Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Οι εξελίξεις στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο  (Αναγνώστηκε 229242 φορές)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
εχεις βρει κανενα βιντεο που να διαφημιζει τσιγαρα?

Απάντησες κάπως σε αυτό που ρώτησα και δεν το κατάλαβα;  :confused1:
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά μου είπανε κάποιοι παλιοί σοφοί, σε ερώτηση να μην απαντάω με ερώτηση, κι εγώ τους άκουσα...  ;D
Βλακεία;

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: vodena
  • happy people have no stories..
μην το παιρνεις στραβα.δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.ισα ισα και οι δυο θιγομενοι ειμαστε με αυτο που παει να γινει.
παραφραζω την ερωτηση μου και σου απαντω οτι δεν υπαρχουν διαφημισεις για τσιγαρα ουτε βντεο ιδιωτων γιατι απαγορευεται.

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Έτσι τυχαία γκούγκλισα "malrboro light review" και μου έβγαλε ένα χαμό από video.
Τυχαία βάζω το πρώτο

• e-regular ατμιστής
σαν να ξεφτιλιστηκα.και εγω ενα προχειρο ψαξιμο εκανα και μου εβγαλε μονο διαφαμισεις καποιων δεκαετιων πριν.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα - Αθήνα
  • Say Hello to my little friend!
Επίσης, για πούρα είναι πολύ περισσότερα και υπάρχει και σχετικό φόρουμ. 

• e-regular ατμιστής
μακαρι να μεινουμε εμεις εδω ανεπηρεαστοι.δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος για να μην παρεξηγηθω.νομικα το προσεγγισα που ειναι το αντικειμενο μου.
ουτε ειμαι σιγουρος οτι επιτρεπεται σε ιδιωτες να τα προωθουν.εγω θα ειχα μια ανασφαλεια.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Απλά έχει μια διαφορά το "διαφημίζω/προωθώ" με το "αναλύω/γνωμωδοτώ/ενημερώνω"  ;)

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
απο το 2017 θα ξεκινησει?
νταξει.. δεν τρεχει πραμα... θα την εχουμε κανει απο την ε.ε.   :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Korydallos
  • ..έχει ο θεός...
Είμαι στο 1.5mg. Μέχρι το 2017 άνετα ρίχνω στο 0 τη νικοτίνη. Σε συνδιασμό με την αγαπητή FT, θα σηκώσω κωλοδάχτυλο στους άδικους νόμους της Ε.Ε. και της Ελληνικής κυβέρνησης. Πλήρη πολιτική ανυπακοή σε ότι νόμο αφορά το Η.Τ.

...με τα άλλα να υποθέσω πλήρη υπακοή;   ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• Lung hit best hit
  • e-regular ατμιστής
  • Ζήτω τα boxmods
Πολιτικές συζητήσεις πέραν της νομοθεσίας που έρχεται για το Η.Τ. δεν είναι του παρόντος.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Korydallos
  • ..έχει ο θεός...
..καλά ντε... μην βαράς... :)  απλά σκέφτηκα ότι πεθαμένος....δεν θα μπορώ να ατμίσω.... :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: περαμα
  • Η γνωση ειναι δυναμη
απο το 2017 θα ξεκινησει?
νταξει.. δεν τρεχει πραμα... θα την εχουμε κανει απο την ε.ε.   :tongue_smilie:

βασικα ας ελπισουμε η εε να ειναι απλα σε βιβλια ιστοριας οπως ο μεσαιωνας, η ιερα εξεταση και αλλες τρυφερες εποχες

Αποσυνδεδεμένος tzifos_f1

• unchain yourself
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Attiki
  • ζωή ποδήλατο
Έτσι τυχαία γκούγκλισα "malrboro light review" και μου έβγαλε ένα χαμό από video.
Τυχαία βάζω το πρώτο
hxxxxps://www.yοutube.cοm/watch?v=TkB7OPuaPzY
Διαφήμιση τσιγάρων εδώ μέσα ??  >:(    ban him !!!

Εδώ μέσα είμαστε ατμιστές δημοκράτες :tongue_smilie:

:)) :))

Αποσυνδεδεμένος spixri

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Για να πω την αληθεια τωρα μονο τυχαια δεν την εκανα την ερωτηση. Το ψαχνω τωρα αρκετες ημερες. Συμφωνω και με τον φιλο της διαφήμισης και με τον κατάσκοπο. Η ΕΕ μας εβαλε στο ιδιο τσουβαλι με τον καπνο αλλα το ηλ. τσιγαρο εχει καποια στοιχεια σημερα που δεν ξερω εαν θα ειναι για καλο η κακο αυριο. Πχ πουθενα δεν θα βρεις βιντεο με τσιγαρα που να λεει πηγαινε στο ταδε περιπτερο για να το αγορασεις, η στην ιδια χωρα το βρισκεις παντα στην ιδια τιμη και δεν υπαρχουν προσφορες οπως στο ηλεκτρονικο, οπως και δεν θα δεις πουθενα βιντεο με κλωνο (λαθραια τσιγαρα) που να σου λεει την διαφορα μεταξυ γνησιου και κλωνου και που θα πας να το αγορασεις. Οι καπνοβιομηχανιες εχουν ηδη μπει στο χωρο του ηλεκτρονικου τσιγαρου αλλα οχι για να το προωθησουν και το ιντερνετ ναι εχει πολλες ελευθεριες αλλα και αναφορες που σου κατεβαζουν την σελιδα ετσι για πλακα. Δεν ξερω πο 18+ ποσο μπορει να βοηθησει. Καλο λοιπον ειναι  να το ψαξουμε λιγο παραπανω δεν βλαπτει . Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε  παντα . Μονο να μην μας πιασουν στο υπνο και τρεχουμε τελευταια στιγμη γιατι τωρα ολο το βαρος εχει πεσει αλλου.

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aθήνα
Απλά έχει μια διαφορά το "διαφημίζω/προωθώ" με το "αναλύω/γνωμωδοτώ/ενημερώνω"  ;)

Exactly my point of view. Μπορεί διαφημιστικά να ισχύσει απαγόρευση σε όλα τα νόμιμα, επίσημα αναγνωρισμένα ως τέτοια μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο τηλεοπτικά spots κλπ κλπ αλλά δεν μπορεί κανείς να κόψει ένα reviewer από το να πει τη γνώμη του ή την ανάλυσή του για ένα προϊόν όποιο και αν είναι αυτό. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 96793 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:21
από Neopard
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2734 737777 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:06
από Aoratix
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12333 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403575 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6831 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3549 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386188 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271669 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746342 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272591 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 705627 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1258 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos