Επειδή έχω και τα δύο θα σου πω τα εξής. Το nano είναι κακή κατασκευή, με άθλια εσωτερική καλωδίωση και σπαστική-προβληματική τάπα. Το σώμα επίσης γρατζουνίζεται και συχνά ξεβάφει. Το μόνο που αξίζει είναι η πλακέτα, την οποία εγώ έχω μεταφέρει εδώ και 2,5 χρόνια σε χειροποίητη ξύλινη κατασκευή του craven.
To asmodus είναι εξίσου πολύ μικρό, με πολύ καλό body case σε ανθεκτικότητα-βαφή, ευκολότερη αλλαγή μπαταρίας, ανώτερη διαχείριση ενέργειας-αυτονομία και γενικά έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία στα μονομπάτερα. Μόνο το provari radius ίσως έχει καλύτερη και κοντράρει στα ίσα, αν δεν τα ξεπερνάει dicodes και dna60. Η πλακέτα του έχει όλες τις επιλογές στην οθόνη και δε χρειάζεται να μπαίνεις σε escribe για ρυθμίσεις.
Το μόνο πρόβλημα που έχει αναφερθεί σε παλιότερες παρτίδες, είναι μια αστοχία στην κόλληση του καλωδίου στον πόλο εσωτερικά που μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή παροχής ενέργειας. Σε μένα δεν έχει συμβεί αλλά έχει τύχει σε φίλο κι όπως είδα με τα μάτια μου, η οριστική επιδιόρθωση είναι υπόθεση 5 λεπτών. Τόσο χρειάζεται να ανοίξεις το μοντ, να κάνεις μια κόλληση και να ξανακλείσεις.
Προσωπικά, αν έπρεπε να πάρω κάποιο από τα δύο, το amodus θα ξανάπαιρνα.
Υ.Γ. το nano πουλιέται ακόμη καινούργιο?
