vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• **
  • 162
  • Φύλο: Άντρας
  • No power No magic !!!
Απ: Απ: Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 22:39 »
ο Phoenix V3 δεν είναι ss?
Α7 τι ύψος έχει?

Μπακίρι
37 mm

Στάλθηκε από το Turbo-X Ice μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
Απ: Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 22:40 »
δηλαδη ο phoenix εχει την ιδια αποδωση με τον zeus??? απο αυτονομια τι λεει??? κραταει σταγωνες???

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• **
  • 162
  • No power No magic !!!
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 22:48 »
O zeus   έχει μεγαλύτερο χώρο, ρυθμιζομενο πολο και αέρα απο κάτω.

Στάλθηκε από το Turbo-X Ice μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 22:50 »
Ολοι αυτοί κρατάνε 10-12 σταγόνες ή και λίγο περισσότερες αν βάλεις όσο πιό μακρύ φυτίλι μπορείς μιας και οι περισσότεροι έχουν αρκετό χώρο γι' αυτό...

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 22:58 »
απο τζουρα τι λεει??? αερατη η σφιχτη??? ζεστος η κρυος ατμος???

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 23:08 »
Στον SS A7 η τζούρα είναι αρκετά αεράτη (αλλά μπορείς να κλείσεις π.χ. με την μύτη μιας οδοντογλυφίδας την μια τρύπα στη βάση για να σφίξει) και ο ατμός χλιαρός...

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 00:04 »
Για μένα ο Phoenix V3 είναι τελείως άχρηστος... τον έφαγε από τη πρώτη μέρα το συρτάρι. Δεν έχει καμμιά σχέση με τον Α7... τις εντυπώσεις μου τις έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα.
Περα από το υλικό που στη τελική δεν έχει και πολύ σημασία καθως δεν πρόκειται να τον "παντρευτούμε" τα αδύνατα σημεία του είναι:
Πλαινή τροφοδοσία αέρα από μια τρυπα που ο κινέζος την έχει χτυπήσει "στον γάμο του καραγκιόζη", και επειδή είμαι λίγο γκαντέμης, στο δικό μου κομμάτι,  έχει κάτσει ακριβώς πάνω στο πόλο με αποτέλεσμα όλο κάποια ίνα από το φυτίλι να βρίσκεται μπροστά και να βουλώνει. Επιπλέον πιστεύω από λάθος, στον δικό μου υπάρχει και μια δεύτερη τρυπα λίγο πιο χαμηλά από την πρώτη, σχεδόν στο επίπεδο της βάσης, με αποτέλεσμα να μη πέρνει πάνω από 7-8 σταγόνες υγρό, με παραπάνω τρέχει....

Ξέρω.. θέλει γυαλόχαρτο για να φέρεις την τρύπα σωστά και βούλωμα η δεύτερη....

Η πλαινή τροφοδοσία σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο τρόπο πιασίματος της αντίστασης, που τον έχουμε ξαναδεί στον LSE σε καμμιά περίπτωση δεν βγάζουν τον ατμό όπως ο Α7 (ούτε σε ποσοτητα, ούτε σε ποιότητα)....

Στη θέση σου θα περίμενα τον Α7... αλλιώς αν ήθελα κάτι εδώ και τώρα, θα διάλεγα Eternity.... όχι όμως τον phoenix στη συγκεκριμένη έκδοση.... αν τον βρείς στην πρώτη την κανονική (με τις κάθετες βίδες) πάρε τον αλλά όχι σε αυτή.... 

ΥΓ: Περισσότερα δες το αντιστοιχο θέμα για τον phoenix

ΥΓ2: Για να σφίξει λίγο η τζούρα του Α7 καθώς και για αισθητικούς λόγους πάνω σε Ego χρησιμοποιώ αυτό το δαχτυλίδι-κώνο για DCT. Ταιριάζει απόλυτα με τον Α7, λές και φιαχτηκε για αυτόν!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2013, 00:48 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος Stef@nos

• *
  • 54
  • Ο Chuck Norris ξέρει που πάει ο Καραμήτρος
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 00:08 »
Συμφωνο απολυτα με τον Slammer  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 00:47 »
Ετσι για να δείτε ποιον άξονα με το κεραμικό λέω (του tec), είναι αυτός στην φωτο, δύσκολο να εφαρμοστεί, αλλά όχι και ακατόρθωτο με κάποια τροποποίηση.

για κοίτα μήπως μπαίνει μόνο του το κεραμηκο ΑΚΡΙΒΏΣ πάνω στο σωλήνακι του αέρα.έτσι ώστε απλά να καθεται μέσα στο κεραμικο η αντίσταση χωρίς να χρειάζεται να μπερδεύουμε νόν σύρμα.

Αποσυνδεδεμένος aldendro

• *
  • 71
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 22:59 »
Δεν μπαινει :wall: , δεν περνάει ανάμεσα απο τους πόλους.  Δεν ξέρω τώρα αν αξίζει τελικά να το κάνεις, αλλά οποιος θέλει να πειραματιστεί πιστευω οτι αν ανοίξει ελάχιστα η διάμετρος του πόλου του α7 (μονο εσωτερικά δεν είναι ανάγκη να ανοίξει μέχρι το σπείρωμα) και μικρύνει και σε μήκος λίγο τον άξονα του tec να μην είναι πολύ κοντά στο επιστόμιο, εκτος βέβαια αν θέλει ζεστό ατμό, τότε πρέπει να γίνεται. Βέβαια το ξαναλέω, εμένα με χαλάει το σύρμα χωρις που θα θέλεις μετά.

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 23:38 »
αν φασ το κεραμικο στο πλάι με λίγο γυαλοχαρτο θα μπαίνει έτσι?

δεν θέλει να περισσεύει πολύ μέταλλο κάτω από το κεραμικο.ίσα ίσα να μπαίνει μέσα στην εισαγωγή για να στερεωθεί κ οι οπεσ του κεραμικου να έρθουν στην ίδια ευθεία με τισ βίδες.έτσι δεν χρειάζεσαι νον.θα κανείς την ίδια αντίσταση οπωσ κ πριν απλά τώρα θα την αγκαλιάζει το κεραμικο.

Αποσυνδεδεμένος aldendro

• *
  • 71
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 00:08 »
ναι ισως, το βλέπω όμως να το τρως αρκετά, κάποια στιγμή το είχα βάλει απάνω και θυμάμαι ότι δεν πέρναγε απο τους πόλους, δεν το έχω μπροστά μου τώρα να το ξανατσεκάρω, δεν ξέρω τι απόδοση θα έχει μετά, πάντως για να μην βάλεις σύρμα χωρις, καλό θα είναι να το ψάξει κανεις έτσι.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 11:10 »
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλα εδω θα δείτε τον Α7SS σε πλήρη ανάπτυξη...

Η βάση που ξέρουμε και το καπάκι drip, αλλά στο πακέτο υπάρχει ενδιάμεσο κομμάτι με καρφί και διαφορετικός λαιμός για τάνκ Α και Β....

Δηλαδή το πακέτο περιλαμβάνει συνολικά 5 τεμάχια SS, και όλα αυτά με 25 ευρω :thumpup: 
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά πρόκειται για ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο πακέτο... απορώ πως δεν το έχει φέρει κανένας....

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• **
  • 162
  • No power No magic !!!
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:34 »
Πολύ καλό, όλα σε ενα νοικοκυρεμένα. Πιθανόν να είναι καινούριο το σετ για αυτο δεν το είδαμε ακομα εν ελλάδι..

Αποσυνδεδεμένος parginos

• **
  • 152
  • ;)
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 13:29 »
Απο σημερα, κατοχος και εγω του Α7,

Δεν καταφερα να τον λυσω τελειως, στο κομματι που εχεις ξεβιδωσει τους πολλους και πρεπει να γυρισει η ροδελλα απο κατω, το ψιλοφοβηθηκα να μην χαλασουν οι βολτες που βιδωνουν οι πολοι!!! Και τον εβρασα με γαλατακι αλλα ετσι... Μεχρι στιγμης δεν εχω καποια εντονη μυρωδια...

Αλλαξα την αντισταση με μια δικια μου με 2πλο δυαρι φυτιλι και 0.17 συρμα με 4 σπυρες οπως μου ειπε ο συνονοματος slammer (ευχαριστω πολυ). Βγηκε 1.8 η αντισταση και ολα καλα.

Αποψη μου, πολυ καλος, ειδικα για μενα που τωρα ξεκιναω την εμπειρια μου στους επισκευασιμους. Ντουμανι φουλ, χτυπημα πολυ καλο, γευση πιστευω οτι θα στρωσει κι αλλο.  :thumpup:

Αυτα... οτι χρειαστω θα ρωτησω!!!  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F