Ολο το πρωινο σημερα , ατμιζα δυο καινουρια μοντακια που πραγματικα μου εκαναν μεγαλη εντυπωση .
Και τα δυο ειναι απο γνωστές και πολυ καλες εταιριες με παγκοσμια (καλη) φημη :
Το πρωτο ειναι το :
VGOD PRO 150http://www.officialvgod.com/vgod-pro150-box-mod/Παρα πολυ καλο ρευμα .Με μοντακια κατωτερης ποιοτητας , ατμιζω τους Origen MKII , Nextiny στα 20 Watts.
Με το PRO ανεβασα στα 30 Watts και υπηρχε απλα πιο εντονη λειτουργια .
Δεν πηρα καμενο , ενω με το SXK mini , Wismec RX 200 , Limitless δεν μπορω να ανεβασω πανω απο τα 20 - 22 Watts.
Πολυ ωραιο πιάσιμο και ο διακοπτης λειτουργιας ειναι με τετοια κατασκευη που μπορεις να τον πατησεις πολυ ανετα , χωρις καμια απολυτως προσπαθεια.
Ειναι σε θεση που δεν με βολευει γιατι θελω το Fire στον αντιχειρα , αλλα με το PRO μπορεις απλα να πιασεις το μοντακι και με το εσωτερικο του δεικτη να πατησεις παρα πολυ ανετα το fire.
Πραγματικα μου αρεσε το μοντακι και σαν μεγεθος ειναι κατα πολυ μικροτερο απο οσο δειχνει.
Στο δικο μου χερι ιδιαιτερα ..... , χανεται .....
Το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσε ειναι το εξης :
Η τιμη του ειναι καπου κοντα στα 150€ , αλλα για ενα αυθεντικο και καλης κατασκευης μοντακι αυτου του στυλ , θεωρω οτι δεν ειναι και κατι εξωπραγματικο ....
Οι διαστασεις του ειναι :
77mm - υψος
56mm - πλατος
24mm - παχος
Παρα πολυ καλο μοντακι .
Το δευτερο μοντακι ειναι το :
Asmodus minikin V2 180Whttp://ilektronika-tsigara.gr/ilektroniko-tsigaro-syskeues/ilektroniko-tsigaro-siskeues-afairoumeni-mpataria/mods-minikin2-asmodusKαι 'δω το ρευμα μου αρεσε πολυ , αλλα η αποδοση του VGOD PRO μπορω να πω οτι ηταν καπως καλυτερη.
Το δευτερο μοντακι της σημερινης πρωινης μου εμπειριας , ηταν το Asmodus minikin V2 180W
Η οθονη ειναι αφης και το πιασιμο ειναι απιστευτα εργονομικο λογο του σχεδιασμου του.
Eχει πολυ καλη ηφη λογο της cerakote βαφης .
Οι δυο μπαταριες 18650 ειναι η μια διπλα στην αλλη και αναφερονται και στην οθονη σαν left - right.
Ετσι βλεπουμε και ποια μπαταρια μπορει να εχει κατωτερη αποδοση εν καιρο.
Παρα πολλες λειτουργιες με πολυ καλο μενου και η οδονη αφης συμβαλει παρα πολυ στο ''παιχνιδι''
Το μοντακι εχει πολυ καλη τιμη και για αυτα που προσφερει ειναι απολυτα λογικη.
Υ.Γ. Νο1
Στο ιδιο καταστημα υπαρχει και το VGOD PRO 150 αλλα δεν το βλεπω ακομα στο site .....
Υπαρχει ομως ......
Υ.Γ. Νο.2
Τελικα εχουν προχωρισει πολλες εταιριες σε οτι αφορα την αποδοση του ρευματος .
Ευχαριστη εκπληξη ηταν για 'μενα αυτα τα δυο μοντακια ..........