "παραπονα".
Το turkish οντως μυριζει καπως ασχημα, κατι σαν ποδαριλα, συμφωνα με τα λεγομενα φιλων μου, αλλα ναι μυριζει ασχημα στο χωρο.  :dontknow:
Το french δεν το εχω δοκιμασει.

Παντως το cuban εξακολουθει να ειναι το μοναδικο ετοιμο υγρο που μου κανει για ολη μερα. Θα μπορουσα να μεινω καιρο με αυτο.
Προφανως μου αρεσουν οι πιο εντονες γευσεις.  :yes:

« Απάντηση #357 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 05:04 »
Πηρα και εγω σημερα το cuban μετα απο τα τοσα καλα σχολια που ειχε λαβει στο φορουμ
Μου φανηκε ξεκαθαρη μιξη RY4 by flavourart με μια καλαμποκοποπκορνιλα.Η γευση του καβουρδισμενου καλαμποκιου ειναι η πιο εντονη και αυτη που μενει και στην επιγευση.Ακομα και 6 ωρες αφοτου σταματησα να το ατμιζω,ειχα ακομα ,διακριτικα μεν,στο στομα μου την αισθηση οτι ειχα φαει ποπ κορν ποτισμενο με λαδι

Προφανως και δεν μου ειναι ευχαριστη αυτη η αισθηση ,αλλα περι ορεξεως...

Δεν νομιζω να καταφερω να το τελειωσω το 30μελο αλλα σιγουρα δεν θα το ξαναπαρω

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #358 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 20:29 »
Ρε παιδιά όσοι εξακολουθειτε να περνετε απο fast  μήπως στο cuban έχει αλλάξει πολύ η γεύση; ίσως να είναι κ η ιδέα μου αλλά ρωταω για να ξέρω.

στάλθηκε μέσω tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #359 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 20:36 »
Το πρωτο cuban που αγορασα απο fasttech εφτασε πριν 4-5 μερες.
Το υγρο μου μοιαζει πολυ με τη βαση dirty της inawera σε συνδιασμο με λιγο tribeca κι επιγευση nutacco.  :dontknow:
Επιπλεον εχει πολυ εντονη μυρωδια νικοτινης (18αρι πηρα).
Δεν ξερω πως μπορει να ηταν παλια παντως αυτα μου βγαζει το τωρινο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375103 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F