Οπως εγραψα και πιο πανω , οτι λεω ειναι απλα η δικη μου γνωμη και πως βλεπω εγω τα λεφτα σε σχεση με τον εξοπλισμο.
Φιλε μου δεν εχεις αδικο να κοιτας κατι πολυ απλο και απλα να ατμιζεις αντι να καπνιζεις , αλλα υπαρχουν κατα πολυ ανωτερες λυσεις απο μια EGO και σαν δυναμη και σαν διαρκεια.
Ο φιλος πριν εγραψε οτι του βγαζει ολη μερα η ipow2 , αλλα δεν εγραψε και ποσα ml καταναλωνει.
Οταν απο μια τυπου Ego εχεις ονομαστικα 1600mAh , αυτα που ειναι εκμεταλλευσιμα ειναι το πολυ τα 1000mAh.
Aν αναλογιστουμε και το τι χρηση κανουμε (ποσα Watts εχουμε ρυθμησει) , τοτε μπορει να ειναι και λιγοτερα και μαλιστα χωρις να μπορεις να εχεις ενα αποτελεσμα που να σε γεμιζει.
Το να παρεις 15 Watts απο μια τετοιου τυπου μπαταρια , δεν ειναι και ευκολο.
Αντιθετα με κουτακια που εχουν σχεδον το μεγεθος τετοιας μπαταριας και μαλιστα λιγο μικροτερα στο υψος , αυτες οι δυναμεις ειναι πλεον πολυ ευκολα μεγεθη και σαν διαρκεια ειναι εντελως σε αλλο επιπεδο.
Αυτη η μπαταρια λεει οτι εχει 1600mAh και η πιο μικρη LiIon μπαταρια σημερα ειναι στα 1500mAh , αλλα ικανη να σου δωσει τεραστια δυναμη.
Το να βαλεις μια μπαταρια 2500mAh απο τις ανωτερες που υπαρχουν στην αγορα , να τη φορτιζεις με το ιδιο το μοντακι , να εχεις πολλα παραπανω απο αυτα που χρειαζεσαι για οτι γουστο μπορει να σου προκυψει (αστα να υπαρχουν) και να εχεις διαθεσημα τα 2000mAh ..................... κλπ. κλπ. κλπ.............και ολο αυτο με 40 αντε για χατίρι σου 50 € , τοτε δε νομιζω οτι ειναι συμφερον καποια αλλη κινηση , με οτι κριτήρια και να το δεις , απο τη στιγμη που μιλαμε για καποια συσκευη που ειναι ανωτερη απο οποιαδηποτε EGO.
Γνωμη μου φυσικα και χωρις να αναιρω τα λεγόμενα και τις σκεψεις κανενος
Υ.Γ.
Με προλαβατε . Μαζι γραφαμε