vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

481 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, Tem, lagoudakis, camber, neoklis79

Υγρά από Funstore

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
  • Φύλο: Άντρας
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Υγρά από Funstore
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 11, 2011, 16:07 »
Παλιότερα που οι γεύσεις (έτοιμα υγρά e-liquid) που κυκλοφορούσαν δεν ήταν και πάρα πολλές, αυτό που θυμάμαι ήταν ότι με PG έβρισκες σε ένα site 10 και 15 γεύσεις. Με VG όμως μόνο 2-3.
Όταν ασχολήθηκα για ένα διάστημα με αναμείξεις υγρών - νομίζω ότι - κατάλαβα το λόγο: Η VG - κατά τη γνώμη μου πάντα - είναι πιο δύσκολη στις αναμείξεις με αρώματα. Ενώ κάποια από αυτά με PG έδιναν καλά αποτελέσματα, με VG έδιναν φαρμακίλα ή κάτι παρόμοιο και δεν ταίριαζαν καθόλου.
Σήμερα βέβαια οι εταιρίες έχουν ψαχτεί περισσότερο και βγάζουν έτοιμα υγρά και με VG που είναι αρκετά επιτυχημένα. Εμείς όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε την ακριβή σύνδεση του έτοιμου υγρού για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Ούτε οι εταιρίες πρόκειται ποτέ να δώσουν τέτοιες πληροφορίες, για προφανείς λόγους. Το αποτέλεσμα είναι στις αναμείξεις με VG να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας.
Συμβουλή: Φτιάξτε πολύ μικρές ποσότητες για να μην πετάτε τα υλικά τσάμπα.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 11, 2011, 16:09 »
Πριν κανά μήνα που έφτιαξα υγρό με βάση 40άρα vg και pg σε αναλογία 30-70 μου ερέθιζε τον λαιμό και μου έφερνε βήχα χωρίς να φταίει η νικοτίνη (το έφτιαξα 10άρι). Αέρας κοπανιστός και βήχας  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 03, 2011, 00:46 »
Ξέρει κανείς τι περιεκτικότης pg...vg...νερού  κτλ κτλ είναι τα παρακάτω υγρά από funstore?? ετοιμα είναι αυτά...όχι για ανάμειξη . (σωστά??)
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=179
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=172

Όλα είναι Low.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 03, 2011, 01:04 »
Ξέρει κανείς τι περιεκτικότης pg...vg...νερού  κτλ κτλ είναι τα παρακάτω υγρά από funstore?? ετοιμα είναι αυτά...όχι για ανάμειξη . (σωστά??)
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=172

Όλα είναι Low.
Ολα τα παραπάνω είναι έτοιμα υγρά της Κροατικής Smoky. Aν θυμάμαι καλά είναι υγρά με βάση PG.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 03, 2011, 01:06 »
Ολα τα παραπάνω είναι έτοιμα υγρά της Κροατικής Smoky. Aν θυμάμαι καλά είναι υγρά με βάση PG.

Ευχαριστώ....

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 03, 2011, 01:14 »

Αποσυνδεδεμένος θεριακλής

• *
  • 15
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 23, 2011, 13:26 »
Καλησπέρα συν-ατμιστές!
Επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος, μετά απο απουσία 3 εβδομάδων περίπου.
Κλείνοτας 50 μέρες ηλεκτρονικού καπνίσματος- ατμίσματος, και έχοντας πετάξει πολλά μπουκάλια αρχικά (έκανα την βλακεία να μην παρω ετοιμα υγρα, τα μπερδεψα μονος μου και είχα προβλήματα με λαιμούς γλώσσα και απαισια γεύση), έχω πλέον εμπεριστατωμένη άποψη για κάποια ΕΤΟΙΜΑ μπουκαλάκια απο το funstore και σας ενημερώνω για δική σας διευκόλυνση!
α.)Πρώτο στην προτίμησή μου και αγαπημένο μου το φουντούκι. Για εμένα το πιο απολαυστικό απ όλα! Οχι για όλη μερα, αλλά για πολλές ρουφηξιές! Το αρνητικό του π.χ. θέλεις να πιείς μια μπύρα, ένα κρασί, μια ρετσίνα ένα τσιπουράκι. Θα ατμίζεις φουντούκι???
β.)Δεύτερη επιλογή μου το mellow sunset. Γλυκό όσο πρέπει χωρίς να μπουκώνει, με ωραία επίγευση μετά τη τζούρα.  Και όλη μέρα που το άτμιζα δεν με μπούχτισε. Με τους ίδιους περίπου περιορισμούς που ανέφερα για το φουντούκι (μπυρες τσιπουρα κλπ...)
γ.) Η μπανάνα ενώ την άτμισα όλη, και δεν έχω της βρω κάτι αρνητικό, δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Εντάξει το πηρα, το ατμισα αλλα μέχρι εκεί. Νομίζω έγινα κατανοητός.
δ.) Καρπούζι. Πολύ υπερτιμημένο. Για αυτά που υπόσχεται απογοητεύει. Ίσως φταίνε οι υψηλές προσδοκίες. Σαν να αγοράζεις απο τον μανάβη της γειτονιάς σου καρπούζι κρήτης μέλι, αλλά τελικά να ανακαλύπτεις ότι είναι Ισραήλ ΚΑΙ θερμοκηπίου! Τρώγεται, είναι νόστιμο αλλα θα περίμενες περισσότερα πράγματα.
ε.) Cookies. Έρωτας με την πρώτη τζουριά! Αυτό το θέλω πάντα δίπλα μου. Αλλα το χτύπημά του το θέλω πιο δυνατό. Να επιλέγεις ένα σκαλί πιο πάνω σε περιεκτικότητα απο αυτό που συνήθως ατμίζεις. Αλλιως είναι ανεπαίσθητο. Τελειο όμως!
στ.) Ροδάκινο. Ιδιαίτερα ευχάριστο ειδικά για το καλοκαίρι και ενώ λιώνεις στην ξαπλώστρα! Σίγουρα θα το ξανατιμήσω!
ζ.) Latakia. Με αφησαν απογοητευμένο. Σαν  να γέμισα την αμπούλα με το νερό απο τα ραδίκια που έβρασε η μάνα μου στην κατσαρόλα το μεσημέρι. Μπρρρρρρρρ!!!
η.) Πορτοκάλι. Ε.... Δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλα δεν είναι και για πέταμα. Το πορτοκάλι το νιώθεις καλά, χωρίς να νομίζεις βέβαια οτι τρώς πορτοκάλια Ηλείας.
θ.) Espresso. Έχει τόσο έντονη γεύση που δεν φεύγει απο τον ατμοποιητή ούτε με απολύμανση!!! Άσε που μετά το στόμα σου μυρίζει απαίσια... Σαν αυτούς που πίνουν σκέτο καφέ (οποιουδήποτε είδους) και μετά πριν σου μιλήσουν δεν τρώνε τσίχλα... ΕΛΕΟΣ...
ι.) Butterscotch. Ελληνιστί Καναδέζικο μέλι... Αν οι καναδοί παράγουν και τρώνε τέτοιο μέλι, τους λυπάμαι αλλά και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να αρχίσω τις εξαγωγές μελιού Χαλκιδικής προς Καναδά μεριά. Αφήνει λιπαρίλα.

Να σημειώσω ότι όλα τα επιλέγω σε περιεκτικότητα medium, έκτος του Cookies που με καλύπτει μόνο το high.
Και φυσικά αναφέρομαι σε έτοιμα προς άτμιση μπουκαλάκια. Δεν κάνω ακόμα πειράματα είμαι νέος...

Ελπίζω να βοήθησα αρκετά, δίνοντας λεπτομερείς περιγραφές οι οποίες είναι καθαρά προσωπική μου άποψη αλλά και της γυναίκας μου, καθότι μαζι κοψαμε το κ.τ. και αρχίσαμε το η.τ.
Οι άνθρωποι του funstore πολύ εξυπηρετικοί πάντα, οι παραγγελίες χωρίς λάθη και χωρίς καθυστερήσεις. Πολλά τα μεταφορικά όμως ρε γμτ... Χρεώστε 1, 2 ευρώ, όχι 5 η αποστολή! (έχουμε άλλα 5 για την αντικαταβολή δλδ 10 ευρώ κοπανιστό αέρα.)

Αποσυνδεδεμένος Thodoris

• **
  • 141
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 23, 2011, 14:10 »
Πολύ χρήσιμο και τεκμηριωμένο, ευχαριστούμε.

ΥΓ. Το "Αφήνει λιπαρίλα" με πέθανε! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 23, 2011, 18:00 »
παιδια η VG απο funstore θελει αραιωμα ή ειναι ετοιμη?

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 23, 2011, 20:00 »
Αν δεν κάνω λάθος , θέλει αραίωμα

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 23, 2011, 21:34 »
παιδια η VG απο funstore θελει αραιωμα ή ειναι ετοιμη?
Εγω την αραιωνω ως εξης. Στα 50 ml ριχνω 5ml water for injection και εινε  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #161 στις: Αυγούστου 23, 2011, 21:44 »
Εγώ πάλι την αφήνω όπως είναι...πετιμέζι.  8)
Να πέφτει η σταγόνα αργά αργά και παχύρευστη στον πολυεστέρα...πλαφφφ ... ;D :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #162 στις: Αυγούστου 23, 2011, 22:33 »
Μολις ολοκληρωσα το πρωτο μου DIY υγρο με υλικα FLAVOUART απο FUNSTORE...

Το αποτελεσμα καταπληκτικο... :thumpup:  :thumpup:  :thumpup:

Τερμα το περιπτερο με τα NATURA...6.5 ευρω τα 10 ml... :nope:  :nope:  :nope:

Απο δω και μπρος ζητω τα DIY υγρα... ;)  ;)  ;)

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους συνφορουμιτες που μας βοηθανε με τις συμβουλες και την εμπειρια τους... :respect:  :respect:  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #163 στις: Αυγούστου 23, 2011, 23:39 »
Δεν μας λες κ την συνταγή γιατί τα δικα μου ήταν για  :fight_shot_thickgun:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2011, 00:42 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #164 στις: Αυγούστου 23, 2011, 23:42 »
Μολις ολοκληρωσα το πρωτο μου DIY υγρο με υλικα FLAVOUART απο FUNSTORE...

Το αποτελεσμα καταπληκτικο... :thumpup:  :thumpup:  :thumpup:

Τερμα το περιπτερο με τα NATURA...6.5 ευρω τα 10 ml... :nope:  :nope:  :nope:

Απο δω και μπρος ζητω τα DIY υγρα... ;)  ;)  ;)

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους συνφορουμιτες που μας βοηθανε με τις συμβουλες και την εμπειρια τους... :respect:  :respect:  :respect:

Προφανώς έκανες τις σωστές κινήσεις από πολύ νωρίς σε όλα τα επίπεδα και πλέον απολαμβάνεις τους καρπούς... :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F