(Δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος για να μπει)
Μερικές παρατηρήσεις στα γρήγορα.
Το ότι η ΕΕ είναι ο πανταχού προστάτης των απλών πολιτών ,ο κυνηγός των λαμογιών και ο μοναδικός φαρος δικαιοσύνης σε έναν αδικο κόσμο,πραγματικά με ξεπερνάει.Εντάξει μεγάλα παιδιά ήμαστε αλλά και η παιδαριώδης αφέλεια με το χαμηλό IQ έχουν δυσδιάκριτα όρια καμιά φορά.
Οι παρακευαστές υγρών που τα φτιάχνουν σε σκοτεινά υπόγεια γεμάτα με κατρουλόνερα, ενώ ποιός ξέρει από πότε έχουν να κάνουν μπάνιο-ίσως να έχουν και καμιά ηπατίτιδα,χολέρα και σύφιλη- είναι μια εμμονή που την ακούω συχνα πυκνά στις εκπομπές του.Προσωπικά δεν έχω συναντήσει καταστηματάρχες να φτιάχνουν υγρά στο επιτόπου,αλλά κι αν φτιάχνουν,αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καθάρματα και οι αγοραστές στόκοι.
Δεν ξέρω αν του Ρένου του περισσευουν τα χρήματα ,αλλά το να δίνω το μήνα ένα καταστάρικο μόνο για υγρά με την δικαιολογία ότι αυτά θα είναι πιστοποιημένα,μου είναι απλά ασύμφωρο.Με την ίδια λογική το οποιοδήποτε τρόφιμο θα πρέπει να είναι συσκευασμένο και πιστοποιημένο.
Η απαγόρευση οποιαδήποτε προβολής του ΗΤ οδηγεί στο εξής συμπερασμα:αυτό είναι το ίδιο βλαβερό με το κανονικό οπότε βουρ για τσιγάρα στο περίπτερο που εντελώς συμπτωματικά ,θα έχουν μικρότερο κόστος από τα ηλεκτρονικά.
Φυσικά και θέλω κάποια πιστοποίηση ,όχι όμως ολοκληρωτικές νομοθεσίες που δε συναντάς ούτε σε ευπαθή τρόφιμα.
(και την στιγμή που μιλάμε έχει ξεκίνησει "μετα βαιων και κλαδων" η πώληση μισοτιμής ληγμένων τροφίμων στη Δανία).