Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

340 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, lagoudakis, Tem, manoslykos, maprix, thanos1071, Ducati.Jimakos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Υγρά Halo  (Αναγνώστηκε 696121 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros88

• e-lights ατμιστής
  • *
Απ: Υγρά Halo
« Απάντηση #3525 στις: Μαΐ 03, 2016, 15:50 »
Οι δύο μέρες είναι σχετικά λίγες.
Σε μια εβδομάδα ή και σε δύο (αν το έχεις ακόμα το υγρό) θα αρχίσεις να διαπιστώνεις διαφορές.
Αυτό φυσικά ποικίλλει από υγρό σε υγρό.

Wow ! Θα κάνω μια προσπάθεια. Δηλαδή προτείνεις να το αφήσω ανοιχτό σε κανά συρτάρι πχ για 1-2 βδομάδες και μετά να το ατμίσω ή άνοιημα για μικρό χρονικό διάστημα και άτμισμα μετά από 1-2 βδομάδες ? 

Χρειάζεται ανακάτεμα στο ενδιάμεσο ?

Αποσυνδεδεμένος lageor7

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3526 στις: Μαΐ 03, 2016, 16:14 »
Έχω δοκιμάσει μόνο τριμπέκα και αμέσως είπα πως θέλω να είναι απο τα βασικά μου υγρά. Στη συνέχεια άρχισα να ατμίζω περισσότερα ml γενικά και κατέληξα πως δεν είναι για την τσέπη μου. Θέλω τα υγρά μου να μην ξεπερνούν τα 0,50€/ml.
Εκτός απο αυτό είχα στο νου μου να δοκιμάσω και κάποια άλλα Halo αλλά επειδή δοκιμάζοντας διάφορα υγρά παρατήρησα πως ενώ κάποια "φθηνά" μου άρεσαν, όταν τα δοκίμαζα ξανά μετά απο μια δοκιμή κάποιων πιο "premium" υγρών καλομάθαινα και μετά μου κακοφαινόταν το φθηνό. :eyesplash:
Καταλήγω λοιπόν στο εξής:...αν δεν έχω σκοπό να αγοράζω Halo λόγω τιμής να μην δοκιμάσω καν τα υγρά γιατί υπάρχει κίνδυνος να μου αρέσουν! :)) Εκτός και αν....(και εδώ θέλω τα "φώτα" σας) μπορούν να σηκώσουν αραίωμα (και πόσο). Έχω βάλει σκέτη βάση σε ήδη ποτισμένη με άρωμα αντίσταση και παρατήρησα πως στις πρώτες τζούρες κρατούσε το άρωμα. Πολύ καλύτερο σκέφτηκα απο το να κάνεις χάλια υγρά ή και σκέτη βάση αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως ενά αραίωμα τύπου 1:1 σε αυτά τα υγρά αξίζει. Δεν με πειράζει αν χάσω την ένταση, αναμενόμενο,...το ερώτημα είναι πως ακόμα και μια αραίωση τέτοια θα φέρει το κόστος γύρω στα 0.65€/ml και αναρωτιέμαι αν..."αξίζει"? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος spyros88

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3527 στις: Μαΐ 03, 2016, 16:23 »
Δεν γνωρίζω αν ενδείκνυται το αραίωμα, αλλά για φθηνότερη εναλλακτική  νομίζω οτι bebeca   από atmos lab μοιάζει αρκετά με tribeca

Αποσυνδεδεμένος blackdrone

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Tα τυφλα πουλια ο Θεος τα χτιζει φωλια....
« Απάντηση #3528 στις: Μαΐ 03, 2016, 16:36 »
Wow ! Θα κάνω μια προσπάθεια. Δηλαδή προτείνεις να το αφήσω ανοιχτό σε κανά συρτάρι πχ για 1-2 βδομάδες και μετά να το ατμίσω ή άνοιημα για μικρό χρονικό διάστημα και άτμισμα μετά από 1-2 βδομάδες ?

Χρειάζεται ανακάτεμα στο ενδιάμεσο ?
.Οχι ανοικτο 1-2 εβδομαδες.Κανα εικοσαλεπτο ανοικτο και μετα 1-2 εβδομαδες κλειστο .Το φραπεδιασμα καλο θα του κανει ,(γνωμη μου).

Διορθωση παραθεσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 03, 2016, 17:00 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3529 στις: Μαΐ 03, 2016, 17:00 »
Παίδες, έχει πάρει κανείς Tribec-άρα από την High VG σειρά να μας πεί εντυπώσεις/διαφορές σε σχέση με το κλασσικό που έχει 70% PG;
Αξίζει ή να μείνω στο κλασσικό που έχει φούλ γεύση και πολύ χτύπημα (αλλά και "σκασιματάκια") λόγω περισσότερης PG;
Χάνει καθόλου σε γεύση έστω και λιγάκι λόγω VG;

(Ναι, μπορεί να έχει ξανά αναφερθεί πιο πίσω, αλλά τεμπέλιασα και δεν έψαξα τις προηγούμενες σελίδες του νήματος. Το λέω χύμα...  ;D )

Τρυφ; Τι λες εσύ;

Έχω ανεβάσει κριτική, μην τεμπελιάζεις! Τα έχω βάλει και στο blog.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3530 στις: Μαΐ 03, 2016, 17:05 »
Εγώ φταίω που το είπα και χύμα κιόλας! ! ! Δεν σας αρέσει η ειλικρίνεια ε;;;  :laugh1:

Θα το τσεκάρω λοιπόν, Τρυφωνάκο μου! Θέϊνξ..  ;)  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #3531 στις: Μαΐ 03, 2016, 18:19 »
Σε όλα τα halo ανοίγεις, κλείνεις και τα ατμιζεις μετά από δύο μέρες.
Άλλοι προτιμούν να τα αφήνουν με το καπάκι πάνω αλλά ξεβιδωμενο, άλλοι να τα αφήνουν 10-20 λεπτά ανοιχτά και μετά κλειστά, άλλοι να τα τους τραγουδούν κουφογιάνγκο νύχτες με φεγγάρι κ.ο.κ.

Το θέμα είναι ότι αυτή διαδικασία γίνεται για να εξατμιστούν αλκοόλες και λοιπά ματζούνια που κρατάνε "φρέσκο" το υγρό μέχρι να το ανοίξουμε. Σαν την γκοτζίλα στο στρατό ένα πράμα :laugh1:

Anyway, ότι βολεύει τον καθένα. Απλά ανακάτεμα, φραπεδιασμα, ανοιχτό δέκα μέρες κλπ, δεν βοηθάνε :)

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #3532 στις: Μαΐ 04, 2016, 11:40 »
Σε παραγγελία Τριμπέκα που έκανα πρόσφατα, από το κατάστημα είχαν πάνω του κολλημένο χαρτάκι, που έλεγε ότι η Halo προτείνει 12 ώρες ανοιχτό το μπουκαλάκι και μετά άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος kgalaz

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3533 στις: Μαΐ 04, 2016, 11:56 »
Πάντως το εχω κοντά 3 βδομάδες τωρα και η Γευση ειναι ίδια ειτε το ατμιζα την πρώτη μερα ειτε σημερα :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος spyros88

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3534 στις: Μαΐ 04, 2016, 15:38 »
Για την φάση έστειλα ένα mail στην halo. Αν και λένε ότι είναι pre-steepped , προτείνουν 1-2 μέρες steeping με το καπάκι ξεβιδωμένο αλλά πάνω στο μπουκάλι σε σκοτεινό μέρος.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #3535 στις: Μαΐ 04, 2016, 15:48 »
Λοιπόν, θα γράψω μια απορία που έχω πέντε χρόνια τώρα και περίμενα να βγάλω άκρη, αλλά δεν...
Το θέμα ξεκίνησε με το πώς θα έφευγε η "οινοπνευματίλα" από τα υγρά. Η μυρωδιά προφανώς οφείλεται στο ότι τα αρώματα είναι διαλυμένα σε αλκοόλες (και η αιθανόλη = οινόπνευμα αλκοόλη είναι ) που έχουν παρόμοια μυρωδιά με το οινόπνευμα, αφού ανήκουν στην ίδια χημική οικογένεια.
Οι αλκοόλες είναι πολύ καλοί διαλύτες, άρα για να τις χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της Halo κάτι ξέρουν. 
Το μπουκαλάκι το ανοίγουμε για να εξατμιστεί η αλκοόλη, που είναι πολύ πτητική, άρα τα αρώματα παύουν να είναι πια τόσο καλά διαλυμένα, άρα...;  :confused1:  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος xalkidapro

• Πολυδάκτυλος'' Σαρανταχέρης
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3536 στις: Μαΐ 04, 2016, 16:10 »
  αν μου  επιτρεπεις   :)
τα  αρωματα  σπανε  σε οργανικη  αιθυλικη  αλκοολη [απόσταξη γεωργικής προέλευσης ]  ιδια  αλκοολη  με  τα  ποτα  [ δυσκολο  να την  βρεις  σαφως  ]

γιαυτο  πολλοι  κατασκευαστες  βαζουν  vodka -  θελει  μαγαλη  διαδικασια  για  αλκοολη  ποτων  ...για  να αγορασεις

το  οινοπνευμα  ναι  μεν  αλλα  δεν  ειναι  για  διαλυση  αρωματικων  ουσιων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 04, 2016, 16:26 από xalkidapro »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #3537 στις: Μαΐ 04, 2016, 17:07 »
Νομίζω ότι η αλκοόλη βοηθάει το άρωμα να ομεγενοποιηθεί μέσα στα υπόλοιπα συστατικά του υγρού.
Με την εξάτμιση απλά φεύγει η "οινοπνευματίλα", το άρωμα προσωπικά το βρίσκω πιο γεμάτο μετά την ωρίμανση.
Δες το και αλλιώς, δεν μπορεί ο κατασκευαστής να σου προτείνει να κάνεις κάτι που θα μειώνει τη γεύση του υγρού του.

Αποσυνδεδεμένος xalkidapro

• Πολυδάκτυλος'' Σαρανταχέρης
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3538 στις: Μαΐ 04, 2016, 17:10 »
σαν  διαλυτης και  εγω πιστευω  ειναι  πιο  [ καλος ]  απο  την  pg  

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #3539 στις: Μαΐ 04, 2016, 17:11 »
 ...
τα  αρωματα  σπανε  σε οργανικη  αιθυλικη  αλκοολη 

...
το  οινοπνευμα  ναι  μεν  αλλα  δεν  ειναι  για  διαλυση  αρωματικων  ουσιων

Είναι η μόνη λογική εξήγηση που έχω ακούσει  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 27 1984 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 21:49
από treloneritis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375082 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390678 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259850 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720882 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263876 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682642 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 721 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1405 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22369 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2442 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.