vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

460 επισκέπτες, 8 χρήστες
Amcm, Buliwyf, grag, I.P, teo77, ZoeM, Ducati.Jimakos, fisikos1981

Αναμιξεις υγρων πως γινονται...

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αναμιξεις υγρων πως γινονται...
« Απάντηση #450 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:37 »
Αλήθεια ποιο είναι το πρόβλημα; και με βελόνα της συριγγας του 1ml και λίγη υπομονή τραβάει ακόμα και σε 70/30.
για μεγαλύτερες ποσότητες ότι είπαν οι φίλοι παραπάνω

« Απάντηση #451 στις: Απριλίου 08, 2015, 18:26 »
Για όνομα του Θεού ρε παιδιά...απλά βγάλτε την βελόνα και τραβήξτε κατευθείαν με την σύριγγα.

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις την βελόνα και να ταλαιπωρείς τσάμπα τον εαυτό σου;  :confused1:

Μόνο στα τελευταία λίγα ml που θα 'χουν μείνει και δεν θα φτάνει η σύριγγα να τα τραβήξει είναι θέμα,
για εκείνα τα λίγα ml ή βάζεις την βελόνα για να φτάσεις μέχρι κάτω ή τα αδειάζεις σε ένα άλλο δοχείο που μπορείς
να τα πάρεις πιο εύκολα και τα παίρνεις από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #452 στις: Ιουνίου 27, 2015, 15:40 »

Σε Diy χρησιμοποιώ τα πάντα από Atmos Lab.

Είχα λοιπόν κάποια στιγμή τη φαεινή ιδέα να αναμείξω το Apache που το έχω σαν βασικό με το Amaretto γιατί δεν ξέρω πως, μου κόλλησε ότι μπορεί και να πηγαίναν. Ο καλός πωλητής από το κατάστημα που τα αγοράζω μου είπε, "μην το κάνεις ή τουλάχιστον κάνε ένα μικρό δείγμα γιατι αυτά τα δύο βγάζουν μια πολύ πρόστυχη γεύση". Και είχε απόλυτο δίκιο. Ακόμα και στη λέξη που χρησιμοποίησε. Το αποτέλεσμα ήταν απροσδιόριστο στην εισπνοή και ξεκάθαρα παστρουμας στην εκπνοή!!!!

Ευτυχώς δεν έφτιαξα καθόλου απ' αυτό. Απλά έσταξα τη μίξη στον dripper μου και συμμορφώθηκα εγκαίρως! :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος JosNos

• *
  • 5
« Απάντηση #453 στις: Ιουλίου 06, 2015, 19:11 »

καλησπέρα παιδιά έχω να κάνω μια ερώτηση πάνω στην ανάμιξη των υγρών.
έχω el greco virginia 0.9% νικοτίνη (έτοιμο υγρό με γεύση κλπ)
μπορώ να προσθέσω μηδενική βάση για να κατεβάσω το ποσοστό τις νικοτίνης η να μην το πειράξω καθόλου γιατί θα δηλητηριαστώ?   :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #454 στις: Ιουλίου 06, 2015, 19:14 »
 Μπορεις να ριξεις μηδενικη της ιδιας συστασης αλλα να περιμενεις να ατονησει καπως το αρωμα

Ωραια φατσα το σκυλακι!

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #455 στις: Ιουλίου 06, 2015, 19:24 »
Αν ριξει σκετη βαση μηδενικη, θα πεσει η νικοτινη και θα ατονισει το αρωμα.
Αν αγορασει το ιδιο υγρο με μηδενικη νικοτινη και τα αναμειξει, θα πεσει η νικοτινη αλλα το αρωμα θα μεινει στην ιδια ενταση

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #456 στις: Ιουλίου 07, 2015, 09:17 »
Καλημέρα,

Πήρα εχθές το Habana της Αtmos. Ενώ έχω φτιάξει υγρά και μου έχουν πετύχει, αποδίδοντας τη γεύση όπως και το έτοιμο, αυτό μου μύρισε κατευθείαν απο το μπουκαλάκι, κάτι σαν φάρμακο ή καθαριστικό μην πω χειρότερα. Σκέφτηκα ότι ίσως είναι ιδέα μου και γευστικά να μη βγάζει αυτό το πράγμα. Να σημειώσω ότι προτου αγοράσω το άρωμα, δοκίμασα το έτοιμο σε μαγαζί και μου άρεσε. Το αποτέλεσμα ήταν το υγρό να είναι όντως σαν να ατμίζεις καθαριστικό και καμία μα καμία σχέση με καπνικό υγρό. ΟΚ, δεν του έδωσα χρόνο να ωριμάσει και να δέσει, αλλά είναι δυνατόν να στρώσει μέσα σε 2 μέρες σε τέτοιο βαθμό?

Ξέρει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο άρωμα?

Το έχω φτιάξει με 50-50 βάση και αραίωση 5%

Ευχαριστώ

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #457 στις: Ιουλίου 07, 2015, 09:25 »
Τα καπνικά υγρά συνήθως θέλουν αρκετή ωρίμανση. Το ry69 της atmos για παράδειγμα έχει για μένα το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από 4 εβδομάδες ωρίμανσης. Δώσε του χρόνο πριν βγάλεις συμπέρασμα.

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #458 στις: Ιουλίου 07, 2015, 09:35 »
οκ, θα το ξεχάσω στην άκρη και ελπίζω να στρώσει. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί και το apache που έφτιαξα, ναι μεν ήθελε ωρίμανση αλλά εξ αρχής είχε το άρωμαπου περίμενα.

Ευχαριστώ πολύ

• 3449
« Απάντηση #459 στις: Ιουλίου 07, 2015, 09:41 »
Καλημέρα,

Πήρα εχθές το Habana της Αtmos. Ενώ έχω φτιάξει υγρά και μου έχουν πετύχει, αποδίδοντας τη γεύση όπως και το έτοιμο, αυτό μου μύρισε κατευθείαν απο το μπουκαλάκι, κάτι σαν φάρμακο ή καθαριστικό μην πω χειρότερα. Σκέφτηκα ότι ίσως είναι ιδέα μου και γευστικά να μη βγάζει αυτό το πράγμα. Να σημειώσω ότι προτου αγοράσω το άρωμα, δοκίμασα το έτοιμο σε μαγαζί και μου άρεσε. Το αποτέλεσμα ήταν το υγρό να είναι όντως σαν να ατμίζεις καθαριστικό και καμία μα καμία σχέση με καπνικό υγρό. ΟΚ, δεν του έδωσα χρόνο να ωριμάσει και να δέσει, αλλά είναι δυνατόν να στρώσει μέσα σε 2 μέρες σε τέτοιο βαθμό?

Ξέρει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο άρωμα?

Το έχω φτιάξει με 50-50 βάση και αραίωση 5%

Ευχαριστώ
Το συγκεκριμενο αρωμα ειναι απο τα κορυφαια καπνικα,απλα δωσε του χρονο αρκετο να ωριμασει (τουλαχιστον εβδομαδα) και θα δεις διαφορα

Αποσυνδεδεμένος xoys

• *
  • 39
« Απάντηση #460 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:09 »
παιδιά σχετικά με το θέμα ωρίμανσης έχω ακούσει πως τους καλοκαιρινούς μήνες τα υγρά λόγο θερμοκρασίας ωριμάζουν παρα πολύ γρήγορα αληθεύει ? όσο για το ry69 τις ατμός 4 εβδομάδες δεν είναι πόλους χρόνος ? :dontknow: :dontknow:

• 3449
« Απάντηση #461 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:22 »
Λενε οτι τα υγρα ομογενοποιουνται καλυτερα οσο πιο πολυ χρονο μενουν στα μπουκαλακια τους αλλα αυτο θελει και τις καταλληλες συνθηκες,προσωπικη μου γνωμη απο δοκιμες ειναι οτι μια εβδομαδα το πολυ 10 ημερες για δυσκολα υγρα ειναι αρκετος χρονος για να ατμιστει ευχαριστα,για τους βιαστικους απο μετα απο 3 ημερες αλλα αυτο για ευκολα υγρα,εγω οπως υποθετω και οι περισσοτεροι κανω απλη αναμιξη και αναδευση και δεν κανω γευσιγνωσια

Αποσυνδεδεμένος xoys

• *
  • 39
« Απάντηση #462 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:28 »
στην ωρίμανση παίζει ρολο το ποσοστό vg /pg ?η δεν υπάρχει τέτοιο θέμα?πχ ένα υγρό με 70%vg 30%pg θα ωριμάσει γρηγορότερα η αργότερα από ένα υγρό που είναι 50-50

• 3449
« Απάντηση #463 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:35 »
Εγω σαν ενας απλος ατμιστης δεν εχω παρατηρησει χρονικες διαφορες ισως ομως καποιος που ασχολειται εξειδικευμενα να εχει παρατηρησει και να εχει να μας πει κατι διαφορετικο

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #464 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:39 »
όσο περισσότερη vg έχει ένα άρωμα, τόσο μεγαλύτερο ποσοστό αρώματος χρειάζεται. Πχ αν σε 50/50 vg/pg βάζουμε 8% άρωμα, σε 70/30 πιθανώς να πρέπει να πάμε στο 10%.
Επίσης επειδή το άρωμα διαλύεται δυσκολότερα στη vg,απαιτείται και καλύτερη ανάδευση και περισσότερος χρόνος ωρίμανσης. Πιθανώς η θέρμανση του υγρού να βοηθήσει για καλύτερο αποτέλεσμα.
@xoys έχω RY69 φτιαγμένο από τον Νοέμβριο του 14 :) όσο παλιώνει τόσο βελτιώνεται (σε λογικά πλαίσια πάντα).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359805 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374735 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F