Με τα λίγα αρώματα που έχεις δε νομίζω ότι θα βγάλεις μια καλή κρέμα καραμέλας. Η αρχική συνταγή βασίζεται στην αμερικανική νοοτροπία, δηλαδή 4-6 αρώματα σε ποσοστά τούμπανο και μας μένει απλώς μια γλυκιά επιγευση, χωρίς να είναι διακριτά τα επιμέρους αρώματα και νότες. Αν θέλεις σώνει και καλά να πειραματιστείς με τα λίγα αρώματα που έχεις, δοκίμασε:
Vanilla custard 5%
Sweet cream 2%
English toffee 2%
Caramel candy 1,5%
Super sweet 0,5%
Η πρόταση μου θα ήταν
Custard premium (fa)/custard (inw) 2%
Bavarian cream (jf)/(tpa) 3,5%
French vanilla creme (tpa)/French vanilla (cap) 2%
Sweet cream (fw)/(tpa) 1%
Caramel butter (wf)/(fw) 1%
English toffee (vta) 1,5%
Butterscotch ripple (fw) 1,2%
Super sweet (cap) 0,5%
Tapatalk