vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 7 χρήστες
chrantones, Olga68, gianniskouk, tsoutseki, manoslykos, Buliwyf, I.P

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
  • Φύλο: Άντρας
    • UCA coin
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #315 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 16:27 »
Δηλαδή άκυρη η παραγγελία μου...
Παρελαβα και γω σημερα τον Τ3. Απλα να πω οτι θα γινει ο αγαπημενος μου ατμοποιητης !
Ουτε διαρροες ,ουτε τιποτα.
Το μονο κακο ... πολυ ντουμανι ρε παιδι μου !!   :tongue_smilie: :))
Ειμαι υπερ-ευχαριστημενος !  :thumpup: :thumpup:
Από ποιό κατάστημα; :hmmm: Να μη λέμε συνέχεια τα ίδια ρε γκάϊς ;)

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #316 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:52 »
Για τον φιλο ατμιστη επανω,το πηρα απο Tinydeal.com .
Τωρα που τον δουλεψα και γω κανα δυο μερες περιπου,μπορω να πω την γνωμη μου.

Η γευση καλη,αλλα οχι σαν του mini did,που τον χρησιμοποιω καθε μερα και καταλαβαινω τι ατμιζω.
Τωρα θα μου πειτε...ο ενας με πλεγμα και ο αλλος με φυτιλι...  :)
Γουργουρητα ειχα πολλα,αλλα χωρις να κατεβαινει υγρο κατω στον πολο.Κανα 2-3 φορες τον γυρισα και αναποδα,ωστε να βγουν οι υδρατμοι που μενουν μεσα,απο το επιστομιο και μετα λιγο σκουπισμα με μια χαρτοπετσετα.
Το ντουμανι ειναι καλο !
Καμμενο δεν πηρα καθολου ,ακομη και οταν εφτασε το υγρο στο 0,4ml και σε απανωτες τζουρες (ετσι για δοκιμη) !
ο ατμος του παει προς το χλιαρο με κρυο .
Η τζουρα του αερατη και αναγκαστηκα να κλεισω την μια τρυπουλα.
Το πλαστικο του τανκ,θαμπωσε απο ενα υγρο,αλλα μ αρεσει ! Εχει γινει πολυ Icy !  :))

Αποσυνδεδεμένος marios00apoel1

• **
  • 167
« Απάντηση #317 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 11:58 »
πηρα ενα πακετο με τον Τ3 και ειναι ο χειροτερος που δοκιμασα ως τωρα..και στους 5 ι διαρκεια ζωης τους ηταν απο 2 ωρες μεχρι 8 ωρες, εβαζε υγρο πολλυ μεσα και δεν εβγαζε ατμο σε καπια στιγμη και ηταν για πεταμα..
ετυχε και σε αλλο η μπορει ο κατασκεβαστης του να μην ηταν καλος..
τον πιρα απο κινεζικο site

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #318 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 12:26 »
αν θες,πες απο που τον πηρες,ωστε να μην την πατησει καποιος που θελει να τον αγορασει.  ;)

Αποσυνδεδεμένος nikolis2000

• **
  • 190
« Απάντηση #319 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 06:18 »
Εγω οπως ειχα πει στο τριτο γεμισμα μου ηρθε να τον πεταξω.Μονο καμενο.Τον αφησα μια μερα και τον ξαναδοκιμασα.Λοιπον στα 3.8V  1 στις 10 τζουρες καμμενο και αυτο πολυυυυ στο βαθος.στα 4 και 4.2  9 στις 10 καμμενο αλλα εντονο καμμενο.Γευση?Και αυτη η λιγη παει ανυπαρκτη.Χτυπημα?Bella valente 24αρι το εδωσα σε ενα φιλο που κανει tribecca 6αρι και δεν καταλαβε διαφορα.Στις 2 τρυπες οδοντογλυφιδες και παλι αερατη αρκετα τζουρα.Του εβαλα πανω την ανταλλακτικη κεφαλη και στο συρταρι in case of  very very very emergency.
Α!Η καινουργια συμπεριφορα με 2 γεμισματα.Αυτο που το ειχα παρατησει και το ξαναγεμισα αλλα δεν αλλαξε κατι

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #320 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 11:59 »
[youtube]QBa7cHSvM5Q[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #321 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 13:00 »
Το έγραψα και στο youtube σαν σχόλιο, no kefales MT3 1,6mm- no party. Αν θέλεις ξανά τέτοια κεφαλή που φοράει πρέπει να τον αγοράσεις ολόκληρο. Αλλα έτσι κι αλλιως πάμε για καινούργια γενιά οπότε μικρό το κακό...

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #322 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 13:33 »
H Alter Ego εχει μονο ΜΤ3 και οχι Τ3 αλλα τις κεφαλες τις γραφει Τ3. Οποτε φανταζομαι οτι ειναι για τον ΜΤ3 αφου τον απλο δεν τον εχει. Το ιδιο και η atmomixani εχει ξεχωριστα τις κεφαλες Alter Ego T3 και ξεχωριστα τις Τ3. Πιθανολογω οτι ειναι για τον μεταλλικο. Δεν εχω παρει και δεν ξερω, αλλα αν ψαχνεις και δε βρισκεις καν'τους μια ερωτηση.

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #323 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 14:10 »
Το κατάστημα που μου το έστειλε πρέπει να έχει κεφαλές, όπως σου έγραψα και στο youtube.  ;D

Αποσυνδεδεμένος pikachukaki

• **
  • 124
Re: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #324 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 14:27 »
Πολυ καλος τον ατμιζω 2βδομαδες τωρα καλη γευση με flavor tuscan 12mg τρελο χτυπημα σε σημειο να με πιανει βηχας σε μερικες τζουρες αν και με ερτοστασιακη μπαταρια!απο βδομαδα που θα παρω VV θα τον δω και με περισσοτερα watt τη ψαρια πιανει!

Sent from my U8800Pro using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #325 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 18:04 »
13:55 παράγγειλά δύο κομμάτια ΜΤ3 clearomiser στο egotube.gr 16.39 τους είχα!!!
Στιβαρή μεταλλική κατασκευή με βελούδινη υφή σε ωραία χρώματα (dark bordeaux electric & dark blue electric) αλλά δυστυχώς με fix πλαστικο drip tip...

Μετά από ένα πρόχειρο πλύσιμο των κεφαλών με καθαρό οινόπνευμα γέμισα τον ένα με RY4 της Inawera σε βάση EJG - e42.gr 50VG/50PG και τον άλλο με Smoke της after-8 σε βάση Inawera Dirty 50VG / 50PG...

Πρώτες εντυπώσεις με τις μαμίσιες κεφαλές (και οι δύο 2.6 Ω στο ProVari 2.5 Ω στο WildFire) στα 4.5 Volt:

Γεμισμα: Πανεύκολο...

Διαρροές: Μηδενικές...

Τζούρα: Αρκετά αεράτη εν σχέσει με το Vivi Nova*...

Απόδοση γεύσης: Αριστη χωρίς καν υποψία καμένου καλύτερη (ειδικά στο Smoke) απ' αυτήν που μου δίνει το Vivi Nova*...

Xτύπημα: Αρκετά καλό λίγο κατώτερο απ' αυτό που μου δίνει το Vivi Nova*...

Ντουμάνι: Iκανοποιητικό...

*με Κεφαλή στα 2.8 Ω και Τάση στα 4.5 Volt

Edit: Mετά από πάνω από 2 μέρες αποκλειστικής χρήσης μπορώ να πώ ότι ο ΜΤ3 είναι ένας πάρα πολύ καλός ατμοποιητής κάτά τη γνώμη μου μόλις ένα click παρακάτω από τον Vivi Nova και αυτό βασικά λόγω της αρκετά αεράτης τζούρας του και του fix πλαστικού drip tip του...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 31, 2013, 15:32 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #326 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 18:58 »
Καλά και εγώ ακριβώς αυτό παθαίνω οταν αλλαζω απο vivi σε Τ3, λέω γίνεται τόσο αεράτη τζούρα? Αλλα μετα απο λίγη ωρα δεν ξερω ευχαριστιέμαι περισσότερο με τον Τ3  :hmmm:

« Απάντηση #327 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 21:54 »
Εγώ πάλι γιατί έχω ενθουσιαστεί τόσο δεν ξέρω.
Είναι η πρώτη φορά που με έναν εργοστασιακό ατμοποιητή βρίσκω αρκετά κρύο ατμό ,πάαααρα πολύ καλή γεύση,τρελό ντουμάνι και πολύ χτύπημα(κατέβασα κατά 2mg την νικοτίνη γιατί δεν άντεχα  :-[ ).

Το μόνο κακό είναι οτι με σκέτη vg νομίζω οτι μπουκώνει κάπως και σε απανωτές τζούρες μου φέρνει καμμένο.
Αυτό είναι και το μόνο μείον ως τώρα,θα το παλέψω όμως λιγάκι γιατί μου φαίνεται οτι αξίζει τον κόπο.

Τέλος να αναφέρω οτι η κεφαλή είναι 1,8Ω και επάνω στο τζαμάκι γράφει Tabac BCC .

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 04:57 »
Από πού Κώστα;  ::)

Πάντως πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου! Θέλω να δοκιμάσω τον Τ3 και δε μπορώ. Εκεί που γράφουν κάποιοι θετικά, έρχονται άλλοι στο καπάκι και γράφουν αρνητικά! Κάποιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι και κάποιοι άλλοι πολύ απογοητευμένοι... Πάνω που πάω να παραγγείλω (θέλω να πάρω έναν νέο άτμο) εμφανίζονται κάποιοι και τον θάβουν  :wall:

« Απάντηση #329 στις: Φεβρουαρίου 02, 2013, 05:51 »
Αυτό ακριβώς είναι που πολλές φορές διίστανται οι απόψεις και σε μπερδεύουν περισσότερο.
Μέσα όμως από αυτές βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα όταν φιλτραριστούν.
Τώρα το πως θα τις χρησιμοποιήσει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικής επιλογής.

Για τον ατμοποιητή όπως έχω γράψει - μετά από διθυράμβους ένθεν και ένθεν - έχω να πω
ότι είναι ίσως ο πιο παρεξηγημένος και κατά τη γνώμη μου, όταν ακόμα πριν τον δοκιμάσουμε
είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα clearomizers. Αυτές οι προσδοκίες που κάποιοι του είχαν
προσδώσει αποδείχτηκαν φρούδες και αρκετά μέτριος θα έλεγα.
Χαίρομαι που κάποιοι τον βρήκαν "συνταρακτικό" και "μοναδικό" εμένα δεν μου 'κατσε από
την αρχή καλά ... μέτριος.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359795 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114207 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374726 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99908 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F