Ποια είναι η ένστασή σου, καλέ μου;
Δε μετράει λάθος τις αντιστάσεις το vtc mini?
Ενα μοντ που μετράει λάθος τις αντιστάσεις μέχρι και 15% μπορεί να δουλέψει άψογα σε tc?
Προφανώς και όχι.
Δεν είναι κακό το μοντ, ίσα ίσα. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Λίγο κουμούτσα για μίνι, αλλά αυτό είναι και λίγο προσωπικό γούστο.
Μια αστάθεια στην απόδοση σε tc την έχει. Πότε λειτουργεί άψογα και πότε βρίσκεσαι να παίζεις με τους βαθμούς.
Περίπου τα ίδια με το στικάκι δλδ.
Εχει περισσότερες λειτουργίες TC. Νικέλιο και τιτάνιο το στικάκι, επιπλέον SS το vtc. Ελα όμως που αν διαβάσεις τα νήματα εδώ, οι περισσότεροι που δουλεύουν ss, θα σου πούνε ότι προτιμούν να το δουλεύουν σε power mode.
Για τα 10 ευρώ που ζητάει παραπάνω το vtc mini προσφέρει κάτι αρκετά παραπάνω σε δυνατότητα λειτουργιών.
Ολα καλά μέχρι εδώ. Είναι διασκέδαση να βλέπεις στην οθονη ομ, puff meter, puff time, βολτ μπαταρίας.
Πρόσεξε όμως τι είπα, διότι αναφερόμουν στις κοινές τους λειτουργίες και στην ουσία όλων. Τι αντιλαμβάνεσαι αλλάζοντας μοντ στον ίδιο ατμοποιητή. Ατμιστικά δεν κατάλαβα ικανοποιητικότερο ρεύμα.
Εκανα το τεστ σε tc Και power mode. Στο power mode έκανα το τεστ και με τον cubis, βάζοντας και το kbox nano μέσα, το οποίο έχασε τον cubis. Τερμάτισα τα βατ για να μου δώσει στα 50 το ίδιο αποτέλεσμα που μου έδιναν vtc και istick στα 25-28W.
Φαντάζομαι ότι αν έβαζα στο τεστ dna, provari και dani (που δεν έχω) τότε οι διαφορές που θα περιέγραφα θα ήταν περισσότερες.
Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μου επιχειρήματα έναντι των δικών σου δυο

+

Ευχαρίστως να ακούσουμε και τα δικά σου.
Είπαμε, οι γνώμες μας δεν είναι ευαγγέλιο, αλλά όταν είναι σωστότερα τεκμηριωμένες από την παράθεση φατσούλας Χ 2 σίγουρα βοηθάνε.