vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

592 επισκέπτες, 6 χρήστες
billythekid, Blackwolf, makis1975, Nicolas66, PsykieG, paulxan

GG Iatty

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GG Iatty
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 21:18 »
Ναι το ξέρω φίλε αλλά λέει ότι ο iatty δεν παράγεται πλέον !
Και ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάτι κάποιος ! Ευχαριστω !

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 21:37 »
Εδώ ήταν η ανακοίνωση για τις προπαραγγελίες http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3235.msg513412.html#msg513412
Τώρα μόνο για μεταχειρισμένο, κοίτα τις αγγελίες μήπως είσαι τυχερός.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 21:58 »
παρε τηλ.για λεπτομερειες
Ναι το ξέρω φίλε αλλά λέει ότι ο iatty δεν παράγεται πλέον !
Και ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάτι κάποιος ! Ευχαριστω !

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 00:50 »
Διπλο 1.5αρι φυτιλι αντισταση 1.7ωμ.....και γεμιζεις μεχρι επανω.... :)

Αυτο κανω εγω.... :yes:

Τα υγρα που ατμιζω ειναι οργανικα και παχυρευστα...
και με αυτο το σεταπ εδω και 18 μηνες που εχω Ιαττυ δεν εχω προβλημα  8)

Σε αυτό το σετάπ εγώ είχα ανοίξει μόνο μισή στροφή την καμπάνα.

Πόσο θα πρότεινες να είναι το άνοιγμα της καμπάνας?  :confused1:  να το έχουμε στα υπ όψιν κι αυτό, μιας και άρχισα να κρατάω αρχείο με σεταρίσματα. :))

Edit:

Συγνώμη vougiouklakis, δεν παρατήρησα ότι κάτω από το κλασσικό σετάπ ήταν το όνομά σου!!!! :-[  Δεν θα ρωτούσα καθόλου!!! :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2013, 01:32 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 00:55 »
Αναλογως την πυκνοτητα των υγρων.... :hmmm:

Π.χ. εγω λογω του οτι κανω μονο vg ...την καμπανα την εχω παντα κλειστη  :yes:

και αυτο για να μην εχω υπερπληρωση υγρου στα φυτιλια  ;)

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:10 »
Καλημέρα!!!!!

Μικρά τιπ για νέους στη χρήση του όπως κι εγώ :tongue_smilie:

Αν έχετε 0,17 σύρμα αντίστασης και το μετρήσετε πάνω στο σώμα του ΙΑΤΤΥ (στο σύνολο δηλαδή βάση, σώμα (τανκ) και καπάκι)  και μετά κάνετε την αντίσταση (δηλαδή καθαρό μήκος σύρματος με αντίσταση) από την χαραγή εκεί που ενώνεται το σώμα (τανκ) με τη βάση, εώς 2 χιλ περίπου κάτω από την χαραγή εκεί που ενώνεται το σώμα (τανκ) με το καπάκι, η αντίσταση θα βγεί περίπου 1,8-1,9 Ω. Αυτό τουλάχιστον με το δικό μου 0,17 σύρμα. Έτσι δεν χρειάζεται να μετράω με πολύμετρο.

Σχετικά με το σύρμα χωρίς αντίσταση. Το μήκος του: αν το τυλίξετε 2 φορές (ή λίγο λιγότερο) γύρω από το σώμα (τανκ) είναι πολύ βολικό και δουλεύεται πολύ εύκολα.

Το φυτίλι: σε σετάπ με 1,5 διπλό φυτίλι, αν το κόψετε και αυτό όσο η διάμετρος του ΙΑΤΤΥ Χ 2 το διπλώσετε στη μέση, κάνετε την αντίσταση στη μέση, τότε περισσεύει ελάχιστο.

Edit: Ακόμη ένα τιπ. Κατά το γέμισμα του ΙΑΤΤΥ, αν δεν σας κάνει κόπο, βγάλτε εντελώς το όριγκ του καπακιού και βιδώστε το καπάκι. Μετά βάλτε το όριγκ. Σπρώξτε απαλά γύρω γύρω, κυκλικά το όριγκ πχ με το νύχι σας ή με μια οδοντογλυφίδα που έχετε κόψει λίγο τη μύτη (προσοχή μην κάνετε ζημιά στο όριγκ) στη θέση του, μετά βάλτε το επιστόμιο. Με αυτό τον τρόπο ο αέρας στο εσωτερικό του τανκ δεν συμπιέζεται άρα δεν συμπιέζεται και το υγρό και έτσι δεν έχετε διαρροές (καθόλου!!!) από τον πόλο.
Υπάρχει και άλλος τρόπος χωρίς να βγάλετε το όριγκ αλλά δεν μπορώ να τον περιγράψω.

Αν έχετε οποιαδήποτε αίσθηση μπουρμπουλήθρας (αυτό αναφέρεται και στην πρώτη σελίδα του νήματος) χτυπήστε απαλά γυρισμένο ανάποδα τον ΙΑΤΤΥ σε μια χαρτοπετσέτα. Αφού βγουν 2-3 σταγόνες από το επιστόμιο, μετά χαλαρώστε και ατμίστε!!!!!

Αντε και ένα βίντεο να δείτε πως παίζει με το στήσιμο αλλά Pseiras. Να κοιτάτε μόνο τον ΙΑΤΤΥ και τον ατμό, όχι εμένα, ε? 8) :tongue_smilie: :laugh1:

Να πω ότι το βίντεο θα παίξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα!!!!! Μετά, πάει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2013, 20:28 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 01:45 »
Απαιτούμε να μείνει το βίντεο ! Εδώ ανήκει στο λαό , να μας παίρνουν και εμάς τα ντουμανια!!!!!! :respect:
Επειδή ζηλεύω κοιτάζω το βίντεο και αυτό το χουρχουρητο που ακούγεται ειναι .....  :respect:   φαντάζομαι απο κοντά !!!!! Δεν κρατιέται το εργαλείο λέμε .....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2013, 04:58 από Anathema »

• 565
« Απάντηση #142 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 02:01 »
Για ''νεο'' κατοχο Ιαττυ....σε βρισκω πολυ διαβασμενο  :D

Keep walking my bro  :thumpup:

Edit:
Eνα βιντεο του κατασκευαστη με το σεταπ που εχω προτεινει...

Διπλο 1.5αρι φυτιλι 1.7ωμ αντισταση  3.7 βολτ  8) 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xrh8vKTl90I[/youtube]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2013, 02:11 από vougiouklakis »

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #143 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 10:43 »
@demkoni
Εισαι σε καλο δρομο αλλα σηκωνει μεγαλη βελτιωση ακομη.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #144 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 11:14 »
Αντε και ένα βίντεο να δείτε πως παίζει με το στήσιμο αλλά Pseiras.

αλλα pseiras ? πρεπει να τρως πολυ καψουλι  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :lotpot: :lotpot: :lotpot: :heat: :heat:

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #145 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 11:36 »
Αν δεν είχε περιθώρια βελτίωσης ο ΙΑΤΤΥ θα ήταν μονόχνωτος και βαρετός :tongue_smilie: . Οσο παίζω τόσο μαθαίνω!!!!!
Μόνο βαρετός δεν είναι!!!! :))  Εξάλλου είναι το πρώτο στήσιμο που κάνω με αυτό τον τρόπο. Ξέρω ότι το δεύτερο, λόγω του ότι το πρώτο πήγε καλά, και σύμφωνα με το νόμο του Μέρφυ, δεν θα μου πάει καλά. Αλλά αν μάθει το χέρι, μετά θα γίνει καλύτερο!!! Μόνο το διάβασμα δεν φτάνει, θέλει και εμπειρία. Οπως όλα!!
Είδα τον τρόπο που τον ατμίζει ο Θανάσης :respect: . Να πω ότι εγω έκανα τρεις τζούρες. Αν κάνεις 2-3 συνεχόμενες και μετά, γίνεται διαφορετικός. Άμα πάρει μπρος η μηχανή, όσο τραβάς τόσο περισσότερο σου δίνει. Έχει γκάζι το μηχάνημα. Αν ζεσταθεί και το επιστόμιο λίγο, τότε είναι... :thumpup:

Επιμένω (αν και νέος) ότι για να τον δαμάσεις θέλει και ρυθμιστή τζούρας. Αυτό είναι και ερώτηση προς τους παλαιότερους.

Pseiras για να το λες, κάτι είδες!!!! :hmmm: Πες μου!!!!!!!!!!

Συνεχίζω το διάβασμα του παλαιού νήματος... Έχει ωραία πράγματα εκεί, και πιο πολύ από όλα, έχει ωραίο κλίμα, μεταξύ σας!!! :respect:

Crypton  :laugh1: :respect: , καμμένο ποτέ ως τώρα!!!! :yes:  Μόνο "σαφής"  ;)  προειδοποίηση όταν τελειώνει το υγρό. 8)  Ε, δε νομίζω ότι το καψούλι από ΙΑΤΤΥ μπορεί να ξεπεράσει το καψούλι από DID?!?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2013, 13:08 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
« Απάντηση #146 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 11:49 »
demkoni

θα συμφωνησω μαζι σου ως προς τον ρυθμιστη. Γιατι ομως?

Το νν που εχω με τον ΙΑΤΤΥ πανω βιδωμενο τραβοντας τζουρα ακουγοταν ενα φυσημα λες και φυσουσε νοτιας δυνατος  :laugh1: Ειχα λοιπον ενα ανταπτορακι απο κεινα που βαζουμε τα DCT πανω σε Ego μπαταρια και περασα ενα κονεκτορα 901 σε 510 αναποδα. Βιδωσα πανω τον ΙΑΤΤΥ και εκλεισε τον πολυ αερα απο την βαση. Ετσι εσφιξε η τζουρα , εκλεισε ο αερας και τωρα παει σφαιρα.

Προσπαθω να τραβηξω φωτο αλλα το κινητο δεν βοηθαει σε μεγαλες αναλυσεις για να στο δειξω καθαρα.

Αν εχεις τετοιο ανταπτορακι κανε το να δεις οτι λειτουργει καπως σαν το Hippo.  :bye:

• 565
« Απάντηση #147 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 13:59 »
@demkoni....αν φας καψουλι καλο απο τον μεγα....

θα μεινεις......αγαλμα  :yes:

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 15:56 »
@demkoni
Εισαι σε καλο δρομο αλλα σηκωνει μεγαλη βελτιωση ακομη.  :thumpup:

Μην ξεχνάς ... Δεν έχω 0.16 σύρμα!! Παίζω με 1 σπείρα παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #149 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 19:01 »
Αντε και ένα βίντεο να δείτε πως παίζει με το στήσιμο αλλά Pseiras.

αλλα pseiras ? πρεπει να τρως πολυ καψουλι  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :lotpot: :lotpot: :lotpot: :heat: :heat:

:tongue_move_02: :tongue_move_02:

@demkoni
Αν απο το πρωτο σεταπ εφτανες στο 100% της αποδοσης σιγουρα θα ηταν απο τυχη.
Οι περισσοτεροι εχουμε κανει απειρα σεταπ , για να μαθουμε και να τα πετυχαινουμε σωστα.
Αν εχεις ενθουσιαστει με αυτο στο βιντεο , σκεψου μονο οτι καπου κρυβεται αλλο ενα 50% σε αποδοση.  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359876 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F