Για πιο λογο ομως εβαλε την ασφαλεια εκει ο ......s

Τελος παντων , ο καθενας μπορει να δει λαθη και σωστα σε ολα. Δεν μιλαω για καποιον που εχει 5 μηχανικα και εχουν περασει απο τα χερια του 15 επι/μοι ατμοποιητες. Καθε μερα βλεπω ατομα που ρωτουν για μηχανικα mods και οι ανθρωποι,πολλοι απο αυτους,δεν εχουν ξανακανει φιτιλοαντισταση,meshοαντισταση και κοιτουν μηχανικα mods.
Πολυ καλα κανουν,ολα ειναι πλεον πολυ καλα και ποιοτικα και αισθητικα.
Εμενα μου αρεσουν ολα και τα μηχανικα και τα ηλεκτρονικα.
Μπορεις να δουλεψεις βεβαια οτι ατμοποιητη θελεις. Εμποριου ή επισ/μο,ολα παιζουν,αλλα οπως και 'γω καποτε δεν ηξερα τι,πως που,πότε,ετσι και σημερα υπαρχουν ατομα που ψαχνονται και θεωρησα σωστο να αναφερω και αυτο το σημειο ,που για 'μενα ειναι κατι σημαντικο.......
Ειμαι αποκλυστικα με επισκευασιμους (και εναν Evod καπου καπου) κι ομως πολλες φορες ,πεστο ειρωνια,πεστο βαρεμαρα,πεστο απροσεξια,πεστο οπως θελεις,εχω και 'γω,οπως ολοι μας τις ΄΄΄΄ζεστές΄΄΄΄ στιγμες μας.......
Εκει ειναι η ενσταση μου στους κατασκευαστες γενικα. Ειναι η ασφαλεια του mod αυτη....δεν μπορουμε να την παραβλεψουμε.
Σηγουρα αυτοι θα ξερουν πιο πολλα απο εμενα και ισως να εχω παντελως αδικο σε οτι λεω. Αυτο βλεπω ομως και αν ειναι λαθος , θα ηθελα να μου πουν οτι κανω λαθος.........
Οι φαπες και οι κλωτσιες , επιτρεπονται.....