Για μένα ο Phoenix V3 είναι τελείως άχρηστος... τον έφαγε από τη πρώτη μέρα το συρτάρι. Δεν έχει καμμιά σχέση με τον Α7... τις εντυπώσεις μου τις έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα.
Περα από το υλικό που στη τελική δεν έχει και πολύ σημασία καθως δεν πρόκειται να τον "παντρευτούμε" τα αδύνατα σημεία του είναι:
Πλαινή τροφοδοσία αέρα από μια τρυπα που ο κινέζος την έχει χτυπήσει "στον γάμο του καραγκιόζη", και επειδή είμαι λίγο γκαντέμης, στο δικό μου κομμάτι, έχει κάτσει ακριβώς πάνω στο πόλο με αποτέλεσμα όλο κάποια ίνα από το φυτίλι να βρίσκεται μπροστά και να βουλώνει. Επιπλέον πιστεύω από λάθος, στον δικό μου υπάρχει και μια δεύτερη τρυπα λίγο πιο χαμηλά από την πρώτη, σχεδόν στο επίπεδο της βάσης, με αποτέλεσμα να μη πέρνει πάνω από 7-8 σταγόνες υγρό, με παραπάνω τρέχει....
Ξέρω.. θέλει γυαλόχαρτο για να φέρεις την τρύπα σωστά και βούλωμα η δεύτερη....
Η πλαινή τροφοδοσία σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο τρόπο πιασίματος της αντίστασης, που τον έχουμε ξαναδεί στον LSE σε καμμιά περίπτωση δεν βγάζουν τον ατμό όπως ο Α7 (ούτε σε ποσοτητα, ούτε σε ποιότητα)....
Στη θέση σου θα περίμενα τον Α7... αλλιώς αν ήθελα κάτι εδώ και τώρα, θα διάλεγα Eternity.... όχι όμως τον phoenix στη συγκεκριμένη έκδοση.... αν τον βρείς στην πρώτη την κανονική (με τις κάθετες βίδες) πάρε τον αλλά όχι σε αυτή....
ΥΓ: Περισσότερα δες το αντιστοιχο θέμα για τον phoenixΥΓ2: Για να σφίξει λίγο η τζούρα του Α7 καθώς και για αισθητικούς λόγους πάνω σε Ego χρησιμοποιώ
αυτό το δαχτυλίδι-κώνο για DCT. Ταιριάζει απόλυτα με τον Α7, λές και φιαχτηκε για αυτόν!