vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

515 επισκέπτες, 3 χρήστες
Ηρακλης1985, Doubt, PsykieG

Joyetech eVic

Απ: Joyetech eVic
« Απάντηση #1575 στις: Ιουνίου 27, 2014, 15:24 »
Δεν έχεις άδικο , από τότε άλλαξα και πήγα σε επισκευάσημους...

Να ρωτησω ξανα.γιατι  δεν μου βγαζει τα στατιστικα?μπορει να βοη8ησει κανενας?

που δεν στα βγάζει? στο evic επάνω , στο MVR ή στο myvapors ? Στο myvapors τα βγάζει.

Συγχώνευση συνεχόμενων ποστ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2014, 15:55 από jeke04 »

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• **
  • 355
  • Φύλο: Άντρας
  • PAOK , my childrem,my linux, & my Stratocaster κλπ
    • KSakiS Web
« Απάντηση #1576 στις: Ιουνίου 28, 2014, 16:32 »
Ευχάριστα νέα για όσους έχουν πρόβλημα με τον πόλο του eVic
eVic Αντάπτορας Κεφαλής
Πόσο ύψος παίρνει με τον αντάπτορα; γνωρίζει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος vouvouria

• **
  • 274
« Απάντηση #1577 στις: Ιουνίου 28, 2014, 22:17 »
<<Μερικές φορές, το σπείρωμα χαλάει από άλλης μάρκας ατμοποιητές >>  :respect:

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• **
  • 355
  • PAOK , my childrem,my linux, & my Stratocaster κλπ
    • KSakiS Web
« Απάντηση #1578 στις: Ιουνίου 29, 2014, 09:51 »
Δλδ μόνο για ατμοποιητές της joyetech είναι; Άμα βάλεις έναν επισκευάσιμο γιατι να χαλάσει;

Αποσυνδεδεμένος MoDuLah

• **
  • 135
  • «Twist, Fill, Vape, Repeat»
    • EcigBay.gr - Γρήγορα, Υπεύθυνα, Αξιόπιστα!
« Απάντηση #1579 στις: Αυγούστου 07, 2014, 22:28 »
Σε πόσους από εσάς έχει στραβή κεφαλή από το περιστρεφόμενο δαχτυλίδι και πάνω (και πριν το σπείρωμα);
Από την αρχή μου φάνηκε κάτι περίεργο στο χέρι... έπρεπε να το δουλέψω λίγες μέρες... για να το δώ δια γυμνού οφθαλμού.

Αποσυνδεδεμένος dimag093

• **
  • 159
  • Run Silent , Run Deep
« Απάντηση #1580 στις: Αυγούστου 16, 2014, 21:01 »
Και το δικό μου ήταν έτσι από την αρχή.Κι εγώ δεν το πρόσεξα γιατί το ξεκίνησα με τον EVOD .
Όταν του φόρεσα όμως τον RSST φάνηκε αμέσως το πρόβλημα.
Ατμοποιητής και κεφαλή δεν ήταν "σε ευθυγράμμιση" με τον σωλήνα της μπαταρίας.
Τοποθετημένο όρθιο σε επίπεδη επιφάνεια,έδειχνε κεφαλή και άτμο να...ξεφεύγουν.
Το πήγα σε ένα φίλο με τόρνο και μετρήσαμε σχεδόν μια μοίρα διαφορά σε ωρολογιακό γράφτη .
Joyetech Q.C ...... υποκλίνομαι  :respect:   :)) :))

Αφού υπέθεσα ότι τα τμήματα της κεφαλής κολλήθηκαν στραβά κι αρκετό διάστημα μετά που βαρέθηκα να το βλέπω..."να γέρνει", ξεβίδωσα τις  δύο βίδες στον κονέκτορα και προσπάθησα να κάνω αυτό που οι εν λόγω βίδες απέτρεπαν.Να ξεκολλήσω κάπως το όλο σύστημα.
Το κατάφερα σχετικά εύκολα.Διαχωρίστηκε το πάνω τμήμα της κεφαλής από το πλαστικό κέλυφος της οθόνης.Δεν κατάφερα να διαχωρίσω το κάτω τμήμα.Δεν ήθελα να το ζορίσω πολύ για να μη σπάσω το κέλυφος.Είχα ήδη σταθεί τυχερός στο πάνω τμήμα.
Παρεμπιπτόντως βρήκα την ευκαιρία κι αντικατέστησα τα καλώδια στην κεφαλή γιατί η διατομή τους,για 2,5 Αμπέρ φορτίο,μου φάνηκε εντελώς γελοία (έχω γένια μεγαλύτερης διατομής  :tongue_smilie:  )
Όταν εφάρμοσα δοκιμαστικά(χωρίς να βιδώσω τις βίδες) το πάνω τμήμα στο κέλυφος & βίδωσα τον RSST για να δω αν το σύστημα λειτουργεί σωστά,διαπίστωσα με έκπληξη ότι οπτικά,ήταν σε ευθυγράμμιση  :)
Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα το δημιουργούν οι ντίζες που συνδέουν το κάτω με το πάνω τμήμα.Για αυτό πλέον έχουν βρεθεί παράκεντρα και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βιδωθούν οι δύο βίδες της κεφαλής.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο  ::)
Το κόλλησα με εποξική δύο συστατικών και το έχω έτσι.Κρατάει ακόμα.
Το έλεγξα εκ νέου στον τόρνο με τον ωρολογιακό γράφτη κι ήταν σε απόλυτη ευθυγράμμιση.
Δεν πέρασε αναίμακτα όμως το όλο μερεμέτι.Αν ξεχαστώ και το ακουμπήσω όρθιο σε τραπέζι λίγο περισσότερο από ¨χαλαρά" το νιώθω να κουνιέται από τον κραδασμό και....σβήνει  :yes:
Δεν πειράζει  :)

ps:Η αποκόλληση ήταν ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε πολλούς χρήστες απ ότι διάβασα μέχρι η joyetech να αναβαθμίσει την κεφαλή χρησιμοποιώντας δύο μεταλλικές ντίζες(μποζόνια),δένοντας στην ουσία τα άκρα της κεφαλής.Είναι κρίμα για το μέγεθος της Joyetech η επίλυση ενός προβλήματος να δημιουργεί κάποιο άλλο χωρίς να το "βλέπει" ο ποιοτικός έλεγχος,σε συσκευή με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος :(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2014, 21:11 από dimag093 »

Αποσυνδεδεμένος JNek

• *
  • 5
« Απάντηση #1581 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 15:18 »
Ψάχνω να βρω σώμα 18350 της joytech για το Evic, υπάρχει πουθενά στην ελληνική (τη προτιμώ) ή στην ξένη αγορά; Επίσης που θα μπορούσα να βρω γνήσιες AW 18350 μπαταρίες για να τις χρησιμοποιώ με το σώμα αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1582 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 15:27 »
Για δες, αυτα σου κανουν?. Δεν ειναι της Joyetech ομως, αλλα της Anyvape.

Οσο για γνησιες μπαταριες AW, διαβασε εδω.

« Απάντηση #1583 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 15:27 »

Αποσυνδεδεμένος JNek

• *
  • 5
« Απάντηση #1584 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 17:10 »
Για δες, αυτα σου κανουν?. Δεν ειναι της Joyetech ομως, αλλα της Anyvape.

Οσο για γνησιες μπαταριες AW, διαβασε εδω.

Τα έχω δεί αυτά αλλά δυστυχώς δεν έχουν στο χρώμα που θέλω (μαύρο ή ασημί). Δεν θέλω το τηλεσκοπικό, ψάχνω κυρίως αλουμίνιο (όπως και αυτό που έχει από τη μαμά του) που είναι πολύ ελαφρύ. Γενικά το βάρος το σιχαίνομαι στο η.τ..

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το βάρος του evic με την μπαταρία 18350 3400mah και τον ατμοποιητή ήταν το ίδιο με το vamo χωρίς μπαταρία και χωρίς ατμοποιητή. Η μέρα με την νύχτα! Για να μη μιλήσω για ποιότητα ατμίσματος που η διαφορά ξεπερνάει και την απόσταση γης-άρης :D

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #1585 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 17:19 »
Μια και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει και vamo v5  αλουμίνιο, πολύ ελαφρύ

Αποσυνδεδεμένος JNek

• *
  • 5
« Απάντηση #1586 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 18:03 »
Ενδιαφέρον, βέβαια τώρα πήρα το evic και είμαι ευχαριστημένος.
BTW μήπως ξέρει κανείς άλλος που μπορώ να βρω μαύρο ή ασημί 18350 σώμα από αλουμίνιο για το evic;

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 20:52 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος MoDuLah

• **
  • 135
  • «Twist, Fill, Vape, Repeat»
    • EcigBay.gr - Γρήγορα, Υπεύθυνα, Αξιόπιστα!
« Απάντηση #1587 στις: Οκτωβρίου 15, 2014, 08:15 »
Και το δικό μου ήταν έτσι από την αρχή.Κι εγώ δεν το πρόσεξα γιατί το ξεκίνησα με τον EVOD .
Όταν του φόρεσα όμως τον RSST φάνηκε αμέσως το πρόβλημα.
Ατμοποιητής και κεφαλή δεν ήταν "σε ευθυγράμμιση" με τον σωλήνα της μπαταρίας.
Τοποθετημένο όρθιο σε επίπεδη επιφάνεια,έδειχνε κεφαλή και άτμο να...ξεφεύγουν.
Το πήγα σε ένα φίλο με τόρνο και μετρήσαμε σχεδόν μια μοίρα διαφορά σε ωρολογιακό γράφτη .
Joyetech Q.C ...... υποκλίνομαι  :respect:   :)) :))

Αφού υπέθεσα ότι τα τμήματα της κεφαλής κολλήθηκαν στραβά κι αρκετό διάστημα μετά που βαρέθηκα να το βλέπω..."να γέρνει", ξεβίδωσα τις  δύο βίδες στον κονέκτορα και προσπάθησα να κάνω αυτό που οι εν λόγω βίδες απέτρεπαν.Να ξεκολλήσω κάπως το όλο σύστημα.
Το κατάφερα σχετικά εύκολα.Διαχωρίστηκε το πάνω τμήμα της κεφαλής από το πλαστικό κέλυφος της οθόνης.Δεν κατάφερα να διαχωρίσω το κάτω τμήμα.Δεν ήθελα να το ζορίσω πολύ για να μη σπάσω το κέλυφος.Είχα ήδη σταθεί τυχερός στο πάνω τμήμα.
Παρεμπιπτόντως βρήκα την ευκαιρία κι αντικατέστησα τα καλώδια στην κεφαλή γιατί η διατομή τους,για 2,5 Αμπέρ φορτίο,μου φάνηκε εντελώς γελοία (έχω γένια μεγαλύτερης διατομής  :tongue_smilie:  )
Όταν εφάρμοσα δοκιμαστικά(χωρίς να βιδώσω τις βίδες) το πάνω τμήμα στο κέλυφος & βίδωσα τον RSST για να δω αν το σύστημα λειτουργεί σωστά,διαπίστωσα με έκπληξη ότι οπτικά,ήταν σε ευθυγράμμιση  :)
Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα το δημιουργούν οι ντίζες που συνδέουν το κάτω με το πάνω τμήμα.Για αυτό πλέον έχουν βρεθεί παράκεντρα και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βιδωθούν οι δύο βίδες της κεφαλής.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο  ::)
Το κόλλησα με εποξική δύο συστατικών και το έχω έτσι.Κρατάει ακόμα.
Το έλεγξα εκ νέου στον τόρνο με τον ωρολογιακό γράφτη κι ήταν σε απόλυτη ευθυγράμμιση.
Δεν πέρασε αναίμακτα όμως το όλο μερεμέτι.Αν ξεχαστώ και το ακουμπήσω όρθιο σε τραπέζι λίγο περισσότερο από ¨χαλαρά" το νιώθω να κουνιέται από τον κραδασμό και....σβήνει  :yes:
Δεν πειράζει  :)

ps:Η αποκόλληση ήταν ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε πολλούς χρήστες απ ότι διάβασα μέχρι η joyetech να αναβαθμίσει την κεφαλή χρησιμοποιώντας δύο μεταλλικές ντίζες(μποζόνια),δένοντας στην ουσία τα άκρα της κεφαλής.Είναι κρίμα για το μέγεθος της Joyetech η επίλυση ενός προβλήματος να δημιουργεί κάποιο άλλο χωρίς να το "βλέπει" ο ποιοτικός έλεγχος,σε συσκευή με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος :(

Είχα θέμα μετά την πτώση του ακόμα και πάνω στο γραφείο από όρθιο λόγο τραντάγματος του επίπλου ξάπλωσε βάρβαρα και μου κόπηκαν τα καλώδια που κάνουν επαφή με τον κονέκτορα.
Επειδή δεν κατέχω ούτε την γνώση ούτε τα εργαλεία να στο στείλω να το "σουλουπώσεις"; Έξοδα αποστολής φυσικά δικά μου.
Όχι τίποτα απλά το έχω βάλει στο ντουλάπι και πάει τσάμπα...

Αποσυνδεδεμένος taurus65

• *
  • 92
  • In God we trust.
« Απάντηση #1588 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 15:53 »
Mετα από 1,5 έτος χρήσης, οι μισοί ατμοποιητές μου δεν βιδώνουν πλέον στον πόλο της κεφαλής :eyesplash: (έχω την νεώτερη έκδοση με τις βίδες).Υπάρχει κάποιος προμηθευτής  να παραγγείλω καινούριο πόλο? :confused1:
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1589 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 15:54 »
Απο εκει που το αγορασες δεν μπορουν να στον αντικαταστησουν?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359859 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F