Κώστα στην ουσία το θέμα με τα VR4 atomizer το ανοίξατε ο Λευτέρης και εσύ με τις πληροφορίες που μας έδωσες.
Τελικά είχες δίκιο. Άξιζε τον κόπο που το έψαξα περισσότερο. Άρχισα να λέω πότε θα καεί η χρωμονικέλινη για να έχω την εμπειρία να το αλλάξω. Όταν καεί μάλλον θα το καταγράψω πάλι σε βίντεο (αν και υπάρχει αναλυτικά).
Το συρματάκι χρωμονικελίνης κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. Στα 0,15 mm και στα 0,2 mm .

Εγώ τα έχω προμηθευτή και τα δύο.
Θα δω διαφορές και θα σας πω.
Η γεύση του είναι πολύ πιο δυνατή από το άτμισμα στα 6 ή 7 Volt , και μοιάζει περισσότερο με το άτμισμα με LR atomizer με τη διαφορά ότι το LR atomizer έχει οριακά εξατμιζόμενο ατμό ενώ το A1 Atomizer έχει πολύ πιο συμπυκνωμένο ατμό.
Βέβαια τη μπαταρία 18350 την καταναλώνει πολύ πιο γρήγορα. Εάν με άλλο ec καταναλώνεται σε 24 ώρες με το A1 Atomizer σου κρατάει περίπου στις 10 ώρες.
Όπως έγραψα και παρακάτω αυτό που με ανησυχεί πλέων είναι μόνο ο διακόπτης του Bulli Extreme VR4.

Όλο το σώμα του Bulli Extreme VR4 αποτελείται από ενιαίο χυτοσίδηρο που μόνο αν το κόψεις μπορείς να φτάσεις στο διακόπτη. Δηλαδή αν σου χαλάσει ένας κο@@διακόπτης θα πρέπει να δώσεις άλλα 90 EURO για να το αγοράσεις ολόκληρο;
Και από ότι έχω ακούσει χαλάει σχετικά εύκολα.
Ίσως εσύ ή που ασχολείσαι με τις κατασκευές να μπορούσες να δώσεις λύση και να το κάνεις πιο απλό. Δηλαδή το A1 Atomizer να το κάνεις να κουμπώνει επάνω σε οπουδήποτε μπαταριοσωλήνα και να είναι μικρότερο και λίγο πιο συμμαζεμένο.