vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

382 επισκέπτες, 2 χρήστες
vougiouklakis, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Καταστάσεις που θέλουμε λιγότερο ατμό, τι κάνουμε;

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• 12ποντη γόβα; πφφφφφφ μικρή είναι χαχαχα
  • *
  • 54
  • Φύλο: Γυναίκα
Να υποθέσω οτι εδώ στην ελλάδα δεν υπάρχει κάτι να δοκιμάσουμε; :hmmm: :hmmm: :hmmm: :-\

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Καλησπέρα ..
Έχω κατασκευάσει έναν ατμοποιητή που έχει ωραία και πλούσια γεύση , χτύπημα του θανατά και δεν βγάζει ατμό σχεδόν καθόλου . ;)

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• *
  • 54
Που θα το δούμε αυτό; :) η αστειεύεστε;

Καλησπέρα ..
Έχω κατασκευάσει έναν ατμοποιητή που έχει ωραία και πλούσια γεύση , χτύπημα του θανατά και δεν βγάζει ατμό σχεδόν καθόλου . ;)
Κώστα, τότε δεν χρειάζεται να ατμίζουμε φτάνει να ... μυρίζουμε  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
μιλάμε για λίγο ατμό ή καθόλου?

αν το ζήτημα είναι για καθόλου τότε μια λύση για να μη τρώς τα νύχια σου
απο την έλλειψη νικοτίνης είναι και το πιπάκι nicorette.

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
    • Riza Apartments
Κώστα, τότε δεν χρειάζεται να ατμίζουμε φτάνει να ... μυρίζουμε  :)) :)) :))

Θα κάνω αύριο ένα μικρό Review ;)

Κώστα αν είναι να μην βγαίνει ατμός τότε καλύτερα να έχω το προβάρι χωρίς μπαταρία και
να ρουφάω πιπίλα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: και οικονομία στα υγρά έτσι μέχρι να εξατμιστούν ;D
Σόρρυ για το σαρκασμό αλλά θα περιμένω με αγωνία το review σου  :thumpup:

• 1209
    • Riza Apartments
Στο review θα πνίγομαι από το χτύπημα .. δεν θα βλέπεις ατμό και θα με κοροϊδεύεις ότι σας κάνω πλάκα .
Φαντάζομαι την καζούρα !!!  που θα έχω οπότε θα σκεφτώ σοβαρά αν θα το κάνω τελικά.  :hmmm: :hmmm:

Είμαι περίεργος να δω προχώρα Κώστα ... και μόνο από περιέργεια  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος tasosvaps

• to myalo mou kolhse
  • **
  • 240
  • ntoumanii
υπαρχει μια λυση αν εχουμε genesis βαζουμε την τρυπα αερισμου απεναντι απο το mesh   ;) με αποτελεσμα πολυ λιγο ατμο γευση καλη και χτυπημα στον θεο ;D

Γεύση τι γεύση ? μεταλλική γεύση θα παίρνεις όχι του υγρού  :nope:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Καλησπέρα ..

Κάνει ατμοποίηση αυτός ο ατμοποιητης ? ???
Μήπως τον ανακυκλώνει ξανά σε υγρό τον ατμο? ;D

Εννοείται πως θα κανεις το ριβιου...να περάσεις και στον χώρο των ατμοποιητων... ;) και εγώ περιμένω να τον δω...

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• *
  • 54
τελικά υπάρχει αυτό το η.τ. χωρίς ατμό η αστειευόσαστε; μπορώ να έχω μια απάντηση; Κύριε kritike;  :hmmm: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
πολες φορες αν μπουκωσει ο ατμοποιητης απο πολυ υγρο,δεν βγαζει ντουμανι,αλα εχει καλη γευση και διπλασιο χτυπημα.μου τυχενει πολες φορες.ολοι ομως θελουμε να βλεπουμε και το ντουμανι.ειναι καθαρα ψυχολογικο για μενα.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
θεωρείτε χτύπημα αυτο το πράγμα που σου έρχεται στο λάρυγγα οταν δεν λειτουργεί σωστά ο ατμοποιητής (οχι το πλαστικό) που στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει απο κακό αερισμό (εξασθένηση) του ατμου και δεν μπορεις ουτε να το κατεβάσεις;
χαχα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878223 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362820 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467595 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911086 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520642 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376276 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702448 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ