Ο X2N είναι ο PURE X2N, αυτός με το λαμάκι και το μυστικό tcr.
Ο δαίμων έφαγε το PURE.
Πάλι νηστικό τον άφησε η Διαχείριση.
Το s δεν μπορεί παρά να είναι το σπορτ μοδέλο, αλλά μην φανταστείς...
Ζαντολάστιχα για μεγαλύτερη κατανάλωση, αεροτομή για ακόμη μεγαλύτερη και λίγο γαργάλημα στον εγκέφαλο για μέγιστη.
Αφού θα πάρεις καινούργιο, πάρε το κιτ, να μάθουμε κι εμείς κάνα νέο κολπάκι από την παρουσίαση που θα κάνεις.
Την κατάσταση επαέ την γνωρίζεις.
Έχουμε έναν ριβιούερ μη αρκούντως σοβαρό και οι υπόλοιποι είναι πέραν του δέοντος σοβαροί.
Εγώ τι να πρωτοπρολάβω;
Τη μία τρέχω να κλείσω τα καλοριφέρ, την άλλη βουλώνουν οι τουαλέτες, το chat σκονισμένο, στο νήμα για μας τους άντρες προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον πιτσιρικά του '79 τι εννοούσε η ωραιοτάτη δεσποσύνη όταν του ζήτησε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνει και αυτή λίγο γιατί έχει χαρμανιάσει.
Στο αρχικό σου ερώτημα για το καλοκαίρι και τα ρούχα που λιγοστεύουν, ανάλογα από ποια λιγοστεύουν θέλουμε φωτοϋλικό για να σε κατευθύνουμε σωστά.
Η σύνδεση των λιγοστευμένων ρούχων με ss και kanthal, εντυπωσιακή μεν, άστοχη δεν.
Αφού σε κάλυψα απόλες τις μπάντες, δικαιούμαι ολίγο οφ τόπικ.
-Αρχή ΟΦΤΟΠΙΚ- Διαβάζεις με δική σου ευθύνη.Έχεις μοντ, είσαι ευχαριστημένος, θέλεις κάτι μικρό με TC για ss και VW για kanthal.
Με ενσωματωμένη μπαταρία θέλεις το Cuboid (61cm
3).
Με 18650 θέλεις το Pico (73cm
3).
Αξιόπιστα και επώνυμα.
Περιπτώσεις με σκουριές και λοιπές αστοχίες, είναι περιπτώσεις και μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε μοντ.
Αυτό που σε ψήνει και το άλλο που σαρέσει το στυλ του, είναι μεγάλα.
Δεν είναι για μικρό για το καλοκαίρι, είναι για θέλω άλλο ένα και ψάχνω δικαιολογία για την σύζυγο.
-Τέλος ΟΦΤΟΠΙΚ- Να μην ξανασυμβεί!Για επιλογή χρωμάτων,
εδώ.
Για δεσποσύνες με λιγοστά,
παραπέρα.
Βασικά και με όλο το θάρρος που προσπαθώ να σε μπερδέψω, αλλά στο 2ο μήνυμά σου ζήτησες γνώμη από τον ποιο έμπυρο του φόρουμ.
Εξάπακο στη καθισά μου και με το άλλο χέρι να στήνω τον A.R.T. Julia.