Πρωιμες καλημερες στην παρεα και Χρονια Πολλα,Καλα και Ευλογημενα σε ολο τον κοσμο! Εξτρα μεριδα ευχων για οτι καλυτερο στους εορταζοντες
Ενα εκ των δυο mods που διαθετω,συνειδητοποιησε πριν λιγες ωρες οτι η ζωη του και η δουλεια του ως απλη ατμιστικη συσκευη δεν του αρεσει πια΄ βαρεθηκε,περιηλθε σε τελμα,επιασε πατο. Αποφασισε λοιπον να βαλει λιγο χρωμα σε αυτη,να κανει μια χαριτωμενια βρε αδελφε και ξεκινησε να δουλευει παραλληλα και ως φωτορυθμικο!...
Προκειται για το EXCEED BOX της joyetech (ακολουθει φωτο)

Μετα την τελευταια του φορτιση και ανεξαρτητως του mode (διαθετει 2) στο οποιο βρισκεται και του αν ειναι ανοικτο η' κλειστο, δεν εννοει να σταματησει να αναβοσβηνει τα ledακια του. Τοσο αυτα της στρογγυλης οθονουλας του (χρησιμευει μονο ως ενδειξη πληροτητας/φορτισης της ενσωματωμενης μπαταριας του) , οσο και της διακοσμητικης περιμετρικης ''φασας''του. Ναι σωστα διαβασατε ,ακομη και οταν ειναι κλειστο! Πεντε κλικ,κλεινει υποτιθεται, οντως δεν μπορεις να ατμισεις,αλλα τα φωτορυθμικα συνεχιζονται. Δεν εισαι σε θεση πλεον να γνωριζεις αν ειναι ανοιχτο,το επιπεδο φορτισης ,η' οτι αλλο. Δεν ακολουθει καποιο μοτιβο,το παιξιμο ειναι τρελο. Ανοιχτο λειτουργει ,ατμιζεις, ουτε παρατηρω υπερθερμανση ,αλλα οσο να πεις φοβαμαι να το χρησιμοποιησω.
Το εχω τωρα επανω σε καθαρη επιπεδη μεταλλικη επιφανεια,μακρια απο εμενα και θα το αφησω να ντουμπλαρει ως φωτακι νυκτος για αποψε,μεχρι να μου προτεινετε κατι,η' να αδειασει τελειως η μπαταρια του φανταζομαι.Ειναι εκτος εγγυησης φυσικα,αλλιως δεν θα σας απασχολουσα. Να επιχειρησω λετε να το ανοιξω (αν και δεν διαθετω τοσο μικρο κατσαβιδι torx)?To εχει καποιο μελος του φορουμ? του εχει συμβει κατι αναλογο? Κριμα γιατι παρολο που δεν διαθετει πλακετα-οθονη και δυνατοτητα ρυθμισεων, εχει καλουτσικη αυτονομια και ως μεγεθος,σχημα,αισθηση στο χερι κτλ,το εχω λατρεψει και μπορω να πω οτι το προτιμω απο το αλλο μου mod ( kroma z με 510 ανταπτορα)..
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την οποια συμβουλη/βοηθεια θα μπορεσετε να προσφερετε