Καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα 2 αρώματα της T-Juice και μιας και δεν βλέπω αντίστοιχο νήμα, αποφάσισα να ανοίξω εγώ. Πάμε λοιπόν.
Τα αρώματα που αγόρασα είναι το
Primo Verde και το
Green Steam. Τα αρώματα έρχονται σε πλαστικά μπουκαλάκια των 10 ml με καπάκι childproof και κοστίζουν 7€.

Σύμφωνα με όσα διάβασα σε διάφορα ξένα φόρουμ και συζήτησα με τον πωλητή μου (Ο Νίκος του
we-cig) τα αρώματα τα βάζουμε σε ποσοστό γύρω στο 10-15% το οποίο είναι πολύ μεν, αλλά αυτή η πρόταση είναι από Άγγλους ατμιστές και δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να χρησιμοποιήσουμε τόσο μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα στο
site της μαμάς εταιρίας, δεν κατάφερα να βρω κάποιο πίνακα με προτεινόμενα ποσοστά. Επίσης οι Άγγλοι λένε ότι χρειάζονται 3-5 μέρες ωρίμανση αλλά η ζωή είναι μικρή για να περιμένω τα υγρά να ωριμάσουν
Οπότε ανάμιξα τα υγρά μου, τα κούνησα αρχικά απαλά, τα χτύπησα φραπέ στη συνέχεια ...και Vois la. Έτοιμα τα υγρά μου...
Primo VerdeΣύμφωνα με την εταιρία είναι πιστή απομίμηση τσιγάρου αφού χρησιμοποιεί καπνά Barley και Virginia σε μικρότερο βαθμό. Μάλιστα όπως γράφει, το άρωμα μάλλον είναι εκχύλισμα από τα φύλλα καπνού, με παρόμοιο ή ίδιο (δεν ξέρω) τρόπο με αυτόν του ebaron. Το έφτιαξα σε ποσοστό 15% με βάση 55-35-10 PG-VG-WFI και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το πέτυχαν τόσο πολύ. Μιλάμε είναι ΤΣΙΓΑΡΟ. Είναι τόσο τσιγάρο που μετά από 7,5 μήνες ατμίσματος δεν το πολυπαλεύω. Θα το αραιώσω στο 10% γιατί πραγματικά βρωμάει τσιγαριά. Και όταν λέω τσιγαριά δεν εννοώ την κλασσική γεύση που εδώ την ονομάζουμε τασάκι. Μιλάω για τσιγαρίλα θανατερή. Την πραγματική. Δεν το συστήνω σε παλιούς ατμιστές που ξέφυγαν από τη γεύση του τσιγάρου και το συστήνω ανεπιφύλακτα για όλους τους νέους για να κολλήσουν στο η.τ. Μένει να δω αν μαστιγώνει τις αντιστάσεις όσο τα El Toro. Το υγρό για εμένα παίρνει το ηρωικό
11/10! γιατί είναι τσιγάρο χωρίς να βλάπτει.
Green SteamΆρωμα βατόμουρων,φρούτων του δάσους και λουλουδιών. Μιας και τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα την μενθόλη, το αραίωσα 15% με βάση Umami Fresco και έτσι απέκτησε και μια νότα δροσιάς όπως πολύ όμορφα μας έμαθε ο zetel. Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Η αραίωση (δυστυχώς) είναι μια χαρά και ίσως να δεχόταν και παραπάνω. Πράγμα που σημαίνει ότι βγαίνει κάπως ακριβό αλλά πραγματικά ενώ δεν είμαι του φρούτου, αυτό μου άρεσε πολύ. Στα συν του το υπέροχο
πυρηνικό πράσινο χρώμα που εμένα προσωπικά με ψήνει πάρα πολύ. Ο βαθμός του είναι το
9/10 αν και αν δεν έβαζα την βάση fresco πιθανότατα θα έπαιρνε ένα 8/10
Edit : Προσέθεσα φωτογραφία. Στην φωτογραφία φαίνεται και το cubana το οποίο αγόρασα σήμερα και θα γράψω παρακάτω