vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

736 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος E-Alekos

• **
  • 127
  • Φύλο: Άντρας
  • Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια.
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 22, 2011, 11:56 »
Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με μια 1100mah φίλε μου. Μια ωραία πρωία την έβαλα για φόρτιση. Άναβε το κόκκινο λεντ και το μπλε της μπαταρίας. Την έβγαλα όταν έγινε πράσινο και την κούμπωσα με εναν ατομ. Παίρνω τζούρα και παρατηρώ το μπλε λεντ να αναβοσβήνει 3-4 φορές. Αυτό ήταν, μετά τίποτα!!τι την έβαζα για φόρτιση, τι πάταγα το κουμπι χωρις ατομ τι παραμύθια της ελεγα τι βεντούζες της έκοβα αυτή τίποτα! Εκείνο το καιρό είχα κάνει και άλλη μια παραγγελία και έτυχε κατι να πηγαινει στραβα οπότε μοου στείλανε εναν τεχνικο στο σπίτι. Επι την ευκαιρία λεω δε κοιτάς και αυτήν την μπαταρία?? Την πηρε μαζί του και ακόμα την κοιταει :ΡΡΡ

Μάλλον τα φτυσε και πρέπει να αναπαυθεί εν ειρήνη στη χώρα των αναλώσιμων ^^

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 22, 2011, 12:10 »
Εκείνο το καιρό είχα κάνει και άλλη μια παραγγελία και έτυχε κατι να πηγαινει στραβα οπότε μοου στείλανε εναν τεχνικο στο σπίτι.
Ήρθε ο τεχνικός σπίτι να δει το η.τ??? Δεν χωρούσε να βγει από την πόρτα???

Αποσυνδεδεμένος E-Alekos

• **
  • 127
  • Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια.
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 22, 2011, 12:12 »
ναι ναι ήρθε να το δει!! ο πελατης έχει πάντα δίκιο μη σε εκπλήσει!! :Ρ

Αποσυνδεδεμένος Sim

• **
  • 212
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε!
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 22, 2011, 14:48 »
Καλησπέρα συνατμιστές.
Πριν κάνα μήνα αγόρασα μια ego 900mA από funstore.Αφού λοιπόν τη φόρτισα την κουμπώνω σε έναν 510 και παρατηρώ γεύση καμμένου και περισσότερο θόρυβο από την αντίσταση.Την κουμπώνω σε έναν ego-t τα ίδια.Την άφησα λοιπόν στην άκρη.
Σήμερα αγόρασα και ένα πολύμετρο και είπα να δω τα volt της εν λόγω μπαταρίας.Αποτέλεσμα: 4.17V.
Ξέρει κανείς τι παίζει?
Υπάρχει λύση ώστε να μην την πετάξω?Ένας HV ατμοποιητής για παράδειγμα?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 22, 2011, 14:51 »
4.17V είναι όταν είναι πλήρως φορτισμένη, σιγά σιγά πέφτει η τάση μέχρι τα 3.4V περίπου που θεωρείται αποφορτισμένη.

Αποσυνδεδεμένος Sim

• **
  • 212
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε!
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 22, 2011, 15:15 »
Φίλε μου οι άλλες μπαταρίες που έχω πλήρως φορτισμένες δίνουν ~3.4 volt και δουλεύουν άψογα.Τη  συγκεκριμένη με 4.17V δεν μπορώ να τη δουλέψω.Σαν να υπερτροφοδοτεί τους ατμοποιητές. :confused1:

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 22, 2011, 19:31 »
Στα υπόψην, διότι ΘΑ έλθει.

Αποσυνδεδεμένος Παγωτατζής

• *
  • 28
  • τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται φρέσκα!
    • ΔΩΔΩΝΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 14, 2011, 11:08 »
Καλημέρα.. είμαι καινούργιος ατμιστής (15 ημερών). Αφού βρήκα απαντήσεις σε όλες τις χαζές ερωτήσεις του πρωτάρη μέσα στο forum και σας ευχαριστώ γι'αυτό,έχω ένα προβλημα και θα ήθελα βοήθεια. Έχω το ητ EGO-T OVALE και όταν κουμπωνω την μία μπαταρία η τζούρα γίνεται πολύ σφιχτή και βγάζει πολύ λιγο καπνό. Βάζοντας τη δεύτερη μπαταρία το προβλημα λύνεται. Δοκίμασα την ίδια μπαταρια με καινούργιο ατμοποιητή, άλλα τζίφος. Α! η μπαταρία είναι 15 ημερών.

Αποσυνδεδεμένος chris1983

• **
  • 163
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 01:03 »
Παρατήρησα σήμερα, ότι η μπαταρία ego 900mah από εκεί που φόρτιζε από άδεια σε 2ώρες έκανε 3 ώρες για να φορτίσει....
Αυτό αποτελεί δείγμα ότι πλησιάζει το τέλος της ζωής της?

(Αν ισχύει αυτό, τότε τις μάτιασα, γιατί σήμερα έλεγα στο yiannisrasta, ότι τις έχω 2 μήνες, άντε να αντέξουν 3, πρέπει να έχω καταλήξει σε μόντα ως τότε...)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 10:56 »
Χρησιμοποιώ ego μπαταρίες ενάμιση χρόνο τώρα.
Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι τώρα είναι ότι η πλειοψηφία τους δουλεύει μια χαρά 3-4 μήνες, μετά πέφτει και η απόδοσης τους και η διάρκεια τους.
Έχω μπαταρία από το Μάιο του 2010 που δουλεύει ακόμα αλλά διαρκεί κάνα τρίωρο και ικανοποιητικό χτύπημα έχεις μόνο την πρώτη ώρα.

Αποσυνδεδεμένος notis_2011

• *
  • 55
  • Ο αετός πεθαίνει στον αέρα ελεύθερος και δυνατός!!
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 11:34 »
Η δικιά μου περίπτωση με μπαταρία ego(αγορασμένη τον μάρτιο του 2011) είναι:προχθές έτσι στα ξαφνικά πάω να κάνω τζούρα αλλά δεν ρούφαγε,το λαμπάκι της μπαταρίας λειτουργεί κανονικά,το βάζω για φόρτιση και λέει ότι είναι γεμάτη,την καθαρίζω αλλά πάλι τίποτα,δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει,έχω διαβάσει ότι η διάρκει ζωής μιας μπαταρίας είναι περίπου 4 με 5 μήνες.Η δεύτερη που είχα πάρει τον Μάρτιο λειτουργεί κανονικά βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 11:42 »
Με ένα ψιλό κατσαβιδακι ή μια καρφιτσα σήκωσε λίγο τον κεντρικό πόλο της μπαταρίας προς τα πάνω και θα φτιαξει

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 16:00 »
παρέλαβα 2 650 από greenhouse και μία από αυτές όταν βιδώνω τον Α2 και φτάνει στο τέρμα δίνει μόνη της εντολή και δίνει ρεύμα στον άτμο χωρίς να πατάω το κουμπί της.
τι φταίει;
επιπλέον όταν τις βάζω και τις 2 για φόρτιση το λαμπάκι τους παραμενει αναμένο κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα με τις άλλες που έιχα.δεν νομίζω ότι είναι φυσιλογικό.. :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 16:06 από m.a.x. »

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 22:14 »
παρέλαβα 2 650 από greenhouse και μία από αυτές όταν βιδώνω τον Α2 και φτάνει στο τέρμα δίνει μόνη της εντολή και δίνει ρεύμα στον άτμο χωρίς να πατάω το κουμπί της.
τι φταίει;
επιπλέον όταν τις βάζω και τις 2 για φόρτιση το λαμπάκι τους παραμενει αναμένο κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα με τις άλλες που έιχα.δεν νομίζω ότι είναι φυσιλογικό.. :hmmm:

καμιά ιδέα ρε παιδιά; :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 22:43 »
Αν δεν την σφίξεις μέχρι τέρμα, μπάς και δουλευει; Μήμπως ο κεντρικός πόλος πιέζει εσωτερικά το καλωδιο και αυτο πατα πανω στο κουμπί;

Δοκίμασε να σηκωσεις προς τα πάνω λίγο τον πόλο και κατόπιν βιδωσε την μπαταρία αλλα μην την σφιξεις
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 22:51 από sokin »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327955 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F