vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

492 επισκέπτες, 4 χρήστες
lagoudakis, Milarepa, manoslykos, anetost

iTaste Mvp / Mvp v2.0 by Innokin

Αποσυνδεδεμένος mondelos22

• *
  • 76
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iTaste Mvp / Mvp v2.0 by Innokin
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 16:59 »
Αξιζει να το παρω τι λετε  οσοι το εχετε παρει

Αποσυνδεδεμένος alexaegean

• *
  • 48
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 15:24 »
Το χρησιμοποιώ εδω και μια εβδομάδα και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Επαρκέστατο εύρος τάσης-ισχύος, η μπαταρία του διαρκεί τουλάχιστον 2 μέρες (εχω ρίξει τη νικοτίνη τελευταία και το έχω πιπίλα να φανταστείς), ωραίο ως εμφάνιση, στιβαρότατο ως κατασκευή αν και λίγο πιο βαρυ απ'ότι το περίμενα. Με το κουμπάκι του έχω ένα θέμα, όχι λόγω πλαισίου που ανέφερε στην παρουσίαση ο gewre, αλλα γιατί χρειάζεται λίγη παραπάνω δύναμη για να το πιέσεις. Τους ατμοποιητές iClear 16 που περιλαμβάνονται στην συσκευασία δεν τους έχω πολυχρησιμοποιήσει γιατί δεν τα πάω καλά με τους top coil. Με τον πολυαγαπημένο Evod πάντως λειτουργεί α-ψ-ο-γ-α. Θα παραλάβω Protank ΙΙ σε κανα δυο ημέρες (λεφτά να έχουμε να χαλάμε  :D ) και θα επανέλθω απο βδομάδα και γι'αυτόν τον συνδυασμό.

Κι ένα edit γιατί κάτι ξέχασα: η τιμή του φαίνεται πολύ καλή σε σχέση με την ποιότητα του προϊόντος. Αν η μπαταρία του κρατήσει αρκετά, τότε θα μιλάμε για εξαιρετική τιμή.

Αποσυνδεδεμένος JimmyBen

• *
  • 54
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 20:51 »
Καλοάτμιστο φίλε μου. Το περιμένω κι εγώ από FastTech και ελπίζω να το έχω σύντομα στα χέρια μου. Όσο για την τιμή του, αν είναι όπως το περιγράφουν (και γιατί να μην είναι) είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Σε αναμονή λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 571
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 11:11 »
Σε πακετο με aspire bdc vivi nova(αφου τραβηχτει ελαχιστα ο πολος!) το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο!

Αποσυνδεδεμένος tasos81

• *
  • 8
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 16:34 »
κατοχος και εγω του mvp v2 εδω και 3 μερες .Συμπερασματα .1) Πολυ καλη κατασκευη αν και λιγο βαρυ 2)η μπαταρια του με χρηση πιπιλας βγαζει ανετα 1,5 μερα και παραπανω 3) το κουμπι θελει δυναμη να πατηθει 4)το πλαισιο δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο 5)  ισως και το πιο σημαντικο για εμενα, σε ολους τους ατμοποιητες που του εβαλα μου εκανε υπερβολικα σφυκτη την τζουρα(ισως γιατι εχει χαμηλα τον θετικο πολο και κλεινουν οι τρυπες αερα του ατμοποιητη) με αποτελεσμα να του βαλω ανταπτορα για να δουλεψει σωστα

• *
  • 48
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 21:24 »
Update στο προηγούμενο ποστ μου: το μοντάκι ταιριάζει ιδανικά με τον Protank 2, τόσο εμφανισιακά όσο και από άποψη λειτουργίας. Μόνο μειονέκτημα η αύξηση του βάρους λόγω ατμοποιητή σε τέτοιο σημείο που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητό. Βέβαια, τα σχόλια που έχω αποκομίσει απο μη ατμιστές είναι σε στυλ "τι γκουμούτσα είναι αυτή που κουβαλάς" και άλλα παρόμοια. Αλλα δεν πτοούμαστε εμείς  :))

Αποσυνδεδεμένος tasos81

• *
  • 8
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 22:03 »
Συμφωνω μαζι σου ως προς το βαρος και τα σχολια των αλλων σε σημειο που το vamo τους φαινεται μικρο.Εχεις και εσυ το ιδιο θεμα με τις τζουρες σε συγκριση με το προηγουμενο η.τ σου με τους ιδιους ατμοποιητες

• *
  • 48
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 00:29 »
Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη τζούρα σε κανέναν ατμοποιητή που κούμπωσα επάνω (Epsilon, Evod, iClear 16, Protank II). Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι με τον Protank έχει πιεστεί ο πόλος προς τα κάτω με αποτέλεσμα όταν θέλω να βάλω Evod να τραβάω λίγο προς τα έξω τον πύρο του. Κατα τα λοιπά πολύ καλή λειτουργία με όλους τους προαναφερόμενους.

Αποσυνδεδεμένος JimmyBen

• *
  • 54
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:28 »
Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης εδώ μέσα. Το εργαλείο δεν παίζει με τίποτα.  :'(  Πρέπει να είχαν ένα προβληματικό κομμάτι στο FastTech και το στείλανε σ' εμένα. Το έβγαλα από το κουτί και προσπάθησα να το ανοίξω.. Τίποτα.. Το συνδέω στο ρεύμα τοίχου και αρχίζει να κάνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τουλάχιστον όταν είναι στο ρεύμα δείχνει αντίσταση και φαίνεται πως ρυθμίζει volt και watt. Από κι και πέρα!!!! Τίποτα.  :dontknow: Δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ (μακάρι).
Προς το παρών το έχω αφήσει στο ρεύμα να φορτίζει μήπως και αλλάξει κάτι.
Αν έχει κανείς καμιά συμβουλή να δώσει μήπως δεν κάνω κάτι καλά, ευπρόσδεκτη.

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 16:40 »
Άποψη μου μην το παλεύεις στείλτο πίσω. Σου καλύπτουν τα έξοδα αποστολής (συνήθως με κουπόνι δώρου για την αξία των χρημάτων σου). Το μόνο κακό είναι η αναμονή του πήγαινε έλα

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 16:44 »
Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης εδώ μέσα. Το εργαλείο δεν παίζει με τίποτα.  :'(  Πρέπει να είχαν ένα προβληματικό κομμάτι στο FastTech και το στείλανε σ' εμένα. Το έβγαλα από το κουτί και προσπάθησα να το ανοίξω.. Τίποτα.. Το συνδέω στο ρεύμα τοίχου και αρχίζει να κάνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τουλάχιστον όταν είναι στο ρεύμα δείχνει αντίσταση και φαίνεται πως ρυθμίζει volt και watt. Από κι και πέρα!!!! Τίποτα.  :dontknow: Δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ (μακάρι).
Προς το παρών το έχω αφήσει στο ρεύμα να φορτίζει μήπως και αλλάξει κάτι.
Αν έχει κανείς καμιά συμβουλή να δώσει μήπως δεν κάνω κάτι καλά, ευπρόσδεκτη.
θα κανω μια χαζη ερωτηση .................
μηπως ειναι κλειδωμενο ? μηπως θελει 3 πατηματα γρηγορα ?

χαζη ερωτηση αλλα καμια φορα δεν ξερεις........... :hmmm:
διαβασε το manual.........

Αποσυνδεδεμένος JimmyBen

• *
  • 54
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 17:31 »
Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις φίλε μου. Χαζές απαντήσεις υπάρχουν. Έχω κάνει 113 πατήματα και δεν αλλάζει κάτι. :dontknow:  Όταν δεν είναι στο ρεύμα είναι νεκρό. Όχι ότι όταν είναι στο ρεύμα δουλεύει. Απλά φαίνεται σαν να κάνει κάποιες λειτουργίες χωρίς όμως να δίνει ρεύμα στον άτμο.
Άποψη μου μην το παλεύεις στείλτο πίσω. Σου καλύπτουν τα έξοδα αποστολής (συνήθως με κουπόνι δώρου για την αξία των χρημάτων σου). Το μόνο κακό είναι η αναμονή του πήγαινε έλα
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό και τα αγγλικά μου είναι σε τραγική κατάσταση. Εξάλλου φοβάμαι ότι τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από την αξία του.

• *
  • 48
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 18:15 »
Με βάση αυτά που αναφέρεις πρόκειται καθαρά για πρόβλημα της μπαταρίας. Είτε έφυγε πεθαμένη εξαρχής απο το εργοστάσιο είτε κάποιο πρόβλημα παίζει στην σύνδεσή της με τον πόλο του mod. Θα σου έλεγα κι εγώ να το στείλεις πίσω καθώς η συσκευή ανοίγει δύσκολα και η οποιαδήποτε επέμβαση σε αυτή απο κάποιον που δεν γνωρίζει είναι σχεδόν αδύνατη. 

Αποσυνδεδεμένος sakis7

• **
  • 201
  • 'Οτι πετά δεν κάνει μέλι!
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 18:25 »
Ναμην το πειραξεις καθολου ουτε βιδα μην αγγιξεις. Ενημερωσε τους και στειλτο πισω για να μην χασεις την εγγυηση εφοσον εχει....

Αποσυνδεδεμένος JimmyBen

• *
  • 54
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 19:21 »
Τους έστειλα μήνυμα ότι δεν λειτουργεί. Τώρα απλά θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374849 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328203 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F