vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

376 επισκέπτες, 4 χρήστες
Taskaramou, maprix, Parolos, artemis69

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Γενική συζήτηση - ερωτήσεις EXPRESS για Genesis

Αποσυνδεδεμένος hemlock

• Its morally wrong to let a sucker keep money.
  • **
  • 342
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γενική συζήτηση - ερωτήσεις EXPRESS για Genesis
« Απάντηση #60 στις: Μαΐ 27, 2013, 10:50 »
O Dome Μιας και έχω δεί απο κοντά το προτότυπο που πιπιλάει ο κατασκευαστής του ,μόνο μικρός-μικρόσωμος ατμο δεν είναι. Και αν αναλογιστώ και τα Specs το ίδιο φθηνός δεν θα είναι...Το Gini Που έχεις είναι οτι πρέπει για να μάθαίνεις και να ευχαριστιέσαι άτμισμα με genesis type ατμοποιητές.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #61 στις: Μαΐ 27, 2013, 11:16 »
Βρε μικρος δεν ειναι αλλα ουτε και ο olympus που ειπε ο γιαννης ειναι απλα ειναι τα μοναδικα που ταιριαζουν με τα στανταρ του φιλου που ρωτησε.

Είμαι σε αναζήτηση ενός Ελληνικού Genesis, SS & χωρίς πλαστικά/σιλικονούχα ή συνθετικά μέρη αν είναι δυνατον, που να ταιριάξει με το Nemesis-22mm, κοντό συγκριτικά με το Gini* που έχω, και με καλή αυτονομία υγρού.

Μονο στο κοντο χανει αλλα στα υπολοιπα ειναι μεσα στις προτιμησεις του...

Αν δωσει το "ελευθερο" να του πουνε και αλλες προτασεις κατι παραπανω θα βρεθει για να επιλεξει... ;)

« Απάντηση #62 στις: Μαΐ 27, 2013, 11:20 »
Στα 22 mm που ζήτησε να του προτείνουμε από Έλληνα κατασκευαστή, είναι μόνο ο Olympus

Είμαι σε αναζήτηση ενός Ελληνικού Genesis, SS & χωρίς πλαστικά/σιλικονούχα ή συνθετικά μέρη αν είναι δυνατον, που να ταιριάξει με το Nemesis-22mm, κοντό συγκριτικά με το Gini* που έχω, και με καλή αυτονομία υγρού.Από ότι βλέπω ο Did μου καλύπτει τις παραμέτρους, αλλά ήθελα να ξέρω μήπως υπάρχει και άλλη επιλογή .. Ευχαριστώ πολύ, για άλλη μια φορά! :yes:

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #63 στις: Μαΐ 27, 2013, 11:28 »
Γιαννη και το dome ειναι 22mm...
Γιαυτο ειπα οτι μονο αυτα τα δυο πληρουν τις προδιαγραφες του...

Διαμετρο 22 για να ταιριαζει με 69 και νεμεσις... ;)

Το συγκεκριμενο στη φωτογραφια χωραει 4 ml αλλα μιας και ειμαστε ακομα στην εξελιξη αυτο μπορει να αλλαξει.... :)

Αποσυνδεδεμένος tzes13

• *
  • 76
  • Μια είναι η ουσία...PANADOL EXTRA :D
« Απάντηση #64 στις: Μαΐ 27, 2013, 11:57 »
Να προσθέσω ότι το Dome θα κάνει ουσιαστικά υβριδικό το Nemesis και το 69 (όταν με το καλό βγει στην παραγωγή) .

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 642
« Απάντηση #65 στις: Μαΐ 27, 2013, 12:35 »
Παίδες, καλημέρα, τώρα και το μεσημέρι!!  ::) :D

Μια χαρά είναι όλοι από την άποψη των απαιτήσεων!!
Βασικά δικοί μας + ανοξείδωτοι .. και ο Πολωνικός τούμπανο είναι βέβαια + φοβερή τιμή, αλλά θα επιμείνω στα δικά μας ..

Φίλτατε Hemlok ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα, αλλά η περιορισμένη αυτονομία του Gini, κάτω από τις συνθήκες μου.
Δυστυχώς, ως DJ δεν έχω τη δυνατότητα να γεμίζω εύκολα την ώρα της δουλειάς. Δύσκολο να το εξηγήσω γραπτώς, αλλά στην πράξη μετράω μια ζωή τα δευτερόλεπτα... Τα 2ml του μου ταιριάζουν απόλυτα για σπιτική χρήση που έχω το χρόνο. Κανένα παράπονο από χτύπημα/γέυση/ντουμάνια κλπ.

Με τη δική μου περιορισμένη οπτική, καταλήγοντας σε Dome & Did (όχι τον short) θετικότατα, για διάφορους λόγους που δεν διέπονται πάντα από λογική :idiot1: , φαίνεται ότι ο Dome θα έρχεται λίιιγο μεγάλος σε μέγεθος (κοντύτερος από το Gini θέλω να πιστεύω), και μπορεί να σκεφτώ να βάλω μικρότερες μπαταρίες στο Νέμεσις (έχω 18650 τώρα+μου περνάει από το μυαλό και το Kick,άρα μεγαλύτερο μέγεθος), ενώ από την άλλη ο Did μου αρέσει επίσης πολύ (συν η απλότητα που λέει και ο φίλος Domaze) αλλά είναι λίγο στενότερος αισθητικά ...

Ευχαριστώ όλους!

:respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• Provari V2.5+Svoemesto Nivel+DID+NextGen genesis+TNS genesis+Somnium Hybrid V2
  • 620
« Απάντηση #66 στις: Μαΐ 27, 2013, 13:01 »
Μπορεί να είναι λίγο στενότερος αισθητικά αλλά κάνει δουλειά.Προσωπικά δεν θέλω κάτι να είναι όμορφο σαν σύνολο αλλά να μου βγάζει την πίστη να το στήσω η να μην με ικανοποιεί ατμιστικά....βεβαια δεν λέμε να είναι και τελείως κακομούτσουνο.

« Απάντηση #67 στις: Μαΐ 27, 2013, 15:56 »
η προσωπικη μου εμπειρια με τους genesis....ειναι οτι ο μονος που παιζει out of the box ειναι ο DID. 8)

• 642
« Απάντηση #68 στις: Μαΐ 27, 2013, 16:44 »
Yep, I see your point ...  :yes:

... αλλά, με τρώει και η σκέψη ότι τον Dome δεν τον είδαμε ακόμη + φτιάχνεται για να ταιριάξει με το Nemesis που έχω .. απλά σκέψεις κάνω ...

Ευχαριστώ σας!!!

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #69 στις: Μαΐ 28, 2013, 01:24 »
Παίδες, καλημέρα, τώρα και το μεσημέρι!!  ::) :D

Μια χαρά είναι όλοι από την άποψη των απαιτήσεων!!
Βασικά δικοί μας + ανοξείδωτοι .. και ο Πολωνικός τούμπανο είναι βέβαια + φοβερή τιμή, αλλά θα επιμείνω στα δικά μας ..

Φίλτατε Hemlok ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα, αλλά η περιορισμένη αυτονομία του Gini, κάτω από τις συνθήκες μου.
Δυστυχώς, ως DJ δεν έχω τη δυνατότητα να γεμίζω εύκολα την ώρα της δουλειάς. Δύσκολο να το εξηγήσω γραπτώς, αλλά στην πράξη μετράω μια ζωή τα δευτερόλεπτα... Τα 2ml του μου ταιριάζουν απόλυτα για σπιτική χρήση που έχω το χρόνο. Κανένα παράπονο από χτύπημα/γέυση/ντουμάνια κλπ.

Με τη δική μου περιορισμένη οπτική, καταλήγοντας σε Dome & Did (όχι τον short) θετικότατα, για διάφορους λόγους που δεν διέπονται πάντα από λογική :idiot1: , φαίνεται ότι ο Dome θα έρχεται λίιιγο μεγάλος σε μέγεθος (κοντύτερος από το Gini θέλω να πιστεύω), και μπορεί να σκεφτώ να βάλω μικρότερες μπαταρίες στο Νέμεσις (έχω 18650 τώρα+μου περνάει από το μυαλό και το Kick,άρα μεγαλύτερο μέγεθος), ενώ από την άλλη ο Did μου αρέσει επίσης πολύ (συν η απλότητα που λέει και ο φίλος Domaze) αλλά είναι λίγο στενότερος αισθητικά ...

Ευχαριστώ όλους!

:respect: :respect: :respect:

Αν θες τη γνώμη μου και αφού επιμένεις ελληνικά, θα πρότεινα να σκεφτείς τον Ζορμπά !  ;)

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #70 στις: Μαΐ 28, 2013, 12:52 »
Τότε όμως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το dome, καθώς γινεται υβριδικό και ο ζορμπάς είναι για 510

• 642
« Απάντηση #71 στις: Μαΐ 28, 2013, 13:06 »
Τελικά αποφάσισα να πάω σε standard Did ..

Για Ζορμπά βλέπουμε μελλοντικά (το εγώ μου διατελεί σε εσωτερική σύγκρουση σχετικά με την απλότητα και το πως ερμηνεύεται σωστότερα ...  :confused1: :yes:  ) ..

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! :D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 28, 2013, 13:27 από Zarathustra »

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #72 στις: Μαΐ 28, 2013, 13:53 »
o dome θα είναι και με σπείρωμα 510, και θα κάνει υβριδικό το nemesis και το 69. Δεν θα υπάρχει περιορισμός.

• 642
« Απάντηση #73 στις: Μαΐ 28, 2013, 14:40 »
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Δεν είμαι πολύ έμπειρος και επειδή κάποια αρκετά πράγματα δεν τα κατέχω, προσπάθησα να μείνω στην απλότητα και την πεπατημένη..  :D

Αποσυνδεδεμένος zarras

• e-medium άνθρωπος
  • **
  • 196
« Απάντηση #74 στις: Μαΐ 28, 2013, 14:45 »
ξαδερφε, ΟΤΙ και αν επιλεξεις φροντισε να εχει και 2 τρυπα για U mesh αλλιώς θα ξενερωσεις   ;D
με μονό mesh στεγνωνουν γρηγορα, και δεν προλαβαινει να ποτισει σε απανωτες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20150 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877593 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465943 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907482 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519097 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1559 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375164 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701339 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos