Και το δικό μου ήταν έτσι από την αρχή.Κι εγώ δεν το πρόσεξα γιατί το ξεκίνησα με τον EVOD .
Όταν του φόρεσα όμως τον RSST φάνηκε αμέσως το πρόβλημα.
Ατμοποιητής και κεφαλή δεν ήταν "σε ευθυγράμμιση" με τον σωλήνα της μπαταρίας.
Τοποθετημένο όρθιο σε επίπεδη επιφάνεια,έδειχνε κεφαλή και άτμο να...ξεφεύγουν.
Το πήγα σε ένα φίλο με τόρνο και μετρήσαμε σχεδόν μια μοίρα διαφορά σε ωρολογιακό γράφτη .
Joyetech Q.C ...... υποκλίνομαι
Αφού υπέθεσα ότι τα τμήματα της κεφαλής κολλήθηκαν στραβά κι αρκετό διάστημα μετά που βαρέθηκα να το βλέπω..."να γέρνει", ξεβίδωσα τις δύο βίδες στον κονέκτορα και προσπάθησα να κάνω αυτό που οι εν λόγω βίδες απέτρεπαν.Να ξεκολλήσω κάπως το όλο σύστημα.
Το κατάφερα σχετικά εύκολα.Διαχωρίστηκε το πάνω τμήμα της κεφαλής από το πλαστικό κέλυφος της οθόνης.Δεν κατάφερα να διαχωρίσω το κάτω τμήμα.Δεν ήθελα να το ζορίσω πολύ για να μη σπάσω το κέλυφος.Είχα ήδη σταθεί τυχερός στο πάνω τμήμα.
Παρεμπιπτόντως βρήκα την ευκαιρία κι αντικατέστησα τα καλώδια στην κεφαλή γιατί η διατομή τους,για 2,5 Αμπέρ φορτίο,μου φάνηκε εντελώς γελοία (έχω γένια μεγαλύτερης διατομής

)
Όταν εφάρμοσα δοκιμαστικά(χωρίς να βιδώσω τις βίδες) το πάνω τμήμα στο κέλυφος & βίδωσα τον RSST για να δω αν το σύστημα λειτουργεί σωστά,διαπίστωσα με έκπληξη ότι οπτικά,ήταν σε ευθυγράμμιση
Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα το δημιουργούν οι ντίζες που συνδέουν το κάτω με το πάνω τμήμα.Για αυτό πλέον έχουν βρεθεί παράκεντρα και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βιδωθούν οι δύο βίδες της κεφαλής.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο
Το κόλλησα με εποξική δύο συστατικών και το έχω έτσι.Κρατάει ακόμα.
Το έλεγξα εκ νέου στον τόρνο με τον ωρολογιακό γράφτη κι ήταν σε απόλυτη ευθυγράμμιση.
Δεν πέρασε αναίμακτα όμως το όλο μερεμέτι.Αν ξεχαστώ και το ακουμπήσω όρθιο σε τραπέζι λίγο περισσότερο από ¨χαλαρά" το νιώθω να κουνιέται από τον κραδασμό και....σβήνει
Δεν πειράζει
ps:Η αποκόλληση ήταν ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε πολλούς χρήστες απ ότι διάβασα μέχρι η joyetech να αναβαθμίσει την κεφαλή χρησιμοποιώντας δύο μεταλλικές ντίζες(μποζόνια),δένοντας στην ουσία τα άκρα της κεφαλής.Είναι κρίμα για το μέγεθος της Joyetech η επίλυση ενός προβλήματος να δημιουργεί κάποιο άλλο χωρίς να το "βλέπει" ο ποιοτικός έλεγχος,σε συσκευή με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος