vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

359 επισκέπτες, 5 χρήστες
Mantis039, Tem, Buliwyf, gama, manoslykos

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος spixri

• *
  • 92
  • Φύλο: Άντρας
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #330 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 09:44 »
Ειμαι και εγω ενας απο τους απογοητευμενους του ΜΤ3 .Οπως λενε μερικοι εδω θα πρεπει να επεσα σε ελαττωματκη παρτιδα Δεν ξερω απο που να τον μαζεψω το βασικο ομως ειναι η πλαστικιλα που μου φερνει το drip tip 3 ημερες τωρα που τον βασανιζω και με βασανιζει.Συμφωνω με τον Giannis Pap για το φιλτραρισμα  αλλα νομιζω οτι καποια στιγμη θα πρεπει να παψουμε να ψάχνουμε μεσα σε ενα κουτι αυτον που δουλευει και ποια παρτιδα ειναι καλη και ποια οχι. Οπως δεν καταλαβαινω και γιατι να αγοραζω κατι που δεν εχει εγγυηση. Η εταιρια που δινει 3 ημερες εγγυηση στους ατμοποιητες της δηλ ειναι χαζη ?! Οι αλλοι γιατι δεν δινουν ? Και δεν μιλαω για το εαν δεν μου αρεσει η οχι αλλα  οταν πας εκει σου λενε οτι μαλλον επεσες σε ελαττωματικό κομματι αγορασε μια καινουργια κεφαλή και να δεις πως θα παει 

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #331 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 10:45 »
το προβλημα ειναι εδω
http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=t3+clearomizer
ειναι τα πολλα εργοστασια κατασκευης , αρα ......οσα εργοστασια τοσες διαφορετικες παρτιδες και τοσες διακυμανσεις στην ποιοτητα.
θα πρεπει στα review να λεμε και το εργοστασιο κατασκευης πλεον ετσι οπως παει.....

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #332 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 14:10 »
Εγώ πάλι γιατί έχω ενθουσιαστεί τόσο δεν ξέρω.
Είναι η πρώτη φορά που με έναν εργοστασιακό ατμοποιητή βρίσκω αρκετά κρύο ατμό ,πάαααρα πολύ καλή γεύση,τρελό ντουμάνι και πολύ χτύπημα(κατέβασα κατά 2mg την νικοτίνη γιατί δεν άντεχα  :-[ ).

Το μόνο κακό είναι οτι με σκέτη vg νομίζω οτι μπουκώνει κάπως και σε απανωτές τζούρες μου φέρνει καμμένο.
Αυτό είναι και το μόνο μείον ως τώρα,θα το παλέψω όμως λιγάκι γιατί μου φαίνεται οτι αξίζει τον κόπο.

Τέλος να αναφέρω οτι η κεφαλή είναι 1,8Ω και επάνω στο τζαμάκι γράφει Tabac BCC .

Δοκίμασε να βάλεις ανάποδα το σιλικονάκι στο σωλήνα, έτσι ώστε να ελευθερώσεις τα φυτίλια και να αυξήσεις την τροφοδοσία. Αν δεν πιάσει, άνοιξέ τον και αφαίρεσε μερικές ίνες από το φυτιλάκι, βάζοντας πάλι το σιλικονάκι σωστά. Αν ούτε αυτό δουλέψει, ξαναβάλ'το ανάποδα.
Από πού Κώστα;  ::)

Πάντως πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου! Θέλω να δοκιμάσω τον Τ3 και δε μπορώ. Εκεί που γράφουν κάποιοι θετικά, έρχονται άλλοι στο καπάκι και γράφουν αρνητικά! Κάποιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι και κάποιοι άλλοι πολύ απογοητευμένοι... Πάνω που πάω να παραγγείλω (θέλω να πάρω έναν νέο άτμο) εμφανίζονται κάποιοι και τον θάβουν  :wall:

Προσωπικά χρησιμοποιώ της Essence, δεν έχω ιδέα σε ποιο εργοστάσιο φτιάχνονται, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #333 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 19:53 »
Χθες πήρα δύο από egotube. Ο πρώτος ήταν άψογος, ούτε διαρροές, ούτε καμένο. Σήμερα παρέδωσε  το πνεύμα, κάηκε γιατί το Vmax δεν αστειεύεται!
Τον επισκεύασα πανεύκολα με 16άρι σύρμα στα 2.4 Ohm, μονό φιτίλι 2 mm και έγινε σαν καινούργιος. Από τους καλύτερους ατομάιζερ που έχω τους 12 μήνες που χρησιμοποιώ Η.Τ

Αποσυνδεδεμένος Amcm

• **
  • 114
« Απάντηση #334 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 20:44 »
 Για όσους έχουν προβλήματα με την τροφοδοσία, καμένο και μπουρμπουλήθρες, δοκιμάστε το παρακάτω.
 Όταν είναι γεμάτος ο ατμοποιητής, ξεσφίξτε λίγο την κεφαλή. Αυτό αυξάνει την τροφοδοσία και βελτιώνει το πρόβλημα με το καμένο (προσοχή μην ανοίξει και αδειάσει το υγρό – καλύτερα να γίνεται με τον ατμοποιητή ανάποδα). Όσο αδειάζει το υγρό (πέφτει η στάθμη του) σφίξτε λίγο παραπάνω για να απαλλαγείτε από τις μπουρμπουλήθρες. 
Δεν ισχυρίζομαι ότι λύνει όλα τα προβλήματα, ούτε ότι δουλεύει πάντα (εγώ έκανα και τα άλλα που λένε τα παιδιά πχ αφαίρεση extra φυτιλιών) 
Δεν διεκδικώ την πατρότητα της ιδέας. Και εγώ κάπου εδώ μέσα το διάβασα και το δοκίμασα.
Είναι πολύ απλό και γρήγορο. Δε χάνετε κάτι να δοκιμάσετε.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #335 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:02 »
δουλευω κανα μηνα τον τ3 και ολα μου πανε  καλα απο το θεμα ατμο...την περασμενη βδομαδα πηρα μια 900αρα μπαταρια ego,χθες την φορτησα και πηγα να βαλω επανω τον ατμο ΚΑΙ..... δεν κουμπωνε.για την ακριβεια κουμπωνε αλλα δεν εκανε επαφη.και βλεπω οτι η καινουρια μπαταρια που πηρα ναι μεν ειναι ego,ιδια εμφανισιακα με την παλια μου,απο το ιδιο καταστημα αλλα εχει μεγαλυτερο σπειρωμα.η παλια μου εχει 3 βολτες και η καινουρια εχει 5 με αποτελεσμα να μην κανει επαφη ο τ3.εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα??και γενικα πως μπορω να το σωσω το θεμα

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #336 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:08 »
Με ενα ανταπτορακι 510 σε ego πιστευω να το λυσεις το προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #337 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:13 »
off topic εντελως το θεμα που ανοιξα αλλα  :eyesplash: .μα ειναι ego,και δεν εχω κανενα μα κανενα αλλο προβλημα με κανενα αλλο ατμο,μονο με τον τ3 και μονο με αυτη την μπαταρια.γενικα το εχετε ξανα ακουσει να εχουν διαφορα στις βολτες με αποτελεσμα να μην μπορει να κουμπωσει ο τ3?

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
« Απάντηση #338 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:16 »
Το ανταπτορακι θα βιδωσει το κατω μερος του στα εσωτερικα σπειρωματα της μπαταριας σου
ενω το πανω μερος του θα βιδωσει εσωτερικα στον τ3

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #339 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:20 »
και αν ο ανταπτ εχει και αυτος 5 βολτες σαν την μπαταρια?το ιδιο προβλημα δεν θα εχω?τι να πω δεν ξερω... θα ρωτησω και στο καταστημα που τις πηρα ευχαριστω παντως

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:23 »
Δες πως ειναι στην φωτο για να καταλαβεις. Εχουμε βγει και off απο το νημα :angel:

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:27 »
Γνωστό πρόβλημα των Τ2 & Τ3 με μερικά σπειρώματα 510...
Μερικές φορές λύνεται μη βιδώνοντας τον ατμοποιητή μέχρι τέρμα αλλά σταματώντας μόλις "σκληρήνει" το βίδωμα, αλλές φορές με αντάπτορα 510 to eGo όπως είπε ο navy και μερικές φορές μόνο αλλάζοντας μπαταρία...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:32 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:28 »
ναι τα ξερω τα ανταπτορακια πως ειναι εχω δει...στη συγκεριμενη φωτο το σπειρωμα ειναι ιδιο με της μπαταριας μου οποτε ...δεν θα εχω το ιδιο προβλημα?

δλδ θα πρεπει να ρωταω στα online καταστηματα τι σπειρωμα εχει η ego???βλεπω τον πατερα μου να το ξανα γυριζει στα "σκληρα prince του "τεσπα ευχαριστω παιδια και συγνωμη για το ολοοοοο off

Συγχώνευση συνεχόμενων πόστς
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:33 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:35 »
Πολύ καλός αντάπτορας για τέτοιες περιπτώσεις -αλλά ακριβός- είναι αυτός της Provape  (http://www.fabvape.gr/provape/provari-accessories-provape?product_id=188) με πάνω κάτω προεξέχοντα πόλο και 100% στεγανότητα...

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 12:53 »
ναι συμφωνω και γω για την ποιοτητα και ολα καλα ,αλλα το ανεφερα και πριν στον φιλο που ανεβασε και φωτο οτι και οι 2 ανταπτορες εχουν το ιδιο σπειρωμα με την μπαταρια μου δλδ μεγαλο.η μπαταρια που εχει προβλημα εχει 5-6 σπειρωματα ενω αυτες που δουλευουν κανονικα εχουν λιγα 3 σπειρωματα νομιζω.οποτε υποθετω οτι και τον ανταπτορα να βαλω απο την στιγμη που φαινετε να εχει τα ιδια σπειρωματα με την μπαταρια μου και εκει δεν θα εχω το ιδιο προβλημα?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359787 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99907 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F