Mε μια φευγαλέα αναγνωση του άρθρου 20, για εμένα αυτοί που θα πληγούν περισσότερο είναι όσοι θα ασχολούνται με τα DIY υγρά. Τους υπόλοιπους λίγο θα μας επηρεάσει, και κυρίως αυτούς που κάνουν τα πιο ακριβά υγρά. Όσοι κάνουμε σχετικά φτηνά υγρά, ή λίγη ποσότητα μέσα στην ημέρα, αντε να δούμε μια αύξηση 2-3-4€. Μην νομίζετε βέβαια οτι οι εταιρίες ή τα καταστήματα δεν θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Η Halcyon Haze νομιζω ξεκίνησε να βγάζει και 10ml υγρά. Κάπου πήρε το αυτί μου στο video του Ρένου οτι οι Κινέζοι θα ανοιξουν παραρτήματα και στην Ευρωπη για την ευκολότερη διακίνηση των προιόντων τους. Τώρα πανω σε αυτά που ανέφερε ο φίλος steve35, αν ήθελα λέμε τωρα 300€ τον μήνα σε τσιγάρα, και θέλω παλι 300€ για υγρά αναπλήρωσης, η αποφαση ειναι πανευκολη για το τι θα προτειτιμήσω.
Μην ξεχνάμε οτι αυτό αποτελεί Ευρωπαϊκή οδηγία, και όχι νόμο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι στην Ελλάδα πέραν της φορολογίας δεν θα εφαρμοστεί κάτι άλλο. Τώρα για τους ατμοποιητές και τα 2 ml κλπ κλπ. να είχαμε να λέγαμε. Πάλι θα βρουν οι εταιρίες τρόπο. Θα σου πασάρουν έναν ατμο 2 ml, και σου πουλάνε και αντι για το νανο, ένα long kit (ή όπως αλλιώς θα το ονομάσουν) και θα σε πουν ορίστε mister εγώ είμαι σύννομος με την νομοθεσία. Τωρα για τα 20mg νικοτίνης, πραγματικά υπαρχει κάποιος που χρειάζεται περίσσοτερη νικοτίνη. Εγω που ήμουν βαρύς καπνιστής και καλύπτομαι με τα 16-18mg.