Προτίμησα να μην ψηφίσω δεδομένου ότι έχω δοκιμάσει μόνο 4 - 5 γεύσεις και θα ήθελα να επανέλθω αργότερα.
Πίνω κυρίως tribeca και κατά δεύτερον freedom. Κυρίως στα 24 mg, όταν μπουχτίσω από νικοτίνη (κυρίως βράδυ) αραιώνω με 1 ml 18άρα στο τάνκ του Οδυσσέα.
Βρίσκω το δεύτερο πιό "καπνικό", λιγώτερο γλυκό από το tribeca που είναι η πρώτη επιλογή μου. Γενικά μου αρέσει πολύ και η εναλλαγή γεύσεων των Halo κατά την διάρκεια της ημέρας. Πάντως για όλη την ημέρα προτιμώ αυτά τα δύο.
Μου αρέσει επίσης πολύ το midnight apple με την υπόξινη χροιά του που μου φέρνει κάτι σε γιασεμί, ξινόμηλο. Δεν ξέρω αν θα το άτμιζα ολημερίς, το βράδυ όμως το βρίσκω μία θαυμάσια εναλλαγή.
Το captain jack τα ίδια, ευχάριστη βραδινή εναλλαγή. Άλλος χαρακτήρας, βαρύ καπνικό με γλυκιά επίγευση (περισσότερο από το tribeca), δεν νομίζω ότι θα το έπινα όλη μέρα.
Το bella valente (επίση βραδυνά ατμίσματα) μου άρεσε λιγώτερο.
αυτά επί του παρόντος, σημειώστε ότι τα υγρά της halo ήταν αυτά που με έκαναν και παράτησα τα cohiba club που κάπνιζα επί δύο περίπου χρόνια πριν ξεκινήσω να ατμίζω.
Καλή χρονιά σε όλους