vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

362 επισκέπτες, 6 χρήστες
white varadero, Tem, lagoudakis, sentinelba, Milarepa, ZoeM

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Φύλο: Άντρας
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #240 στις: Μαρ 15, 2012, 22:43 »
ευχαριστω KINGGREECE!!!!!το τσεκαρα και εγω με αλλη ego και εχεις  δικιο!!!:respect:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #241 στις: Μαρ 15, 2012, 22:55 »
 :thumpup: να σαι καλα.

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #242 στις: Μαρ 15, 2012, 23:09 »
Καταρχας καλησπερα. Λοιπον δειτε ενα προβλημα για γερους λυτες! Αγοραζω σετ η.τ. ego-t με 2 μπαταριες ego-t 650αρες πριν ενα μηνα και τις χρησιμοποιω εναλλαξ καθε δυο περιπου ημερες αλλαγη. Στο μηνα επανω αλλαζω ατμο σε ego-w με τις ιδιες μπαταριες. Δουλευουν καλα για μια εβδομαδα ωσπου ξαφνικα η μια αρχιζει πανω στο ατμισμα να αναβοσβυνει 20 φορες και να κλειδωνει. Λεω θα αποφορτιστηκε και την βαζω για φορτιση. Γεμιζει τιγκα και ξαναδοκιμαζω. Τα ιδια: δεν επικοινωνει με τον ατμο. Την καθαριζω, τη σκουπιζω κτλ, τα ιδια. Την παω πισω στο μαγαζι, τους λεω εχει προβλημα. Την στελνουν Αθηνα για επισκευη. Ερχεται πισω με απαντηση: δεν εχει κανενα προβλημα. Την δοκιμαζουν μπροστα μου με αλλο ατμο και δουλευει μια χαρα!!! Την ξαναδοκιμαζω με το δικο μου ατμο αφου βγαλω τη "διδυμη" της, παλι ΤΙΠΟΤΑ. Κατεβασα τα μουτρα μου, την πηρα κι εφυγα !! :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #243 στις: Μαρ 15, 2012, 23:15 »
κατι παιζει με την αντισταση του ατμο και μαλλον τον αποριπτει το pcb της μπαταριας.
αφου σε αλλον δουλευει.
εχω και εγω μια μπαταρια οπου κανει το ιδιο με ατμο 1,25ωμ!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisnd

• *
  • 93
« Απάντηση #244 στις: Μαρ 15, 2012, 23:27 »
Καλησπέρα για άλλαξε τανκ υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα το σύρμα  από μέσα

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
« Απάντηση #245 στις: Μαρ 16, 2012, 00:24 »
Καταρχας καλησπερα. Λοιπον δειτε ενα προβλημα για γερους λυτες! Αγοραζω σετ η.τ. ego-t με 2 μπαταριες ego-t 650αρες πριν ενα μηνα και τις χρησιμοποιω εναλλαξ καθε δυο περιπου ημερες αλλαγη. Στο μηνα επανω αλλαζω ατμο σε ego-w με τις ιδιες μπαταριες. Δουλευουν καλα για μια εβδομαδα ωσπου ξαφνικα η μια αρχιζει πανω στο ατμισμα να αναβοσβυνει 20 φορες και να κλειδωνει. Λεω θα αποφορτιστηκε και την βαζω για φορτιση. Γεμιζει τιγκα και ξαναδοκιμαζω. Τα ιδια: δεν επικοινωνει με τον ατμο. Την καθαριζω, τη σκουπιζω κτλ, τα ιδια. Την παω πισω στο μαγαζι, τους λεω εχει προβλημα. Την στελνουν Αθηνα για επισκευη. Ερχεται πισω με απαντηση: δεν εχει κανενα προβλημα. Την δοκιμαζουν μπροστα μου με αλλο ατμο και δουλευει μια χαρα!!! Την ξαναδοκιμαζω με το δικο μου ατμο αφου βγαλω τη "διδυμη" της, παλι ΤΙΠΟΤΑ. Κατεβασα τα μουτρα μου, την πηρα κι εφυγα !! :eyesplash:

μερικοι ego w οταν τους βαλεις αρκετες φορες  στη μπαταρια πιεζουν το κεντρο της παρε ενα μαχαιρι και κουνα
εκει που κανει επαφη και μην  βιδωνεις τερμα τον ατμο γιατι τα ιδια θα παθεις και με τις αλλες :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #246 στις: Μαρ 16, 2012, 00:36 »
Οι w ατμοποιητες οταν τους σφιξεις αρκετα επανω στο σπειρωμα της μπαταριας eGo εχουν την ταση να πιεζουν προς τα κατω τον πόλο της μπαταριας (ένα χρυσαφί,στρογγυλό δισκάκι που ειναι στην ουδια η "ρόγα" του θετικου πόλου της μπαταριας λιθιου που βρισκεται μεσα στο ego περιβλημα)... Χρειάζεσαι ενα τσιμπιδακι των φρυφιων ή εναν απλο συνδετηρα γραφειου ,χρησιμοποιησε το περιμετρικα της "ρώγας" ωστε να τηνανασηκωσεις λίγο....
Προσοχή!!!! Πολυ απαλά και προσεκτικά! Αν ασκησεις υπερβολικη δυναμη η "ρωγα" μπορει να ξεκολλησει και τοτε κλάφ'τα Χαραλαμπε... :yes:

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #247 στις: Μαρ 16, 2012, 01:12 »
Το να ξεκολλησει ειναι το λιγοτερο φιλε Pastafarai. Μηπως βρεθω με σκασμενη μουρη και χωρις δαχτυλα σαν εκεινου του τυπου φοβαμαι!! Τι τσιμπιδακια και συνδετηρες. Μηπως να την πεταξω καλυτερα; :confused1:

• 2683
« Απάντηση #248 στις: Μαρ 16, 2012, 01:19 »
Το να ξεκολλησει ειναι το λιγοτερο φιλε Pastafarai. Μηπως βρεθω με σκασμενη μουρη και χωρις δαχτυλα σαν εκεινου του τυπου φοβαμαι!! Τι τσιμπιδακια και συνδετηρες. Μηπως να την πεταξω καλυτερα; :confused1:

Αδερφε τι λες τωρα?????????????:confused1: :confused1:
καμια σχεση!
η απλη και ταπεινη eGo μπαταρια σου εχε υπ'οψιν οτι εχει κυκλωμα προστασιας μεσα... :yes:
οπως στα ειπα...συνδετηρας και ανασηκωσε λιγο την ρώγα του πόλου...
3.7 βγαζει η μπαταρια, δεν προκειται να παθεις ηλεκτροπληξια ουτε προκειται να κανει "μπουμ".... :yes:
και στο λεω εγω που ειμαι απο τους πλεον προσεκτικους του φορουμ και με το παραμικρο λέω "πηγαιντε το σε μαστωρα" ή "πηγαιντε σε γιατρο"... :yes:
Αρκει να μην ειναι passthrough και την εχεις συνδεδεμενη στο ρευμα οταν το κανεις (που και ετσι ακομα να το κανεις και παλι δεν βλεπω κανεναν κινδυνο).....

Αυτο που επαθε η μπαταρια σου ειναι η πιο συνηθισμενη δυσλειτουργια σε eGo μπαταριες και ο τροπος που σου προτεινα ειναι ο πιο χιλιοδοκιμασμενος,ασφαλης και αποτελεσματικος τροπος!   :dontknow:

Αν φοβασαι και ειναι να την πεταξεις δωσε την σε εμενα!  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 16, 2012, 01:33 από Pastafarai »

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #249 στις: Μαρ 16, 2012, 01:28 »
Αδερφε μετα τις επιβεβαιωσεις σου το εκανα και σου..... αφιερωνω την πρωτη τζουρα :respect: Να σαι καλα!

• 2683
« Απάντηση #250 στις: Μαρ 16, 2012, 01:30 »
 8)
Γενικα μην σφιγγεις τερμα δυνατά τους ατμοποιητες σου πανω στις μπαταριες σου... Δεν ειναι βίδα!  :dontknow:
Αντε, καλοάτμιστος!
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος topou24

• 3
« Απάντηση #251 στις: Απρ 05, 2012, 09:30 »
Παιδιά καλημέρα θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.
Έχω μια μπαταρία ego-t όταν την βάζω για φόρτιση το λαμπάκι του φορτιστή  κόκκινο και το led μπαταριάς μόνιμα αναμμένο. Το λαμπάκι του φορτιστή δεν ανάβει ποτέ πράσινο όσες ώρες και να την αφήσω να φορτίσει, η μπαταρία δουλεύει κανονικά αλλά κρατάει μικρό χρονικό διάστημα  ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει;
Φορτιστής και atomizer (2 τύποι c και ce4 plus) είναι οκ γιατί τα δουλεύω και με άλλες 2 μπαταρίες

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
« Απάντηση #252 στις: Απρ 05, 2012, 09:41 »
ειχα και εγω 2 τετοιες ο φορτιστης δεν εχει και πρασινο λεντακι;χωρις μπαταρια αναβει πρασινο;

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #253 στις: Απρ 05, 2012, 12:15 »
Παιδιά καλημέρα θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.
Έχω μια μπαταρία ego-t όταν την βάζω για φόρτιση το λαμπάκι του φορτιστή  κόκκινο και το led μπαταριάς μόνιμα αναμμένο. Το λαμπάκι του φορτιστή δεν ανάβει ποτέ πράσινο όσες ώρες και να την αφήσω να φορτίσει, η μπαταρία δουλεύει κανονικά αλλά κρατάει μικρό χρονικό διάστημα  ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει;
Φορτιστής και atomizer (2 τύποι c και ce4 plus) είναι οκ γιατί τα δουλεύω και με άλλες 2 μπαταρίες
Το λαμπάκι του φορτιστή στον τοίχο είναι μόνιμα κόκκινο( :respect:), Το λαμπάκι στον φορτιστή usb αλλάζει χρώμα  :thumpup:
Κόκκινο ( :respect:) όταν φορτίζει, πράσινο (:heat:) όταν έχει γεμίσει. ;)

Αποσυνδεδεμένος rocket-1

• **
  • 290
  • Bitcoin expert
« Απάντηση #254 στις: Απρ 05, 2012, 12:20 »
εχω κ εγω μια μπαταρια ego-t(650) η οποια οσες ωρες κ να την αφησω να φορτωνει,,,το  led του φορτιστη ποτε δεν γινεται πρασινο...την αφηνω γυρω στις 3 ωρες κ ειναι μια χαρα μετα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 139 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 271 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20295 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878175 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362733 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467492 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910712 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520433 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1624 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376197 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702325 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ