Η λύση είναι τα ατομάιζερ μιας χρήσης αλλά πού 'ν' τα;
Κάτι πήγε να κάνει παλιότερα η e-cig.com αλλά τα 'κανε θάλασσα με τις μπαταρίες και τις γεύσεις.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν καταφέρει κάτι το μπανάκι, καλώς. Αλλιώς το να καις την κοριασμένη pg που μαζεύεται στο συρματάκι δεν είναι λύση γιατί ρωτάω εγώ: Και πού θα πάει αυτός ο "κουρνιαχτός" μετά; Από μέσα δε φεύγει αν δεν τον ρουφήξεις.
Θυμάμαι το 901 που είχε κύκλο αυτοκαθαρισμού. Έτσι και δεν το 'παιρνες είδηση ότι συνέβη, με το που έκανες την πρώτη τζούρα σου 'ρχόνταν να ξεράσεις. Αλλιώς έκανες μερικές πάφα πούφα χωρίς εισπνοή και μετά ξέπλενες το στόμα. Μήπως αυτό ήταν λύση;
Γι' αυτό λέω: Μιας χρήσης. Καθαρά πράματα. Αλλά δε βγάζει κανένας.
Έστω μιας βδομάδας με 4-5 ευρώ το κομμάτι και θα γλίτωναν και τις εγγυήσεις και τα πέρα - δώθε. Κι αυτό θα 'ταν καλή ιδέα. Ακόμα και να "παίζει" ακόμα, το πετάς για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Πάντως, αν επιμείνεις, Κώστα, θα πάρει πάλι μπροστά. Μετά το μπανάκι έτσι είναι όλα. Άστο και περισσότερο να στεγνώσει όμως. Το χειμώνα εγώ το έβαζα για κάμποσες ώρες στο καλοριφέρ.
Αλλά άμα φτάσει στο σημείο να χρειάζεται μπανάκι... είναι για πέταμα. Θα σε πάει καμιά βδομάδα το πολύ ακόμα.