Όλες οι δοκιμές γίνανε με αρώματα, όχι έτοιμα. 10%άρωμα 5% PG 36mg (βγαίνει 1,8) και τα ρέστα VG. Το 10% αυτή τη φορά δεν το πολυσκέφτηκα, είδα πως στα περισσότερα είναι η προτεινόμενη, κι είπα να πάω με τα νερά. Σχεδόν αποκλειστικά σε omega clone. Όλα** δοκιμασμένα από καθόλου με 15 μέρες ωρίμαση τουλάχιστον. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, αρκετά σύνθετες και ωραίες γεύσεις, πιο συγκεκριμένα τώρα..
Strawberry Pancakes:
Deli:
Bite me:
Smokey Banana:
La Cremoso:
Ambrosia:
Κάποιες προσθήκες λοιπόν.
στα ίδια σχεδόν δεδομένα, με εξαίρεση ότι από το 2 νικτόινη πέσαμε στο 1.
V-Cookies:
Μπισκότο βανίλλια δηλώνεται, και σε γενικές γραμμές ισχύει. Για αρχή θα πω πως μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα που εμένα μου μοιάζει με λικέρ, και έβρισκα και στο κέικ deli (το οποίο δε βλέπω στο site! Καταργήθηκε;; ).Όπως και να είναι, νιώθεις το μπισκότο στις πρώτες ρουφηξιες, αλλά είναι λιγουλάκι περίεργο. Έχει αυτήν τη "λικεροειδή" οξύτητα για να μη σε βαραίνει. Το κακό του είναι πως, αν και δεν το χάνεις κατευθείαν, μετά δε νιώθεις μπισκότο, αλλά ένα πιο γενικό ορισμό -γλυκό υγρό- ας πούμε. Πάντως είναι από τα ωραία του να το πω έτσι, δε με απογοήτευσε. Δοκιμάστηκε και με ωρίμαση και χωρίς, η αλήθεια είναι πως είναι ωραίο από την αρχή, αλλά έχει δυνατότητες με δυο βδομαδούλες υπομονή κατά τη γνώμη μου. Εικάζω πως θα είναι και πολύ καλό για μίξεις, αλλά με έχει κουράσει λίγο αυτό το άθλημα, για αυτό άλλωστε και ψάχνω σύνθετες γεύσεις. Θα το ξαναγόραζα... πιθανόν. Ένα 50%. Όχι πως δε μου άρεσε, αλλά δεν το ζήτησα όσο άλλα της εταιρίας..
Cake:
Κέικ σοκολάτα βανίλια η περιγραφή του, κι εδώ πραγματικά παραδέχομαι το μάγειρα. Όχι τόσο για το συνδιασμό (κι ο στεργίου το έχει κάνει!) αλλά για την απόδοση. Δεν είναι σοκολάτα, δεν είναι σοκολάτα-βανίλια, είναι κέικ σοκολάτα βανίλια. Ανιχνέυσιμη κι εδώ Πιθανόν, η λικεροειδής προσθκη, αλλά αν είναι είναι λιγότερο. Δεν παίρνει κάτι από τις άλλες γεύσεις. Επίσης πολύ σκουρόχρωμο υγρό, περισσότερο ίσως κι από το bite me, που μέχρι τώρα είχε τα πρωτεία. Μεστή γέυση επίσης, παρά την υποψία προσθήκης εκείνης της γεύσης, διόλου όξινο. Πολύ ωραίο άρωμα στο χώρο. Και το καλό του, κρατάει αρκετή ώρα. Βέβαια εκεί κρατάει ακόμα το bite me, ως πιο σύνθετη γεύση, αλλά είναι από τα υγρά που αναζητώ συχνά.
Smokey vanilla:
Η σειρά είναι η γνωστή, αλλά πάλι ίσως και όχι, κι επεξηγούμαι. Στα άλλα smokey που έχω δοκμάσει, καραμέλα και μπανάνα, η παρουσία καραμέλας τα κάνει όχι καπνικά, αλλά ούτε και μη καπνικά. Σαν κατηγορία από μόνα τους, τα γλυκά καπνικά. Εδώ η απουσία καραμέλας είναι εμφανής. Με το που ανοίγω το μπουκάλι με το άρωμα μου έρχεται στη μύτη έντονο το καπνικό, λέω ίσως εδώ δεν τα βρούμε, κι είχα δίκιο. Χρειάζεται κάτι να γλυκάνει αυτό το υγρό. Το ζήτησα σε λίγες στιγμές, και λόγω dripping διαδικασίας ανακατευόταν με το προηγούμενο κι ήταν μια χαρά το πρώτο στάξιμο. Στο τρίτο που έχει καθαρίσει όμως η προηγούμενη γεύση σε μεγάλο βαθμό, ήταν λιγουλάκι πιο καπνικό για τα γούστα μου. Πικρούτσικο για να καταλήξω, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς βανίλια, αλλά κάτι το σπάει. Απλά όχι όσο θα ήθελα. Αν δεν ξαναρχίσω τώρα τις μίξεις, δε νομίζω να το ξανααγόραζα, Εγώ, δεν είναι πως έχει κάτι.
Σημείωση 1: Για άλλη μια φορά προσθέτω, πως ακόμα κι αυτά που δε μου κάνανε σε γεύσεις, δίναν την αίσθηση του "καλό υγρό", και πιθανόν να άρεσε σε κάποιον με το τάδε ή δείνα γευστικό προφίλ ας πούμε. Κάτι που δεν ισχύει σε υγρά άλλων εταιριών.
Σημείωση 2: Ένα μπράβο σε όποιον έκανε τις επιλογές από τα υγρά της after8 για να πωλούνται στο atmistique. Φαίνεται πως έχουν διαλέξει τα "top" ας πούμε, αρκεί φυσικά να πάρεις κι εσύ κάτι που να ταιριάζει στις γεύσεις σου..