vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

690 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, manoslykos, mathimatikos1966

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • Φύλο: Άντρας
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 00:27 »
Πάντως όχι από εκεί όπως φαίνεται....

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 00:43 »
ά έτσι;!!
Μόνο παπατζηλίκι ξέρει να πουλάει στο νήμα που έχει εδώ μέσα των εμπόρων.
θα περιμενω και άυριο και μετά θα ζητήσω από τον Λευτέρη σαν admin να γίνει έστω μια σύσταση στο νήμα ότι
μας γράφει στα cojones του.
όχι ότι θα ιδρώσει το αυτί του greenhouseone.com αλλά να μην μας περνάει και για χαζούληδες.

m.a.x. από ό,τι έχω δει να ισχύει με πολλούς Κινέζους, δεν τα πάνε τόσο καλά με τα e-mail.
Δοκίμασες να ποστάρεις στον πίνακά του που έχει εδώ μέσα στο φόρουμ; Αργεί λίγο αλλά συνήθως απαντάει από ό,τι έχω δει ως τώρα.

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 00:54 »
Η τελευταία του απάντηση ηταν στις 16/8 και προτρέπει σε ενα mail για διευκρινίσεις.
Και στο οποίο δεν τον βλέπω να απαντάει Λευτέρη.

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 00:57 »
Λευτέρη στη σελίδα του δίνει διεύθυνση Καναδά.
δεν ξέρω αν ισχύει.
θα περιμένω και αύριο και θα ποστάρω και στο νήμα του.
Δεν είναι η αξία των μπαταρίων,περισσότερο για την ενημέρωση των υπολοίπων θα έλεγα.

Contact Information

All Inquiries:
[email protected]

Mailing Address:

Greenhouse One
110 Cumberland Street, Suite 405
Toronto, ON M5R 3V5
Canada

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:51 »
είχα και εγώ πρόβλημα με την Greenhouse,τον έστειλα 3 μαιλ για μια παραγγελία και απάντηση δεν πήρα. τελικά αναγκάστηκα να το αναφέρω στην  paypal για να πάρω τα λεφτα μου πίσω. :yes:

Αποσυνδεδεμένος Zioa

• 525
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:56 »
ναι το ledακι της μπαταρίας.
όταν την βιδώνω για φόρτιση δίνει εντολή με το χαρακτηριστικό αναβόσβημα αλλά αυτό παραμένει ανοιχτό.
ο φορτιστής ανάβει κόκκινο σαν να φορτίζει κανονικά.

μάλλον είναι αυτό που λες ότι κάπου πιέζεται εσωτερικά το καλωδιάκι του μπουτόν.με το σήκωμα του πόλου έλυσα το πρόβλημα της αυτόματης παροχής με ρεύμα όταν βιδώνω τον άτμο αλλά όταν βιδώνω την μπαταρ'ια στον φορτιστή το λεντάκι της παραμένει ανοιχτό.

Υπάρχουν μπαταρίες eGo που στην φόρτιση παραμένει το LED ανοιχτό
Άδειασέ την και φόρτισε την να δεις άμα δουλεύει κανονικά (  μόλις το LED από τον φορτιστή γίνει πράσινο ίσε οκ )

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 23:00 »
τελικά  την άφησα να φορτίσει με αναμμένο μπουτόν  και όντως στο τέλος της φόρτισης το ledάκι έσβησε και δουλεύει καλά για την ώρα.
πάλι καλά..

Αποσυνδεδεμένος ddonald

• *
  • 40
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 03:57 »
έχω μια μπαταριά ovale ego-t των 650mah ζήτημα 10 ημερών στην αρχή όλα καλά.
ξαφνικά  μετά από λίγη  ώρα ατμίσματος  μου αναβόσβηνε ασταμάτητα το led μέχρι
που αποσύνδεσα τον ατμ. :hmmm:
Τσέκαρα αν υπάρχει υγρό στους πόλους αλά τίποτα.
Μετά από λίγο ξανά σύνδεσα τον ατμ και δούλευε κανονικά.
μου το έχει κάνει 2-3 φορές ακόμα.
 Έχετε ιδέα  τι είναι και αν μπορώ να την αντικαταστήσω με καινούργια;

thanks για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 07:11 »
έχω μια μπαταριά ovale ego-t των 650mah ζήτημα 10 ημερών στην αρχή όλα καλά.
ξαφνικά  μετά από λίγη  ώρα ατμίσματος  μου αναβόσβηνε ασταμάτητα το led μέχρι
που αποσύνδεσα τον ατμ. :hmmm:
Τσέκαρα αν υπάρχει υγρό στους πόλους αλά τίποτα.
Μετά από λίγο ξανά σύνδεσα τον ατμ και δούλευε κανονικά.
μου το έχει κάνει 2-3 φορές ακόμα.
 Έχετε ιδέα  τι είναι και αν μπορώ να την αντικαταστήσω με καινούργια;

thanks για τον χρόνο σας.
Αυτό που αναφέρεις μου ακούγετε σαν βραχυκυκλωμένο ατμο. Δοκίμασε έναν άλλον ατμο επάνω στην μπαταριά και αν δουλεύει κανονικά ,μην βάζεις τον παλιό ατμο ξανά στην μπαταρία γιατί θα σου την κάψει .Αν όμως σου κάνει τα ίδια τότε μάλλον κάτι οφείλετε στην μπαταρία .
Απευθύνεσαι    στο μαγαζί που την πήρες να σου την αλλάξουν.

Αποσυνδεδεμένος ddonald

• *
  • 40
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 13:13 »
Φίλε μου xiroxiyo πήγα στο μαγαζί που το πήρα και μου άλλαξαν
και τις 2 μπαταριές γιατί η 2η  την ώρα που άφηνα το μπουτόν
κολλούσε και έπρεπε να το ξανά πατήσω για να απενεργοποιηθεί.
Θα ακούσω την συμβουλή σου και θα αλλάξω ατμο για καλό
και για κακό.

Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος titos

• *
  • 67
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 13:43 »
συνατμιστοτατοι, επι του θεματος εχω κι εγω εναν προβληματισμο...
εχω αγορασει 2 μπαταριες ego-t μια 900 & μια 1300 mAh πριν κανα 2μηνο. Ειναι οι καινουριες κατα τα λεγόμενα του πωλητή με το κλειδωμα στα 5 πατηματα αλλα με ΜΠΛΕ λεντακι στο κουμπακι ενεργοποιησης (οι παλιες εχουν σαν λευκο).
Το προβλημα μου είναι και οι δυο όταν φτανουν στα τελευταια τους και θελουν φόρτιση το λαμπακι αναβοσβήνει κάθε φορά που πατάτας το μπλε λεντ κουμπακι ενεργοποιησης ενω στις παλιες μολις η μπαταρια αποφορτιζοτανε το λαμπακι δεν αναβε με τιποτα. Ισχυει ακομα οτι οταν τις βαζεις στο φορτιστή το μπλε λεντακι λαμπακι μενει μονιμα αναμένο ακομη και οταν το λαμπακι του φορτιστη δειξει φορτιση δηλαδη πράσσινο χρώμα.
Ακομη εχω παρατηρησει πως η αποδοση τους ειναι χειριστη, η 1300αρα κραταει μια ημερα απο πρωι εως βραδυ ενω η παλια η 900αρα κρατα δυο ημερες!? Εχει δουλεψει καποιος τις ιδιες μπαταρίες, μηπως αποκτουν καλυτερη διαρκεια με τον καιρο? η αληθεια ειναι πως επειδη τις εχω παρει για εφεδρικες τις χρησιμποποιω σπανιως. Μήπως κάνω εγώ καποιο λειτουργικο λάθος? thanks

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 24, 2011, 13:56 »
συνατμιστοτατοι, επι του θεματος εχω κι εγω εναν προβληματισμο...
εχω αγορασει 2 μπαταριες ego-t μια 900 & μια 1300 mAh πριν κανα 2μηνο. Ειναι οι καινουριες κατα τα λεγόμενα του πωλητή με το κλειδωμα στα 5 πατηματα αλλα με ΜΠΛΕ λεντακι στο κουμπακι ενεργοποιησης (οι παλιες εχουν σαν λευκο).
Το προβλημα μου είναι και οι δυο όταν φτανουν στα τελευταια τους και θελουν φόρτιση το λαμπακι αναβοσβήνει κάθε φορά που πατάτας το μπλε λεντ κουμπακι ενεργοποιησης ενω στις παλιες μολις η μπαταρια αποφορτιζοτανε το λαμπακι δεν αναβε με τιποτα. Ισχυει ακομα οτι οταν τις βαζεις στο φορτιστή το μπλε λεντακι λαμπακι μενει μονιμα αναμένο ακομη και οταν το λαμπακι του φορτιστη δειξει φορτιση δηλαδη πράσσινο χρώμα.
Αυτά είναι φυσιολογικά.

Ακομη εχω παρατηρησει πως η αποδοση τους ειναι χειριστη, η 1300αρα κραταει μια ημερα απο πρωι εως βραδυ ενω η παλια η 900αρα κρατα δυο ημερες!? Εχει δουλεψει καποιος τις ιδιες μπαταρίες, μηπως αποκτουν καλυτερη διαρκεια με τον καιρο? η αληθεια ειναι πως επειδη τις εχω παρει για εφεδρικες τις χρησιμποποιω σπανιως. Μήπως κάνω εγώ καποιο λειτουργικο λάθος? thanks
Η απόδοση εξαρτάται από το πόσο τη χρησιμοποιείς και το είδους του ατμοποιητή που βάζεις πάνω.
π.χ. αν χρησιμοποιείς dual cartos και η μια μέρα πολύ είναι.

Αποσυνδεδεμένος ELANTRAS

• *
  • 29
  • ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ...
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 23:54 »
Καλησπέρα σε όλους τους συνατμιστές!

Εμπειρία που βίωσα πριν από 30 λεπτά και τώρα ψαχνομαι για επισκυεή μπαταρίας e-Go T...
Νεύρα αδικαιολόγητα και βίαιη κίνηση στο e-Go T που είχα στο χέρι για να μη χτυπήσω το γιό μου, αποτέλεσμα; Θα δείτε στις παρακάτω φώτο!Άτμο ΜπαταρίαΚέλυφος μπαταρίαςΚονέκτοραςΚονέκτορας
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2011, 00:08 από ELANTRAS »

Αποσυνδεδεμένος steliost

• **
  • 281
  • SteamMachine VV by SEB the perfect combination
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 23:55 »
where is the photo??

Αποσυνδεδεμένος ELANTRAS

• *
  • 29
  • ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ...
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 27, 2011, 00:00 »
ΟΥΠΣ...Μακακία έγινε!Το παλεύω όμως... :D :D :D

Έτοιμα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2011, 00:10 από ELANTRAS »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F