Καλησπέρα παιδιά,θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να μου εξηγήσει.
Προχθές το βράδυ,ξαφανικά το μοντ,έχοντας το αφημένο για κάποια λεπτά χωρίς να το χρησιμοποιήσω,άρχσε να βγάζει καπνό απο τα κουμπιά και το καπάκι της μπαταρίας απο κάτω και πολύ έντονη μυρωδιά καμένου.(έχω το εβικ πριμο 2 τους τελευταίους 7 μήνες)
Πάνω στον πανικό μου πάτησα 5 φορές το κουμπί να κλείσει κι έπειτα έβγαλα τις μπαταρίες και τον ατμοποιητή.
Αλλά δεν θυμάμαι αν το έκλείσα τελικά ή απλά έκλεισε όταν έβγαλα τις μπαταρίες.
Και το λέω αυτό γιατί μετά όταν το ξανάπιασα είδα οτι το κεντρικό κουμπί είναι κολλημένο μέσα και δεν πατιέται.
Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει γιατί αν είχε κολλήσει από πριν κανονικά έχει προστασία στο πάτημα άνω των 10 δευτερολέπτων και η αντίσταση στον ατμοποιητή ήταν κομπλέ γιατί την έβαλα κατευθείαν σε άλλο μοντ.
Απ' την άλλη οι μπαταρίες(σοντ βτσ6) μου φαίνονται σώες(είναι 7 μηνών και έχουν φύγει λίγο τα πλαστικά στους πολους απ' την τριβή με τον φορτιστή).
Στο εσωτερικό του μοντ πάντως απ' όσο μπορώ να δω δεν φαίνεται κάτι(ενώ έχειι ακόμα έντονη μυρωδιά καμένου αν ανοίξεις καπάκι),και οι μπαταρίες ούτε είχαν μαυρίσει ούτε υγρό είχαν πάνω.
Είναι δυνατόν να προκλήθηκε απ τις μπαταρίες?Είναι επικίνδυνο να τις δοκιμάσω αλλού?