vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

624 επισκέπτες, 8 χρήστες
manoslykos, camber, kon95, Blackwolf, Doubt, antiklitos140, makis1975, PsykieG

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 22:06 »
Σχετικά με τη σχετικότητα των πληροφοριών και την επίδραση της στη χρησιμότητά τους:
Στο δικό μου Τ3 η διαγράμμιση είναι λευκή, ενώ στον Τ3 του βίντεο του gewre μαύρη. Παίζει αυτό ρόλο; Ποιος ξέρει;
Διαφορά στην ταπούλα δεν μπορώ να δω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν υπάρχει.
Όπως έλεγε και ο Θρασύβουλας, Όλα είναι ατμός (έτσι κι αλλιώς).

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Φύλο: Άντρας
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 22:08 »
Λοιπον παιδια προσωπικά έχω δοκιμάσει 2 μόνο κομμάτια απο 2 καταστήματα, ο ένας ήταν ελλατωματικος και είχε γραμματοσειρά arial και ο άλλος μια πιο καλλιγραφική που μου βγήκε τέλειος ( πιθανως arial πλάγια δηλαδή 'italic' χωρίς να είμαι σίγουρος). Οσο τώρα στο θέμα σιλικόνης του ελλατωματικού όταν το βίδωνες επαιρνε σχήμα τραπέζιο ενώ του καλού δεν άλλαζει σχήμα. Τωρα βέβαια εννοείται πως με 2 κομμάτια μόνο δεν τίθεται θέμα ποιότητας και σύγκρισης τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον συμφορουμίτη στο να συγκρίνει τα ευρήματα μου με τα δικά του.

Εdit: για το χρώμα στον καλό είναι λευκή γραμματοσειρά αλλα μάλλον επειδή ειναι σκουρο το tank ενω στον αλλον ειναι μαυρη με clear tank.

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 22:09 »
Η γραμματοσειρά όμως είναι ίδια φαντάζομαι  ;)

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 22:17 »
Εγώ κατάλαβα φίλε gewre αλλα με τη σειρά που έχουν τα μηνύματα δύσκολα βγάζουν οι άλλοι νόημα για αυτο γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο με τα λεγόμενα σου και για ολόκληρο το κομμάτι αλλα και για τις κεφαλες πως να τις ξεχωρίζουμε? Ετσι κι αλλιώς απο την kanger βγαίνουν όλοι οπως λες απλα ειναι διαφορετικες παρτίδες

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 23:09 »
Να σας κάνω δύο τρείς ερωτήσεις.
Εσείς όταν σετάρετε έναν ατμοποιητή σας βγαίνει πάντα το ίδιο ?
Έχει την ίδια ωμική αντίσταση ?
Είναι το ίδιο σφικτό το σύρμα σε όλα ?
Άν ζητήσετε από έναν φίλο σας να σας κάνει το σετάρισμα όπως θέλετε , θα είναι το ίδιο με το δικό σας ?
θα έχουν την ίδια απόσταση οι σπείρες μεταξύ τους ?
καί άλλα πολλά , είναι οι παράγοντες για διαφορετικά αποτελέσματα , από μικρή έως μεγάλη διαφορά .

Προσωπικά καταλαβαίνω διαφορές στους ίδιους ατμοποιητές που βγάζω από το ίδιο κουτάκι , μέχρι και βραχυκυκλωμένους έχω πετύχει , με υπερτροφοδοσία  η υποτροφοδοσία , με διαφορετικές ωμικές αντιστάσεις από αυτές που αναγράφονται , μέχρι και διαφορετικό φιτίλι έχω πετύχει και μάλιστα με τεράστια οπτική διαφορά .

Είναι δυνατόν λοιπόν να είναι όλοι το ίδιο ακριβός όταν σε μιά γραμμή παραγωγής δουλεύουν Κινεζάκια αγόρια - κορίτσια 15 - 16 ετών .
Σήμερα έχουν το τάδε φιτίλι , αύριο ίσος έχουν κάποιο άλλο , φυσικά δοκιμές κάνουν και στήν αρχή ο υπεύθυνος τους λέει πώς ακριβός θα σετάρουν , αυτό μπορεί να αλλάξει και την επόμενη μέρα να τους πεί άλλα , το έχουμε δεί πολλές φορές αυτό το ποίημα.
Άρα μήν παραξενεύεστε που μία παρτίδα είναι καλή και κάποια άλλη όχι  .
Γιά φανταστείτε να βάλουν τους εργάτες να σετάρουν με Mesh !!! τι έχει να γίνει !! :wall: :wall:

« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 23:11 »
Παρακαλώ ας μην γενικεύουμε με αγορές από Κίνα ατμοποιητών εργοστασιακών
Στο θέμα μας παρακαλώ

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 23:18 »
Καλησπέρα Γιάννη ..
Ναι έχεις δίκιο αλλά με τα γραφόμενά μου θέλω να τονίσω - διευκρινίσω  της διαφορές που υπάρχουν από παρτίδα σε παρτίδα ατμοποιητών , και όχι για το πως θα σετάρουμε .

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 08, 2012, 09:22 »
Εγώ κατάλαβα φίλε gewre αλλα με τη σειρά που έχουν τα μηνύματα δύσκολα βγάζουν οι άλλοι νόημα για αυτο γιατί δεν κάνεις ένα βίντεο με τα λεγόμενα σου και για ολόκληρο το κομμάτι αλλα και για τις κεφαλες πως να τις ξεχωρίζουμε? Ετσι κι αλλιώς απο την kanger βγαίνουν όλοι οπως λες απλα ειναι διαφορετικες παρτίδες

Δεν υπάρχει πουθενά μπέρδεμα. Τα είπα στο βίντεο, τα έδειξα. Δεν έχει ουσία να το αναλύουμε περισσότερο.
Κοιτάμε τη γραμματοσειρά και το σιλικονάκι που είναι πάνω από την αντίσταση.

Ο ατμοποιητής είναι πολύ καλός, και τελείωσε. Υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι μούφες όπως σε όλους και πάμε παρακάτω.
Ας ελπίσουμε ότι δε θα έχει την τύχη του Τ2. Αυτά τα ολίγα.

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 08, 2012, 11:04 »
Αυτον εδω τον εχει δοκιμασει καποιος ?
http://www.tinydeal.com/24ml-ego-ce4-atomizer-for-ego-e-cigarette-p-76048.html
Δεν ειναι ο Τ3 και ουτε ανοιγει απο κατω (με σπειρωμα).

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 08, 2012, 11:42 »
Είναι bottom coil πιθανόν να έχει κεραμικό γιατί φαίνεται ποιό μεγάλος ο χώρος της φιτιλοαντίστασης .
δέν ξεβιδώνει από κάτω για να μήν επισκευάζεται εύκολα , το επιστόμιο είναι ιδιο με του Τ3 που όμως ξεβιδώνει για να παρέχουμε τροφοδοσία υγρού από πάνω .
Δέν μένει παρά να τον δοκιμάσουμε. :yes:

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 222
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 08, 2012, 23:24 »
Για το tinydeal έχω κωδικό: shopcart8off που δίνει έκπτωση 8% και ισχύει μέχρι 12 Δεκ. Προσοχή μόνο μην ψαρώσετε και ψωνίσετε καμιά μπαταρία που φαίνονται φτηνές - πρόκειται για απάτη.

« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 10, 2012, 23:16 »
ξερει κανεις αν μπορουμε να αλλαξουμε εμεις φυτιλοαντισταση και οχι ολη την κεφαλη?υπαρχει κανα βιντεακι?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #117 στις: Δεκεμβρίου 10, 2012, 23:19 »
Κοίτα αυτό το βήμα..
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=14221.0

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

« Απάντηση #118 στις: Δεκεμβρίου 11, 2012, 11:10 »
Παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει εάν έχει παρατηρήσει διαρροές
από το tube ή από το drip ?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #119 στις: Δεκεμβρίου 11, 2012, 11:56 »
Από το tube όχι.
Από το drip tip, όταν τον γεμίζω, φεύγουν μερικές σταγόνες. Όταν είναι κλειστός, δεν έχει διαρροή. Τώρα μόλις (για τις ανάγκες της απάντησης) τον έκανα θερμόμετρο υδραργύρου (τίναγμα ανάποδα) και δεν έσταξε τίποτα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359873 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F