Καλησπέρα συν-ατμιστές!
Επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος, μετά απο απουσία 3 εβδομάδων περίπου.
Κλείνοτας 50 μέρες ηλεκτρονικού καπνίσματος- ατμίσματος, και έχοντας πετάξει πολλά μπουκάλια αρχικά (έκανα την βλακεία να μην παρω ετοιμα υγρα, τα μπερδεψα μονος μου και είχα προβλήματα με λαιμούς γλώσσα και απαισια γεύση), έχω πλέον εμπεριστατωμένη άποψη για κάποια ΕΤΟΙΜΑ μπουκαλάκια απο το funstore και σας ενημερώνω για δική σας διευκόλυνση!
α.)Πρώτο στην προτίμησή μου και αγαπημένο μου το φουντούκι. Για εμένα το πιο απολαυστικό απ όλα! Οχι για όλη μερα, αλλά για πολλές ρουφηξιές! Το αρνητικό του π.χ. θέλεις να πιείς μια μπύρα, ένα κρασί, μια ρετσίνα ένα τσιπουράκι. Θα ατμίζεις φουντούκι???
β.)Δεύτερη επιλογή μου το mellow sunset. Γλυκό όσο πρέπει χωρίς να μπουκώνει, με ωραία επίγευση μετά τη τζούρα. Και όλη μέρα που το άτμιζα δεν με μπούχτισε. Με τους ίδιους περίπου περιορισμούς που ανέφερα για το φουντούκι (μπυρες τσιπουρα κλπ...)
γ.) Η μπανάνα ενώ την άτμισα όλη, και δεν έχω της βρω κάτι αρνητικό, δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Εντάξει το πηρα, το ατμισα αλλα μέχρι εκεί. Νομίζω έγινα κατανοητός.
δ.) Καρπούζι. Πολύ υπερτιμημένο. Για αυτά που υπόσχεται απογοητεύει. Ίσως φταίνε οι υψηλές προσδοκίες. Σαν να αγοράζεις απο τον μανάβη της γειτονιάς σου καρπούζι κρήτης μέλι, αλλά τελικά να ανακαλύπτεις ότι είναι Ισραήλ ΚΑΙ θερμοκηπίου! Τρώγεται, είναι νόστιμο αλλα θα περίμενες περισσότερα πράγματα.
ε.) Cookies. Έρωτας με την πρώτη τζουριά! Αυτό το θέλω πάντα δίπλα μου. Αλλα το χτύπημά του το θέλω πιο δυνατό. Να επιλέγεις ένα σκαλί πιο πάνω σε περιεκτικότητα απο αυτό που συνήθως ατμίζεις. Αλλιως είναι ανεπαίσθητο. Τελειο όμως!
στ.) Ροδάκινο. Ιδιαίτερα ευχάριστο ειδικά για το καλοκαίρι και ενώ λιώνεις στην ξαπλώστρα! Σίγουρα θα το ξανατιμήσω!
ζ.) Latakia. Με αφησαν απογοητευμένο. Σαν να γέμισα την αμπούλα με το νερό απο τα ραδίκια που έβρασε η μάνα μου στην κατσαρόλα το μεσημέρι. Μπρρρρρρρρ!!!
η.) Πορτοκάλι. Ε.... Δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλα δεν είναι και για πέταμα. Το πορτοκάλι το νιώθεις καλά, χωρίς να νομίζεις βέβαια οτι τρώς πορτοκάλια Ηλείας.
θ.) Espresso. Έχει τόσο έντονη γεύση που δεν φεύγει απο τον ατμοποιητή ούτε με απολύμανση!!! Άσε που μετά το στόμα σου μυρίζει απαίσια... Σαν αυτούς που πίνουν σκέτο καφέ (οποιουδήποτε είδους) και μετά πριν σου μιλήσουν δεν τρώνε τσίχλα... ΕΛΕΟΣ...
ι.) Butterscotch. Ελληνιστί Καναδέζικο μέλι... Αν οι καναδοί παράγουν και τρώνε τέτοιο μέλι, τους λυπάμαι αλλά και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να αρχίσω τις εξαγωγές μελιού Χαλκιδικής προς Καναδά μεριά. Αφήνει λιπαρίλα.
Να σημειώσω ότι όλα τα επιλέγω σε περιεκτικότητα medium, έκτος του Cookies που με καλύπτει μόνο το high.
Και φυσικά αναφέρομαι σε έτοιμα προς άτμιση μπουκαλάκια. Δεν κάνω ακόμα πειράματα είμαι νέος...
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά, δίνοντας λεπτομερείς περιγραφές οι οποίες είναι καθαρά προσωπική μου άποψη αλλά και της γυναίκας μου, καθότι μαζι κοψαμε το κ.τ. και αρχίσαμε το η.τ.
Οι άνθρωποι του funstore πολύ εξυπηρετικοί πάντα, οι παραγγελίες χωρίς λάθη και χωρίς καθυστερήσεις. Πολλά τα μεταφορικά όμως ρε γμτ... Χρεώστε 1, 2 ευρώ, όχι 5 η αποστολή! (έχουμε άλλα 5 για την αντικαταβολή δλδ 10 ευρώ κοπανιστό αέρα.)