vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

365 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, vasim, lagoudakis, grag, Milarepa, aalex

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Φύλο: Άντρας
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #375 στις: Μαΐ 31, 2012, 15:24 »
Ναι καλα. Οταν αρχισε να βρωμαει αρπαξα τη πενσα και τη ξεριζωσα. Εκοψα ολα τα καλωδια για σιγουρια  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος gvel

• provari mini v2 steam machine sokolataki ice
  • **
  • 129
  • cogito ergo sum «Σκέφτομαι, άρα υπάρχω»
« Απάντηση #376 στις: Μαΐ 31, 2012, 15:25 »
αυτο ηταν το καλυτερο  :))

« Απάντηση #377 στις: Ιουν 01, 2012, 01:44 »
Ναι καλα. Οταν αρχισε να βρωμαει αρπαξα τη πενσα και τη ξεριζωσα. Εκοψα ολα τα καλωδια για σιγουρια  :laugh1:
Φονιά  :)) :)) :)) εγω θα την είχα πετάξει μαζί με τη μπρίζα αμέσως  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος gvel

• **
  • 129
« Απάντηση #378 στις: Ιουν 01, 2012, 02:32 »
εγω πριν λιγο καιρο επαθα κατι παρομοιο και την εβγαλα στη βεραντα εκλεισα το τζαμι και την κοιταγα απο μεσα περιμενωντας ποτε θα κανει μπαμ :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος geopsimos

• *
  • 35
« Απάντηση #379 στις: Ιουν 01, 2012, 06:55 »
εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλες μπαταριες. εγω δεν εχω κανενα προβλημα τοσο καιροο που εχω

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #380 στις: Ιουν 04, 2012, 00:28 »
 :hmmm:   ξερει κανένας  παιδιά ...απο που ειναι αυτη η ego με την τόσο μίνι οθόνη.....με εχει φάει η περιέργεια ......εχει 901 σπείρωμα    :dontknow:...μπλε led ...και ειναι πολύ καλη ποιοτικά....και σε απόδοση   :yes:

• **
  • 415
« Απάντηση #381 στις: Ιουν 04, 2012, 00:48 »
Φίλε μου βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.

Θα ήτανε καλό κάποιος ειδικός στις μπαταρίες να μας διαφωτίσει αν υπάρχει περίπτωση μια μπαταρία να σκάσει αν λόγου χάρη βραχυκυκλώσει ή η τάση της πέσει κάτω από ορισμένο σημείο ή υπερθερμανθεί από τον ήλιο κλπ

Γιατί μπορεί τώρα να γελάμε αλλά το να βραχυκυκλώσει μπαταρία από ατμοποιητή και να αρχίσει να βγάζει καπνούς μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και οφείλουμε να έχουμε μια ιδέα για εκείνη τη στιγμή πως πρέπει να δράσουμε.

Κι εγώ το πρώτο πράγμα που ήθελα ήτανε να τη πετάξω από το παράθυρο όμως πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο αν έτσι έθετα σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου περαστικού.

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #382 στις: Ιουν 04, 2012, 00:50 »
Αρη για ριξε μια ματια ΕΔΩ

Αποσυνδεδεμένος gvel

• **
  • 129
« Απάντηση #383 στις: Ιουν 04, 2012, 02:54 »
Φίλε μου βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.

Θα ήτανε καλό κάποιος ειδικός στις μπαταρίες να μας διαφωτίσει αν υπάρχει περίπτωση μια μπαταρία να σκάσει αν λόγου χάρη βραχυκυκλώσει ή η τάση της πέσει κάτω από ορισμένο σημείο ή υπερθερμανθεί από τον ήλιο κλπ

Γιατί μπορεί τώρα να γελάμε αλλά το να βραχυκυκλώσει μπαταρία από ατμοποιητή και να αρχίσει να βγάζει καπνούς μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και οφείλουμε να έχουμε μια ιδέα για εκείνη τη στιγμή πως πρέπει να δράσουμε.

Κι εγώ το πρώτο πράγμα που ήθελα ήτανε να τη πετάξω από το παράθυρο όμως πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο αν έτσι έθετα σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου περαστικού.

φυσικα και θα ηταν καλο να εχουμε καποιον να μας πει κατι παραπανω αλλα δεν νομιζω να καταλαβες τι ειπα δεν την πεταξα ωστε να βαλω σε κινδυνο κανεναν απλα την εβγαλα στην βεραντα μου και την παρακολουθουσα να δω τι θα γινει ειπα.αλλα τελος παντων ειπαμε οτι ο γραπτως λογος ευκολα παρεξηγητε. και δεν θεωρω οτι ειμαι σε λαθος θεμα απλα την εμπειρια μου μοιραστηκα γιατι εδω ειμαστε να ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες και οσο μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. :thumpup:

• **
  • 415
« Απάντηση #384 στις: Ιουν 04, 2012, 03:30 »
αλλα τελος παντων ειπαμε οτι ο γραπτως λογος ευκολα παρεξηγητε. και δεν θεωρω οτι ειμαι σε λαθος θεμα απλα την εμπειρια μου μοιραστηκα γιατι εδω ειμαστε να ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες και οσο μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. :thumpup:

Νομίζω πως αν ρίξεις μια προσεχτικότερη ματιά στα παραπάνω μηνύματα θα καταλάβεις πως δεν αναφέρομαι η σχολιάζω οτιδήποτε δικό σου ...  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος gvel

• **
  • 129
« Απάντηση #385 στις: Ιουν 04, 2012, 10:22 »
ουτος η αλλος δεν ηταν υπο μορφη παρεξηγησης η απαντηση μου απλα μου εκανε εντυπωση το σχολιο σου και θελησα να ξεκαθαρισω συγνωμη παρεξηγησα :bye:

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #386 στις: Ιουν 06, 2012, 20:26 »
Αντιμετωπίζω ένα θέμα όσο αφορά το μειωμένο χρόνο διάρκειας των ego μπαταριών τις οποίες έχω (4 στο σύνολο) Καμιά από αυτές δεν διαρκεί πάνω από 2 ώρες και ακόμη σε πλήρη φόρτιση δεν έχουν καλή απόδοση. Μπορώ με πολύμετρο να μετρήσω την απόδοση σε πλήρη φόρτιση? Πώς?

• **
  • 415
« Απάντηση #387 στις: Ιουν 06, 2012, 20:50 »
Όχι, ο μόνος τρόπος για να μετρήσεις τη χωρητικότητα των μπαταριών σου (mAh) είναι μέσω CBA (computerized Battery Tester).

Δεν ξέρω τι τιμές στη Κύπρο όμως μια ego 1100 mAh εδώ στην Ελλάδα τη βρίσκεις και με 10 ευρώ μόνο. Και σε συνδυασμό με CE4+ αντίστασης 2.2 ohm στη περίπτωση μου διαρκεί μια ολόκληρη μέρα.

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #388 στις: Ιουν 06, 2012, 20:53 »
Αντιμετωπίζω ένα θέμα όσο αφορά το μειωμένο χρόνο διάρκειας των ego μπαταριών τις οποίες έχω (4 στο σύνολο) Καμιά από αυτές δεν διαρκεί πάνω από 2 ώρες και ακόμη σε πλήρη φόρτιση δεν έχουν καλή απόδοση. Μπορώ με πολύμετρο να μετρήσω την απόδοση σε πλήρη φόρτιση? Πώς?

Είναι στα τελευταία τους  :yes:
Πόσο καιρό τις έχει?

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #389 στις: Ιουν 06, 2012, 21:32 »
Δεν θέλω να μετρήσω χωριτικότητα αλλά τα volt τα οποία βγάζει σε πλήρη φώρτιση. Τις έχω περίπου 3 μήνες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 139 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20294 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878171 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362733 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467484 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910676 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520410 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1624 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376192 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702308 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ