Φιλε Deny καλησπερα.Αν μιλουσες για ενα -δυο συγκεκριμενα, σιγουρα κατι θα μπορουσαν να σου πουν/προτεινουν οι κατεχοντες των αντιστοιχων mod εδω μεσα,η' οι κατα πολυ εμπειροτεροι απο εμενα τον ασχετο σχεδον.
Ωστοσο απο την στιγμη που κανεις λογο για πολλα mods ,σε βαθος χρονου/νων και διαφορων εταιρειων, στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι μαλλον κακη χρηση-απροσεξια απο την πλευρα σου.
Το βρισκω απιθανο τοσα mods να ειχαν ολα προβλημα,εκτος κι αν ολα ηταν αγορασμενα μεταχειρισμενα και ηδη ταλαιπωρημενα,η' εξαιρετικα φθηνα/φθηνιαρικα. Στατιστικα δυσκολο ομως...Αρα μαλλον τα ταλαιπωρεις (μεταφορα,αποθηκευση,υγρασιες,πεσιματα,υπερθερμανση,κακες μπαταριες,κτλ) πολυ, η' καποιοι απο τους ατμοποιητες σου πανε το δακρυ κορομηλο, και περναει απο τον πολο μεσα στο mod και κανει ζημια στις πλακετες.Θα σου προτεινα πριν πας σε καποιο απο τα λιγα υποτιθεμενα αθραυστα,αδιαβροχα κτλ mod που κυκλοφορουν (αν δεν εχεις ηδη), να δοκιμασεις και να ανοιξεις μερικα απο τα χαλασμενα σου αν τα εχεις κρατησει,να τα καθαρισεις σχολαστικα με καθαρο οινοπνευμα η' αλλο καταλληλο για ηλεκτρικους μηχανισμους/πλακετες κτλ υγρο και να ξαναδοκιμασεις. Εκανα το ιδιο πραγμα ακριβως με αυτο που σου προτεινω (κατοπιν συμβουλης κι εγω ) και ω του θαυματος! ΄το μοντακι που ειχα ξεγραμμενο επειδη ειχε μετατραπει σε φωτορυθμικο αρχικα και κατοπιν επαυσε να δεχεται φορτιση,ξαναζωντανεψε και λειτουργει κανονικα!! Ηταν πηγμενο στα υγρα αναπληρωσης μεσα.
Προσωπικη μου αποψη φυσικα χωρις να ειμαι γνωστης οπως σου ειπα ηδη. Για περισσοτερη βοηθεια,καποιος πιο εμπειρος θα σου προτεινει κατι αλλο πιθανοτατα. Καλη τυχη ευχομαι,ειναι οντως σπασιμο αυτο που αναφερεις,χωρια το κοστος φυσικα..