Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

362 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, thanos1071, mathimatikos1966, verdeangelo, Milarepa, camber, Ribot, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Υγρά Halo  (Αναγνώστηκε 696448 φορές)

Αποσυνδεδεμένος blackdrone

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Φύλο: Άντρας
  • Tα τυφλα πουλια ο Θεος τα χτιζει φωλια....
Απ: Υγρά Halo
« Απάντηση #3405 στις: Φεβ 24, 2016, 17:25 »
Οκ καλως,το "usa" ειναι που με ενδιαφερει...τωρα γιατι και πως λεει απο πισω αντι για "κινδυνος" "peligro"  

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aθήνα
« Απάντηση #3406 στις: Φεβ 24, 2016, 17:30 »
Τελικά το θέμα είναι λίγο μπερδεμένο όσο αφορά το κομμάτι της συσκευασίας πολλών υγρών (όχι μόνο της Halo) και άλλων προϊόντων. H πιο λογική απάντηση που πήρα μέχρι στιγμής (και μη ικανοποιητική κατ' με) είναι η εξής:
Πολλά υγρά συσκευάζονται ή εφαρμόζονται σ' αυτά ετικέτες εντός χωρών ΕΕ. Προσοχή δεν παρασκευάζονται ως πρώτη ύλη απλά συσκευάζονται ή παίρνούνται τα lebels. Σ' αυτό αν η πληροφορία είναι σωστή εμπλέκεται κάποια εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας. Σαφέστατα αν και όχι υποχρεωτικά πρέπει οι οδηγίες προφύλαξης - συστατικών να αναγράφονται στην γλώσσα της χώρας που κυκλοφορούν ή σε αποδεκτή κατά τα κοινοτικά πλαίσια γλώσσα. Π.χ. δύσκολα θα κυκλοφορήσει κάτι νόμιμα που η περιγραφή του θα είναι αποκλειστικά σε Μαορί ;D ;D διάλεκτο και μόνο. Τώρα εδώ μάλλον σηκώνει πολύ συζήτηση τελικά πως φθάνουν πολλά πράγματα στη χώρα μας. (προσωπικά καθώς έχω μια ιδέα δεν θέλω να ξέρω  ;D).

Αποσυνδεδεμένος Raf

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη/Aθήνα
« Απάντηση #3407 στις: Φεβ 24, 2016, 17:36 »
Original halo είναι απλά κάποια καταστήματα λογικά κάνουν εισαγωγή από Ισπανία απευθείας.

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Greece
« Απάντηση #3408 στις: Μαρ 03, 2016, 21:23 »
για το Malibu Menthol τι γνώμη έχετε? 

Αποσυνδεδεμένος infernity

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3409 στις: Μαρ 03, 2016, 21:52 »
Ειναι ενα υγρο που φωναζει ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣΣΣΣ

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
« Απάντηση #3410 στις: Μαρ 03, 2016, 21:56 »
Περισσότερο θα έλεγα ότι είναι ένα καλοκαιρινό υγρό.

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3411 στις: Μαρ 21, 2016, 22:02 »
πήρα το malibu πολύ ωραίο υγρό αλλα δεν μπορώ να ξεχωρίσω την γεύση του από την τόσο δυνατή μέντα.... χρειάζεται κάποια ωρίμανση αυτό το υγρό? στο μαγαζί μου είπανε δεν ύπαρxει θέμα το ατμιζεις και κατευθείαν.. όση έχετε πάρει υγρό halo έχετε αφήσει το μπουκαλάκι ανοιχτό? 

Αποσυνδεδεμένος george kotsopoulos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: alimos
« Απάντηση #3412 στις: Μαρ 21, 2016, 22:05 »
Ναι! Τα halo θέλουν το χρόνο τους...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #3413 στις: Μαρ 21, 2016, 22:16 »
Παρά την ωρίμανση που θέλει το κάθε υγρό, η μέντα είναι ένα εξαιρετικά δυνατό άρωμα
και δεν νομίζω να μειωθεί η έντασή της όσες ημέρες κι αν αφήσεις το μπουκαλάκι μετά το άνοιγμα.
Θα κυριαρχεί πάντα σαν άρωμα στο υγρό.

(επίσης θα φας και τα νιάτα σου να καθαρίσεις τον ατμοποιητή από τη μέντα...  ;D )

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3414 στις: Μαρ 21, 2016, 23:13 »
ποσο χειρότερο από το very cherry τις el Greco παίζει να είναι η μέντα???   με ένα πλύσιμο όλα είναι κομπλέ μετά... :P

πάλι καλά που δεν το έβαλα στο subtank μου.... θα ξενέρωνα άσχημα μετά γιατί εκεί ντουμανιάζω τα πάντα με odin 101... :tongue_smilie: 

και σε καμια περίπτωση δεν θα ήθελα να ατμισω μέντα με odin  :))

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3415 στις: Μαρ 23, 2016, 13:57 »
βλέπω το Tribeca είναι η κορυφή παντού όπου διαβάζω... σαν χρηστης τελευταία του odin 101 πιστεύετε πως αξίζει τόσο περισσότερο το Tribeca ???  θέλω κάτι ελαφρύ καπνικό όχι με πολύ έντονη γεύση καπνού πιστεύετε λοιπόν ότι κάνει για μένα αυτό? 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #3416 στις: Μαρ 23, 2016, 14:27 »
Φίλε Άκη το τί αξίζει και τί όχι στα υγρά είναι πάρα πολύ υποκειμενικό.
Κάποιο υγρό μπορεί ο ένας να το θεωρεί κορυφαίο και ο διπλανός του να το σιχαίνεται.
Τα καπνικά υγρά δε έχουν τις ιδιαιτερότητές τους που σημαίνει πως ότι μου κάνει εμένα δε σημαίνει πως θα σου κάνει κι εσένα  ;)

Δυστυχώς δεν έχω κάνει το Odin 101 (ακόμα) για να μπορέσω να σου κάνω άμεση σύγκριση.
Σου λέω όμως πως το Tribeca είναι μια ολόκληρη σχολή υγρών, και πάρα πολλοί κατασκευαστές
έχουν βγάλει ή έχουν προσπαθήσει να βγάλουν κλώνους του. Αυτό κάτι σημαίνει, έτσι;  8)

Παρόλο που η γεύση του είναι έντονη και ιδιαίτερη εγώ θα σου έλεγα πως είναι κάπως ήπια καπνική
(έχω κάνει πολλές πιο έντονες και τραχιές γεύσεις) με ελάχιστη βανίλια και καραμέλα.
Μια γλυκύτητα δηλαδή θα την νιώσεις. Για μένα προσωπικά είναι πάρα πολύ ωραίο
και το υγρό βρίσκεται μόνιμα στο ράφι μου μαζί με άλλα 4-5.
Τα υπόλοιπα 20-30 υγρά που έχω εναλλάσονται διαρκώς.  ;D

Παρ' όλα αυτά όμως ΜΟΝΟ μια επίσκεψη σε κατάστημα και δοκιμή (αν είναι δυνατόν με καλό ατμοποιητή) θα σε βοηθήσει πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος Zizik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Home
  • Smurfer
« Απάντηση #3417 στις: Μαρ 23, 2016, 14:39 »
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε μόδα αν περάσει αρκετός καιρός. Το Tribeca είναι σταθερά κορυφαίο στις προτιμήσεις όλων, και τις δικές μου εδώ και 28 μήνες χωρίς διάλειμμα.
Το ίδιο ισχύει και για το Castle Long, τα Supreme/Relax και άλλα.

Τα υπόλοιπα Halo πάλι... :(

Αποσυνδεδεμένος infernity

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3418 στις: Μαρ 23, 2016, 15:03 »
Τα υπόλοιπα Halo πάλι... :(

malibu προσωπικα καλο.

εχω δοκιμασει τοσο odin 101 τοσο και tribecca (high vg). ολα σε melo 2, kanger evod mega, royal hunter
και συντομα σε wismec indestructible και smok rsst.

tribecca vs 101:
melo 2:
1)με κεφαλες melo 2: 101 wins
2)με επισκευασιμη melo 2: draw
3)με 1.8 triton 2: tribecca wins

kanger evod mega: tribecca wins
royal hunter: 101 wins

το 101 κοινως ειναι (οπως και απο την περιγραφη τους τα odin γενικοτερα) ειναι κορυφη για πνευμονικες και αρα για αερατους. χανουν εδαφος όμως σε πιο σφικτες τζουρες. Θα μου πεις ομως, και το τριμπεκκα σου ειναι high vg. ναι αλλα δεν ξερουμε ποσο ενω ξερουμε οτι τα odin ειναι (προσωπικη μου παρατηρηση: τουλαχιστον) 7/3 vg/pg

εχει βεβαια να κανει και λιγο με τα γουστα του καθενος και βεβαια με το περιβαλλον γυρω. Θελω να πω, το τριμπεκκα παταει κατω το συμπαν στην συνοδεια ποτου/καφε...

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
« Απάντηση #3419 στις: Μαρ 23, 2016, 15:34 »
Έχει ψωνίσει κανένας από αυτό το κατάστημα http://www.vaposeleccion.com/en/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Halo&submit_search=
Νομίζω ότι τα HALO έχουν καλή τιμή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 29 2191 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:25
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1478 391034 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:14
από Antiprosopos
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375385 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260153 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721559 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264058 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683201 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 726 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1420 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22391 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889774 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.