Μπραβο ρε παιδια, εψαχνα να βρω πως μου το ειχαν πει οταν τις αγορασα...Οτι εχουν imr ή inr ? που προσφερει προστασια...Καλα δεν ειμαι και εξπερ στις τεχνολογιες μπαταριων, εδω αρχισα να το ψαχνω το θεμα.
@eftixis.k στην ουσια προσφερουν προστασια μεσω της χημειας και δεν χρειαζονται τσιπακι δηλαδη ; Με αυτο ειμαι καλυμμενος αν ειναι unprotected λογω απουσιας τσιπ αλλα protected λογω χημειας.
Επιστρεφω στο να παρω τις q30 λοιπον μιας και βλεπω οτι ειναι inr !
κι αλλο ενα edit : Αρα πραγματικα υπαρχουν διαφορετικα μεγεθη αναμεσα στις 18650 στο χιλιοστο ακομα κι αν ειναι unprotected. Δεν ειναι το μηκος δεικτης οτι υπαρχει τσιπ απ οτι καταλαβα.
Παντως παιδια το εχω καψει με αυτα που διαβαζω. Εγω ηξερα οτι εχουν προστασια οι lg inr/imr και θεωρουσα τις μπαταριες προστατευμενες...ξαφνικα τις βαζω σε συγκριση με samsung τις οποιες θεωρουσα protected και βγαινει οτι δεν ειναι protected και λεω λογικο, αφου εχουν 1 χιλιοστο διαφορα μηκους με τις lg...Μετα βγαινουν οι lg unprotected αλλα στην ουσια λογω χημειας ειναι protected...Kαι τελικα πως ειπαμε οτι με λενε ?