vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

473 επισκέπτες, 5 χρήστες
john67, treloneritis, Milarepa, stauros53, KORG N364

Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 09:25 »
@ capable

Το vamp vape είναι αυτό που λέει η περιγραφή του δλδ. καραμέλα βουτύρου με καρύδα. Έχει αρκετά "λιπαρή" και κρεμώδη γεύση κατά την εισπνοή και η καραμέλα βγαίνει στην εκπνοή. Στην αρχή το έκανα μανιωδώς (σε DIY πάντα) , τώρα προσωπικά δυσκολεύομαι για πολύ ώρα. Αν το κάνεις DIY (η εταιρία λέει σχεδόν σε όλα 15% άρωμα) συμβουλή μου να μην βάλεις περισσότερο από 10 % γιατί γίνονται πάραπολύ έντονα (ειδικά στους επισκευάσιμους).

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 10:08 »
Απέφυγα να το περιγράψω διότι το πως αντιλαμβάνεται κάποιος το άρωμα είναι υποκειμενικό. Σε expromizer που το δοκίμασα και Kayfun που το ατμίζω, εμένα προσωπικά, δεν μου δίνει "λιπαρή" και κρεμώδη γεύση.... :dontknow:

Η καραμέλα και η καρύδα είναι το αντικειμενικό κομμάτι που περιγράφει η εταιρία. Όμως νομίζω οτι σε όποια ποσοστά και αν αναμίξεις καραμέλα και καρύδα δεν θα έχεις Vamp Vape... Θα λείπει κάτι άλλο, κάτι που το κάνει τόσο ξεχωριστό και δεν το αναφέρει η εταιρία στην περιγραφή. Μπορεί να είναι πχ λίγες σταγόνες φράουλας με λίγες βοτκας και ίσως και μενθολ... ως παράδειγμα τα αναφέρω... Υπάρχει δηλαδή κατά την υποκειμενική μου εκτίμηση ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, αλλά τι? Κάτι που του δίνει και αυτό το κόκκινο χρώμα...  :hmmm:

Θα αναφέρω επίσης οτι σε όσους το έδωσα να το δοκιμάσουν, άρεσε πολύ. Άρα φίλε capable νομίζω οτι αξίζει να το αγοράσεις, έστω χωρίς δοκιμή....

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 10:58 »
 :) απέφυγα να το πω αλλά μιας και ο συνατμιστής  Κώστας sensk3 το ανέφερε , έχω να πω ότι έβαλα δύο μέρη καραμέλα (της holy juice) και ένα μέρος καρύδα της ίδιας εταιρίας και ειλικρινά η γεύση έμοιζε αρκετά με το vamp vape εκτός της "λιπαρότητας" που προανέφερα. Αν με ενδιέφερε παραπάνω θα έβαζα ίσως και λίγο colonel custard από Τ-juice  ή κάποια άλλη κρέμα βανίλια :yes: και μια ιδέα φράουλα. Προφανώς έχει και κάτι άλλο αλλά θεωρώ ότι αυτό το άρωμα παρ'όλο που είναι "συνταγή" είναι αρκετά "ευθύ"/απλό. Αυτό το άτμιζα και εγώ κυρίως σε kayfun και σε russian 91% αλλά το δοκίμασα και σε dripper, DID κα. Είναι αυτονόητο ότι διαφέρει η γεύση από άτμο σε άτμο αλλά αυτό το άρωμα που έβγαινε αρκετά όμοιο σε όλους τους άτμο με την μεγαλυτερη διαφορά να την κάνει στους genesis όπως ήταν αναμενόμενο αλλά και πάλι δεν ξέφευγε πολύ.  To Red Astaire λόγου χάρη, μου φαίνεται αρκετά διαφορετικό σε genesis απ'ότι σε φυτιλάτους τονίζοντας περισσότερο το κομμάτι φρούτο παρά την μέντα/ευκάλυπτο/γλυκάνισο.  :hmmm: και πιστεύω ότι είναι πιο πολύπλοκο από το vamp vape.
Φυσικά η γεύση είναι υποκειμενική και υπάρχουν πάρα-πάρα πολλές παράμετροι που την επηρεάζουν και στο άτμισμα  :yes:
Το χρώμα είναι το λιγότερο και συνήθως δεν έχει καμία σχέση με την γεύση... θα μπορούσε να ήταν απλά χρώμα ζαχαροπλαστικής  ;)
Εγώ - εν κατακλείδι - παρ'όλο που το άτμιζα για μήνες με ευχαρίστηση θα πρότεινα να το δοκιμάσεις πρώτα γιατί σε άλλους φίλους αυτό που χαρακτήρισα σαν "λιπαρότητα" , δεν τους άρεσε καθόλου (το λιγότερο)  :tongue_smilie:

« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 12:31 »
Αυτό που μου αρέσει στο Vamp vape πέραν της εκπληκτικής γεύσης του είναι το ότι συνδυάζεται και με αλκοολούχα ποτά μπύρα, κρασί κλπ ενώ δεν είναι καπνικό υγρό. Αυτή είναι καθαρά προσωπική και  υποκειμενική άποψη  βέβαια, καθώς κάποιος άλλος μπορεί να ατμίζει υγρό με γεύση μπισκότο ή καραμέλα και να πίνει μπύρα...  :D

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 13:03 »
Εμενα απο την αλλη το Vamp Vape ουτε καραμελα μου θυμιζει, ουτε καρυδα, τουλαχιστον με τις γευσεις καραμελας και καρυδας που εχουμε στο μυαλο μας σαν υγρα η.τ.
Ειναι ενα πολυ γλυκο αρωμα που μου βγαζει μια ιδεα φραουλας (αν και ειμαι ο μονος που το υποστηριζει απ' οσους το εχω δωσει να το δοκιμασουν).
Αν σου αρεσουν τα γλυκα υγρα, παρτο και δε θα σε απογοητευσει. Κι ας μην καταλαβαινεις τι αρωματα εχει. :))

Για καπνικα υγρο, βγαζοντας εξω τα τσιγαρισια Primo Verde και Cubana, το μονο που εχω δοκιμασει ειναι το Virgin Leaf.
Βασικα δεν το εχω δοκιμασει, το δοκιμαζω εδω και ενα 24ωρο, με μολις 4 μερες stepping και απο τη διαφορα του χρωματος και της μυρωδιας του αρωματος και του υγρου που εχω φτιαξει, καταλαβαινω πως θελει ακομα ωριμανση, αλλα την βασικη ιδεα την εχω παρει. Ειναι ενα αρκετα καλο virginοειδες υγρο με μια ελαφρια γλυκαδα για να σπαει την "ξινιλα" του virginia.
Αν σου αρεσουν τα υγρα τυπου virginia, δοκιμασε το, λογικα θα σου αρεσει.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 13:15 »
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι οτι η μπάλα γυρίζει και απο εκεί που ήμουν μονο με καπνικα το γυρισα στα φρουτοδη και γλυκά και τώρα ξανά πίσω στα καπνικα αλλά και σκέτη βάση. Θα πάρω κάποια καπνικα λοιπον αυτή την φορά και όπως μου κατσουν.

« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 13:22 »
Το Virgin Leaf το παράγγειλες από Αγγλία? γιατί Ελλάδα υπάρχει μόνο σε έτοιμο υγρό, δυστυχώς δηλαδή γιατί μου άρεσε  πάρα  πολύ όταν το δοκίμασα σε μαγαζί.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 13:33 »
Ναι, απο Αγγλια.
Το Virgin Leaf καθως και αλλα 3-4 που μου ειχαν κινησει την περιεργεια να τα δοκιμασω (Quintessence, Melipona, Pomme Pom) δεν υπηρχαν Ελλαδα.
Eιχα ρωτησει πριν κανα μηνα 2 απο τα ελληνικα καταστηματα που τα εμπορευονται και μου ειπαν οτι δεν προτιθενται να τα φερουν, οποτε..

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 21:08 »
Σημερα το απογευμα πηρα το jack the riple.Πολυ ωραιο και νοστιμο υγρο αλλα ειναι ενα κλικ στο τελειωμα πιο οξεινο απο οσο θα ηθελα, ισως γιατι ειμαι στο πρωτο ml και μετα μπορει να στρωσει ή να το συνηθισω..Παντως η t-juice ειναι η εταιρεια μου...(σαν φανατικος βεβαια της halcyon haze)
 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος dimag093

• **
  • 159
  • Run Silent , Run Deep
« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 23:02 »
Έπειτα από μια εβδομάδα ωρίμανσης δεν άντεξα και δοκίμασα σήμερα το Forest Affair.
Ο συνδυασμός των αρωμάτων από διάφορα μούρα και πινελιές μπαχαρικών δίνει μια εξαιρετική γεύση,ενώ αφήνει μια γλύκα και τους τόνους των μπαχαρικών που παραμένει στον ουρανίσκο αρκετά μετά την εκπνοή.
Φαντάζομαι τη γεύση να απογειώνεται με περισσότερη ωρίμανση.
Με βλέπω,αντί στον dripper,να στάζω κατευθείαν...στη γλώσσα  :))

ps: Δεν ακολούθησα την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή δοσολογία στην αραίωση(15% ??? ).Μου φάνηκε υπερβολική

• **
  • 372
« Απάντηση #220 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 11:41 »
Και τελικα τι ποσοστο αρωματος εβαλες;;Κ αν εισαι ικανοποιημενος με το δικο σου ποσοστο..Γιατι εγω εβαλα 10% και περιμενω με αγωνια να περασουν οι μερες για να δοκιμασω..

Αποσυνδεδεμένος dimag093

• **
  • 159
  • Run Silent , Run Deep
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 18:38 »
75 σταγόνες σε 50ml βάση 80/20 VG/PG
'Έριξα τις σταγόνες πρώτα σε σύριγγα των 5ml για να δω σε πόσα ml αντιστοιχούν,το σημείωσα σε ένα post it & τώρα δεν ξέρω που στον δαίμονα το έβαλα.... :wall:
Γεροντική άνοια.... ::)
Θυμάμαι ότι σημείωσα 1 και κάτι ml.Τώρα 1.25...1.50...1.75 δεν θυμάμαι  :(
Να σημειώσω επίσης ότι χρησιμοποιώ πάντα βάσεις χωρίςι νικοτίνη

• **
  • 372
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 16:48 »
Ετοιμο το πρωτο red astaire μου.!Το ειχα φτιαξει με 10% αρωμα αλλα το δοκιμασα εχθες και μου φανηκε λιγο το αρωμα..Προσθεσα αλλα 2% και μου ειναι οκ..Φυσικα σε σχεση με εχθες το υγρο εχει δεσει περισσοτερο..Συνολο το αφησα πεντε μερες να ωριμασει...

Αποσυνδεδεμένος jimmy

• **
  • 127
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 19:44 »
το Red Astaire σιγουρα  θελει κατω απο 15%
γιατι γινεται σαν συροπι του βηχα
εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ΤΥ-4
πολη καλο καπνικο ξηρο με γευση
ξηρους καρπους
το VampVape δεν το εχω δοκιμασει
στο μελον θα το δω

Διόρθωση μορφοποίησης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2014, 22:59 από Cruiser79 »

• **
  • 372
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 19:55 »
Μπορει να εχεις δικιο αλλα μου αρεσουν εμενα με εντονη γευση..Εχω κατασταλαξει στο 13% στο red astaire..Τωρα για το TY-4 το εχω δοκιμασει σε ετοιμο και αν και εχω φυγει απο τα καπνικα ηταν ευατμιστο..Ψαχνω τωρα να βρω γευση σε πουρακι σαν το longhorn της halo για βραδακι αλλα ακομα ειμαι σε αναζητηση..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450496 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F