vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #105 στις: Δεκ 07, 2012, 22:06 »
Σχετικά με τη σχετικότητα των πληροφοριών και την επίδραση της στη χρησιμότητά τους:
Στο δικό μου Τ3 η διαγράμμιση είναι λευκή, ενώ στον Τ3 του βίντεο του gewre μαύρη. Παίζει αυτό ρόλο; Ποιος ξέρει;
Διαφορά στην ταπούλα δεν μπορώ να δω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν υπάρχει.
Όπως έλεγε και ο Θρασύβουλας, Όλα είναι ατμός (έτσι κι αλλιώς).

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Φύλο: Άντρας
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #106 στις: Δεκ 07, 2012, 22:08 »
Λοιπον παιδια προσωπικά έχω δοκιμάσει 2 μόνο κομμάτια απο 2 καταστήματα, ο ένας ήταν ελλατωματικος και είχε γραμματοσειρά arial και ο άλλος μια πιο καλλιγραφική που μου βγήκε τέλειος ( πιθανως arial πλάγια δηλαδή 'italic' χωρίς να είμαι σίγουρος). Οσο τώρα στο θέμα σιλικόνης του ελλατωματικού όταν το βίδωνες επαιρνε σχήμα τραπέζιο ενώ του καλού δεν άλλαζει σχήμα. Τωρα βέβαια εννοείται πως με 2 κομμάτια μόνο δεν τίθεται θέμα ποιότητας και σύγκρισης τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον συμφορουμίτη στο να συγκρίνει τα ευρήματα μου με τα δικά του.

Εdit: για το χρώμα στον καλό είναι λευκή γραμματοσειρά αλλα μάλλον επειδή ειναι σκουρο το tank ενω στον αλλον ειναι μαυρη με clear tank.

Αποσυνδεδεμένος gewre

• Έχει πολύ ακόμα παπαστρούμφ?
  • 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #107 στις: Δεκ 07, 2012, 22:09 »
Η γραμματοσειρά όμως είναι ίδια φαντάζομαι  ;)

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #108 στις: Δεκ 07, 2012, 22:17 »
Εγώ κατάλαβα φίλε gewre αλλα με τη σειρά που έχουν τα μηνύματα δύσκολα βγάζουν οι άλλοι νόημα για αυτο γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο με τα λεγόμενα σου και για ολόκληρο το κομμάτι αλλα και για τις κεφαλες πως να τις ξεχωρίζουμε? Ετσι κι αλλιώς απο την kanger βγαίνουν όλοι οπως λες απλα ειναι διαφορετικες παρτίδες

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #109 στις: Δεκ 07, 2012, 23:09 »
Να σας κάνω δύο τρείς ερωτήσεις.
Εσείς όταν σετάρετε έναν ατμοποιητή σας βγαίνει πάντα το ίδιο ?
Έχει την ίδια ωμική αντίσταση ?
Είναι το ίδιο σφικτό το σύρμα σε όλα ?
Άν ζητήσετε από έναν φίλο σας να σας κάνει το σετάρισμα όπως θέλετε , θα είναι το ίδιο με το δικό σας ?
θα έχουν την ίδια απόσταση οι σπείρες μεταξύ τους ?
καί άλλα πολλά , είναι οι παράγοντες για διαφορετικά αποτελέσματα , από μικρή έως μεγάλη διαφορά .

Προσωπικά καταλαβαίνω διαφορές στους ίδιους ατμοποιητές που βγάζω από το ίδιο κουτάκι , μέχρι και βραχυκυκλωμένους έχω πετύχει , με υπερτροφοδοσία  η υποτροφοδοσία , με διαφορετικές ωμικές αντιστάσεις από αυτές που αναγράφονται , μέχρι και διαφορετικό φιτίλι έχω πετύχει και μάλιστα με τεράστια οπτική διαφορά .

Είναι δυνατόν λοιπόν να είναι όλοι το ίδιο ακριβός όταν σε μιά γραμμή παραγωγής δουλεύουν Κινεζάκια αγόρια - κορίτσια 15 - 16 ετών .
Σήμερα έχουν το τάδε φιτίλι , αύριο ίσος έχουν κάποιο άλλο , φυσικά δοκιμές κάνουν και στήν αρχή ο υπεύθυνος τους λέει πώς ακριβός θα σετάρουν , αυτό μπορεί να αλλάξει και την επόμενη μέρα να τους πεί άλλα , το έχουμε δεί πολλές φορές αυτό το ποίημα.
Άρα μήν παραξενεύεστε που μία παρτίδα είναι καλή και κάποια άλλη όχι  .
Γιά φανταστείτε να βάλουν τους εργάτες να σετάρουν με Mesh !!! τι έχει να γίνει !! :wall: :wall:

« Απάντηση #110 στις: Δεκ 07, 2012, 23:11 »
Παρακαλώ ας μην γενικεύουμε με αγορές από Κίνα ατμοποιητών εργοστασιακών
Στο θέμα μας παρακαλώ

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #111 στις: Δεκ 07, 2012, 23:18 »
Καλησπέρα Γιάννη ..
Ναι έχεις δίκιο αλλά με τα γραφόμενά μου θέλω να τονίσω - διευκρινίσω  της διαφορές που υπάρχουν από παρτίδα σε παρτίδα ατμοποιητών , και όχι για το πως θα σετάρουμε .

Αποσυνδεδεμένος gewre

• Έχει πολύ ακόμα παπαστρούμφ?
  • 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #112 στις: Δεκ 08, 2012, 09:22 »
Εγώ κατάλαβα φίλε gewre αλλα με τη σειρά που έχουν τα μηνύματα δύσκολα βγάζουν οι άλλοι νόημα για αυτο γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο με τα λεγόμενα σου και για ολόκληρο το κομμάτι αλλα και για τις κεφαλες πως να τις ξεχωρίζουμε? Ετσι κι αλλιώς απο την kanger βγαίνουν όλοι οπως λες απλα ειναι διαφορετικες παρτίδες

Δεν υπάρχει πουθενά μπέρδεμα. Τα είπα στο βίντεο, τα έδειξα. Δεν έχει ουσία να το αναλύουμε περισσότερο.
Κοιτάμε τη γραμματοσειρά και το σιλικονάκι που είναι πάνω από την αντίσταση.

Ο ατμοποιητής είναι πολύ καλός, και τελείωσε. Υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι μούφες όπως σε όλους και πάμε παρακάτω.
Ας ελπίσουμε ότι δε θα έχει την τύχη του Τ2. Αυτά τα ολίγα.

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #113 στις: Δεκ 08, 2012, 11:04 »
Αυτον εδω τον εχει δοκιμασει καποιος ?
http://www.tinydeal.com/24ml-ego-ce4-atomizer-for-ego-e-cigarette-p-76048.html
Δεν ειναι ο Τ3 και ουτε ανοιγει απο κατω (με σπειρωμα).

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #114 στις: Δεκ 08, 2012, 11:42 »
Είναι bottom coil πιθανόν να έχει κεραμικό γιατί φαίνεται ποιό μεγάλος ο χώρος της φιτιλοαντίστασης .
δέν ξεβιδώνει από κάτω για να μήν επισκευάζεται εύκολα , το επιστόμιο είναι ιδιο με του Τ3 που όμως ξεβιδώνει για να παρέχουμε τροφοδοσία υγρού από πάνω .
Δέν μένει παρά να τον δοκιμάσουμε. :yes:

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 223
« Απάντηση #115 στις: Δεκ 08, 2012, 23:24 »
Για το tinydeal έχω κωδικό: shopcart8off που δίνει έκπτωση 8% και ισχύει μέχρι 12 Δεκ. Προσοχή μόνο μην ψαρώσετε και ψωνίσετε καμιά μπαταρία που φαίνονται φτηνές - πρόκειται για απάτη.

« Απάντηση #116 στις: Δεκ 10, 2012, 23:16 »
ξερει κανεις αν μπορουμε να αλλαξουμε εμεις φυτιλοαντισταση και οχι ολη την κεφαλη?υπαρχει κανα βιντεακι?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
« Απάντηση #117 στις: Δεκ 10, 2012, 23:19 »
Κοίτα αυτό το βήμα..
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=14221.0

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

« Απάντηση #118 στις: Δεκ 11, 2012, 11:10 »
Παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει εάν έχει παρατηρήσει διαρροές
από το tube ή από το drip ?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #119 στις: Δεκ 11, 2012, 11:56 »
Από το tube όχι.
Από το drip tip, όταν τον γεμίζω, φεύγουν μερικές σταγόνες. Όταν είναι κλειστός, δεν έχει διαρροή. Τώρα μόλις (για τις ανάγκες της απάντησης) τον έκανα θερμόμετρο υδραργύρου (τίναγμα ανάποδα) και δεν έσταξε τίποτα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878229 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911154 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520698 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376291 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ