Σου εφτιαξα μια παραγγελια συμφωνα με τις αρχικες επιλογες που ειχες κανει
Για να μη μπερδευτεις και βαλεις καποια αλλα που πιθανως θα καθυστερησουν κοιτα στη φωτο κατω απ τη περιγραφη του προϊοντος εχει ενα νουμερο πχ SKU 5700500
βαζε μονο αυτο το νουμερο στο search και θα σου βγαζει την αντιστοιχη προταση μου
αυτο που σου αλλαξα ειναι κυριως το mod προτεινω το nemesis επειδη ειναι ενα απ τα πιο αξιοπιστα του Φαστεκ
και το εχουν πολλοι φιλοι απ το φορουμ
Το βαμο αν και δεν ειναι ασχημη επιλογη δε πολυταιριαζει με τα υπολοιπα που εχεις παραγγειλει
Εχω προσθεσει το Kick . Το κικ προσφερει προστασια επειδη το νεμεσις ειναι μηχανικο μοντ και για αρχη θα το χρειαστεις
Προαστασια απο βραχυκυκλωματα απ το αν βαλεις αναποδα τη μπαταρια και μπορεις παραλληλα να ρυθμιζεις και τα βατ που θελεις
να δουλευει το μοντ σε σχεση με τον ατμοποιητη σου .
Ο Καυφουν ο συγκεκριμενος απ οτι λενε ολοι ειναι ο καλυτερος απ τους υπολοιπος
ο Ορχιντ v4 ειναι καλυτερος χωραει περισσοτερο υγρο απ αυτον που ειχες διαλεξει
ο πλουμ βεϊλ ειναι ευκολος στο στησιμο και καταλληλος για να ξεκινησει κανεις το ντριπινγκ
ολα τα προϊοντα που σου εχω βαλει στο καλαθι ξεκινανε αυριο αν παραγγειλεις σημερα
πολλα απο αυτα που εβαλες στο τελος , συρματα μπαμπακια κλπ θελουν 7 ημερες για να ξεκινησουν οποτε θα περιμενουν και τα υπολοιπα που ειναι διαθεσιμα , κριμα δεν ειναι ;
επισης δεν εχεις διαλεξει φορτιστη κι ενα ωμομετρο για να μετρας τις αντιστασεις που θα φτιαχνεις , εκτος κι αν εχεις ηδη , αν δεν εχεις προσθεσε αυτον
http://www.fasttech.com/products/0/10001638/1756402-nitecore-d4-4-slot-digital-battery-charger-w-lcdκαι αυτο
http://www.fasttech.com/products/0/10006334/1519800-atomizer-resistance-tester-ohm-meterσυρματα και βαμβακια προτεινω αρχικα να τα παρεις απο ελλαδα επειδη ειναι φθηνα η εστω βαλτα σε αλλη παραγγελια μονα τους ωστε να μη σου καθυστερησουν τα υπολοιπα (παντα registered air mail ) εστω κι αν δινεις ενα ευρω παραπανω για να σου ερθουν γρηγοροτερα
οι μπαταριες αργουν απο το φαστεκ μεχρι και 2 μηνες η και παραπανω οποτε αγορασε αρχικα απο ελλαδα μια 18350 μια 18500 και μια 18650
χωρις προστασια αφου θα εχεις το Kick, αλλα παντα ΙΜR . Απ Οποιο μεγεθος απο τα 3 δεις οτι σε βολευει οταν ευκαιρισεις παιρνεις μια ακομη
χρειαζονται παντως οσες και ναχεις ..
Νομιζω με αυτο το τροπο θα γλιτωσεις χρονο χρημα κοπο και κυριως απογοητευση
Αν δε σε βγαζουν τα οικονομικα αφαιρεσε καποιον ατμοποιητη πχ τον ορχιντ η τον πλουμ βεϊλ και τα παιρνεις αργοτερα
αν θες κατι αλλο να ρωτησεις εδω ειμαστε
Αν νομιζεις οτι το Vamo θα σε καλυπτει περισσοτερο η δε θα αισθανεσαι ασφαλης με το μηχανικο
βγαλε το νεμεσις και το kick και βαλε το Vamo
τουλαχιστον μεχρι να αποκτησεις μια εμπειρια με τα Mods και παιρνεις αργοτερα το nemesis
Τωρα το ειδα edit ..
Φιλε μου αν δεν εχεις ιδεα τοτε τι θες τον ντριπερ και τον Ορχιντ
ο ορχιντ δουλευει με διπλη αντισταση και ειναι πιθανο να μη σου δουλευει και με το vamo καποιες φορες
Αν εισαι εντελως αρχαριος παρε το vamo και εναν ατμοποιητη απλο εστω τον kayfun η καποιον εργοστασιακο