vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

620 επισκέπτες, 6 χρήστες
PsykieG, Tem, Milarepa, manoslykos, billythekid, Blackwolf

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #150 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:40 »
εχω κι εγω προβλημα με μια μπαταρια απο πακετο ego-w f1, αγορασμενο απο κινα. ενω την κουμπωνα και δοκιμαζα εναν ατμοποιητη, "κολλησε".

το φωτακι εχει μεινει μισο-αναμμενο(σταθερα απο το Σαββατο !!!), δε λειτουργει πατωντας το κουμπι, ενω οταν την εβαλα στον φορτιστη τη μερα που ξεκινησε το προβλημα εδειξε να φορτιζει(εγινε πρασινο το led του φορτιστη). σε οτι κι αν την κουμπωσα δε σαλευει..

:dontknow: :dontknow: :dontknow:

ειχε κανεις ποτε παρομοιο προβλημα; αξιζει λετε να κυνηγησω αντικατασταση της;

αν υπαρχει τροπος ή εστω πιθανοτητα επισκευης ισως δοκιμασω, αλλιως με βλεπω να  :wall:

για την ιστορια, ειναι μια ego 900mah αγορασμενη σε αρχικο πακετο απο health007, εντος εγγυησης.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:44 »
προφανως πιεσες το πηνιο της μπαταριας προς τα μεσα.σηκωσε το πηνιο απο την μπαταρια .. αλλα προσεχε... θελει παρα πολυ λιγο.. 1 χιλιοστο και πολυ ειναι.. με ενα κατσαβιδακι μικρο λιγο-λιγο δωσε ενα κλικ προς τα πανω. και πες μου αν δουλευει.

• 694
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:51 »
οταν λες πιεσα το πηνιο και να το σηκωσω, εννοεις τον κεντρικο πολο που εχει απο πανω; γιατι δε νομιζω να μπορω να ανοιξω τη μπαταρια καπως ωστε να ερθω σε επαφη με οτιδηποτε ενδοτερο..  :hmmm:

σορρυ για τη χαζοαπορια, αλλα safety first!  ;)

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:53 »
ναι... ενα στρογγυλο ειναι.. ο πολος.. ειναι ενφανες  και βρισκεται εκει που βιδωνει ο ατμο

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:54 »
Να σηκωσεις με ενα αιχμηρο αντικειμενο(π.χ ενα κατσαβιδακι ψιλο) λιγο τον πολο της μπαταριας προφανως την εσφιξες πολυ και εχει πατηθει ο πολος δοκιμασε το και νομιζω οτι ολα θα ειναι οκ.

• 694
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 22:57 »
το εχω σηκωσει τουλαχιστον 1.5 χιλιοστο με κατσαβιδακι και συνεχιζω, το φωτακι παραμενει αχνα αναμμενο..

θα δοκιμασω και με τσιμπιδακι σε λιγο εδω που φτασαμε. παιζει να το ξηλωσω αν το τραβηξω πολυ;

σπαει/βιδωνει/ξεκολλαει;

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:01 »
Εχει καλωδιο κολλημενο στην εσωτερικη μερια του πολου δεν θελει παρα πολυ σηκωμα ενα με δυο χιλιοστα ειναι αρκετα. Αλλιως μπορει να σου εχει χαλασει το μονωτικο λαστιχακι του πολου και για αυτο να βραχυκυκλωνει.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:01 »
μην το σηκωνεις πολυ... θα ξεκολησει..

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:04 »
το εχω σηκωσει τουλαχιστον 1.5 χιλιοστο με κατσαβιδακι και συνεχιζω, το φωτακι παραμενει αχνα αναμμενο..

θα δοκιμασω και με τσιμπιδακι σε λιγο εδω που φτασαμε. παιζει να το ξηλωσω αν το τραβηξω πολυ;

σπαει/βιδωνει/ξεκολλαει;
   δοκιμασε και με αλλον ατμο... και στην δοκιμη ελενξε αν δινει τροφοδοσια στον ατμο...  αν δουλευει παει να πει πως δεν φταιει ο πολος της μπαταριας αλλα ...ισως το κουμπι του

• 694
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:07 »
δε νομιζω πως μπορω να το σηκωσω αλλο, η κλινικη κατασταση παραμενει ιδια..

αν παιζει ενδεχομενο βραχυκυκλωματος ισως τεινω κι εγω στην εξηγηση του μονωτικου, καθως μου φαινεται καπως χαλαρο απο την αρχη..  :hmmm:

και τωρα τι κανουμε;

ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις αμεσες απαντησεις.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:09 »
δε νομιζω πως μπορω να το σηκωσω αλλο, η κλινικη κατασταση παραμενει ιδια..

αν παιζει ενδεχομενο βραχυκυκλωματος ισως τεινω κι εγω στην εξηγηση του μονωτικου, καθως μου φαινεται καπως χαλαρο απο την αρχη..  :hmmm:

και τωρα τι κανουμε;

ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις αμεσες απαντησεις.
          τωρα..... παμε για υπνο..   8) 8) 8)

• 694
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:12 »
 :))

πραγματικα λυπαμαι τον χρονο και τον κοπο για να ζητησω οτιδηποτε σχετικο με την εγγυηση ρε γμτ.. ασε που μεχρι να ερθει αντικαταστατρια θα εχω ηδη αγορασει ή φτιαξει mod γιατι δε θα καλυπτομαι..  :wall:

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:17 »
:))

πραγματικα λυπαμαι τον χρονο και τον κοπο για να ζητησω οτιδηποτε σχετικο με την εγγυηση ρε γμτ.. ασε που μεχρι να ερθει αντικαταστατρια θα εχω ηδη αγορασει ή φτιαξει mod γιατι δε θα καλυπτομαι..  :wall:
   τι να σου κανω...εσας του λαρισαιους πομο στο στρατο σας συναντουσα.. δεν εισαι και κοντα να σου εδινα για να περνουσες.. εχω μεγαλη καβατζα

• 694
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 23:22 »
ευχαριστω και μονο για την κινηση  :thumpup:

παμε καρφι για διαγραφες μηνυματων λογω οφ-τοπικ, να προσθεσω λοιπον πως δεν ειμαι ο ιδιος λαρισαιος, παρα μονο ερωτικος μεταναστης εδω..  ;D

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 343
  • e-lquid mixer
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 20:38 »
Να σας πω τι προβλημα ειχα-εχω με καινουργιο ego-T 1000 mah.  ανοιγω το κουτακι και βαζω να φορτισω την μπαταρια και μετα απο 5 λεπτα δειχνει φορτισμενη. την βιδωνω στον ατμοποιητη, παταω 5 κλικ να ξεκλειδωσει πηγα να τραβηξω τζουρα- τιποτα, το φωτακι της δεν εμενε αναμενο αλλα αναβοσβηνε. την ξεβιδωνω, παταω το κουμπακι της και αναβει κανονικα. δοκιμαζω την αλλη μπαταρια και δουλευει κανονικα το συστημα.
Τι προβλημα εχει αυτη η μπαταρια? να ειναι φορτισμενη και οταν την βιδωνω να αναβοσβηνει το λαμπακι της???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359876 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374777 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F