Σήμερα λοιπόν πήρα και το
Cubana. Σύμφωνα με τη μαμά, πρόκειται για ρεαλιστική γεύση πούρου με νότες κακάο. Η διαδικασία παρασκευής του αρώματος είναι ίδια με αυτήν του
Primo Verde και όπως είναι φυσικό είχα υψηλότατες προσδοκίες από το άρωμα, έχοντας στο μυαλό μου το Primo Verde.
Η διαδικασία είναι η γνωστή που ακολουθώ. Μίξη των υγρών -> ελαφρύ ανακάτεμα -> φραπές -> έτοιμο. Αφού το άφησα να ωριμάσει γύρω στα 2-3 λεπτά, το έριξα στον ατμοποιητή μου (Evod) έβαλα 4V με 1,8 Ω και πυρ.

Πωωωωω. Αυτά είναι. Πούρο. Πάει και τελείωσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαθα σοκ γιατί έχω δοκιμάσει και το Puros της El Toro και γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η γεύση. Εντούτοις (πσσσς) χάρηκα πάρα πολύ γιατί η φάση diy και φτηνότερη είναι και έχεις μεγαλύτερη ευελιξία να το φέρεις όπως το θες. Αυτή τη φορά έκανα μίξη 10% άρωμα-90% βάση Ecocig 9 mg standar (η ίδια με το Primo Verde).
Βγάζει γεύση πολύ όμοια με το Puros. Βασικά είναι πούρο! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το κακάο δεν το βρήκα κάπου εκτός από τη μυρωδιά που βγαίνει από μπουκαλάκι. Ίσως με κάποιον άλλο ατμοποιητή να βγαίνει πάντως στον evod όχι. Είναι πιο αρωματικό από το Primo Verde και λιγότερο μπουχτιστικό (ίσως να φταίει το 10% αντί 15%). Το χτύπημα και πάλι δε θυμίζει 9 mg νικοτίνης αλλά δεν κάνει θραύση όσο το P.V.
Εν κατακλείδι (τσκ τσκ τσκ) μιλάμε για ένα φανταστικό υγρό, αντάξιο των προσδοκιών μου. Ενδεχομένως με 15% μίξη και δωδεκάρα βάση να είναι καλύτερο. Γι' αυτό ο βαθμός του είναι
9,5/10!