Οι AGA-T+ και ο νέος AGA-S έχουν πιο μικρή τρύπα για το mesh σε σχέση με τον AGA-T αλλά η τρύπα του αέρα εξακολουθεί να είναι 1mm.
Στον AGA-T έχω μεγαλώσει την τρύπα του αέρα στα 1,5mm από 1mm που ήταν οπότε δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τους δύο καινούργιους γιατί η τζούρα είναι πολύ πιο αεράτη.
Στους AGA-T+ και AGA-S τώρα επειδή η τζούρα είναι λίγο σφιχτή για τα γούστα μου θα πρέπει να κάνω τις τρύπες του αέρα 1,2mm γιατί το 1,5mm που είχα κάνει στον AGA-T είναι υπερβολικό, κατά τ’ άλλα ο AGA-T+ υπερέχει λίγο του AGA-S σε γεύση υποθέτω λόγο της μεγαλύτερης καμπάνας μάλλον και επίσης ο AGA-S θέλει εξοικείωση σχετικά με το πόσο υγρό έχει μέσα επειδή το τανκ είναι μεταλλικό κα δεν βλέπεις το υπόλοιπο θα πρέπει να βρεις κάθε πόσες ώρες ατμίσματος κατά προσέγγιση πάντα θα πρέπει να ξαναγεμίζεις για να μην παίρνεις "μεταλλικίλα".
Γενικότερα πάντως και οι δύο ατμοποιητές για τα λεφτά τους είναι πολύ καλοί και όταν διορθώσω το πρόβλημα του AGA-S με τα O-rings τότε κατά τη γνώμη μου θα είναι λίγο καλύτερος του AGA-T+ λόγω μεγέθους κυρίως.